Şimdi Ara

shov 5.1 ev sineması sistemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Jazz 9940'ı nereden ve kaça aldın öğrenebilirmiyiz?
  • 9940 modeli 300$ larda geziyor bildiğim kadarıyla.hata bunun bir üst modeli kablosuz sistem olarak filan geçiyordu.bir ara reklamları vardı.bizim bahsettiğimiz 100$ mertebesinde sistemler.keşke alabilsek bu sistemleri.sorunu kökten çözeriz..
  • bugün migrosa uğradım. o bahsettiğim 5.1 sistem tükenmiş. reyonda bile kalmamış. biz burda oyalanırken millet malı götürdü. ama sordum yeni sipariş vermişler. gelirse hemen alacam. shov mov önemli değil. bu fiyata bu özellikler bedava.
  • Jazz 9940 modeli Denge bilgisayardan aldım 190$ +kdv
    birde 9940-B modeli var o dekoderli onun fiyatı pahalı 295$ Kablosuzu 315$
    Sistem özellikleri aynı sadece Dolby Digital Dekoder var.Ama ben Dekoderli diye gidip 100$ fazla para veremem.Nvida nın ses çipi zaten 5.1 kanal Dolby digital i çözüp kolonlara yollayabiliyor.Dekoderli alanlar ucuz içinde decoder bulunmayan DVD player için almalı.Zaten +100$ decoder farkı verene kadar gidip Vestelin içinde dahili Decoderi olan DVD Playerini alırım onada istediğim ses sistemi bağlarım sonuçta DVD her ses modunu çözecek ve kolonlara yollayacak.
    Ben Lord Of The Rings 1 in DivX ini denedim bu sistemle Dehşet kaliteli ve tam anlamıyla sinemadan farksız ses alıyorum.Arka kolonlardan çıkan sesler tamamen farklı yanından bir at geçip giderken Önden arkalara ses kayıyor.Tavsiyem Ses sistemi düşünüyorsanız Kaçırmayın Tabi biraz Ağır ve büyük bir sistem arabanıza zor sığar.O gördüğünüz Show marka ses sisteminin en büyüğünden daha büyük bir sistem sadece Woofer i 30 Kg falan geliyor Ayrıca çokda şık.

• shov mv886 modelini bugün aldım. toplam 82 watt rms. ama subwofer müthiş. geneldede iyi bir performans sergiledi. alet 100 milyon. bence bu fiyata harika bir alışveriş yaptım.
  • Dostum birde şuna bak..
    http://www.hepsiburada.com/product.asp?dept%5Fid=760&pf%5Fid=bd33369
    Ben bunu almayı düşünüyorum.Tabi param olunca :) Yalnız canlı canlı gördüm.Bayağı büyük bişey
  • http://www.hepsiburada.com/product.asp?pf%5Fid=bd22602&dept%5Fid=760 bozon bu senin microlab değil mi. adamlar frizby diye satıyor.
  • evet bu microlab diye satılan MC-X4D 7700W modeli ama enterasan neden buna frisby demişlerki yoksa buda fason bir malmı?

segmentteki microlab
    shov 5.1 ev sineması  sistemleri

hepsiburda daki frisby
    shov 5.1 ev sineması  sistemleri

120W RMS 5+1
    DTS / Dolby Digital / THX (READY)
    (2.5"+2.5")x5 Tweeter + 6.5" Woofer
    20Hz - 18KHz
    #8805;40dB
    S/N 70dB
    Analog 5.1 Input
    Stereo Input

• bozon değil baba bozan:))
    ohara yani aynı kabin 322 milyon hepsi burada da.korkuyorum ben alana kadar fiyatının artmasından...
    ilginç olanı Microlab in fabrikası filan var ayrı olarak.fason olarak üretilen bir kabinin orjinalinden ucuz olması lazım mantık olarak..
    valla ilginç bir satış stratejisi:)))))
  • pardon baba yazım hatası. ha bu arada aldığım shov mv 886 gerçekten sesleri biraz boğuk veriyor. ama görünüş olarak benim hoşuma gitti. zaten bunu hediye edicem. ama kendime 120 watt rms microlab almayı düşünüyorum. bozan senin tavsiyene güveniyorum. sen şu seti al eğer alın dersen bende gidip aynısından almayı düşünüyorum. onun için senden haber bekliyorum.
  • sstress oldum şimdi:)ya kötü çıkarsa.:))saydırırsınız artık bana.
    :))
    hele ben bir alkayım kendime.ona göre izmir de olanlardan isteyen dinler,bakar alır işte:)
  • Tamam bozan bizde izmirdeyiz işte ama evine geldiğimizde çay ve kahveler çok pahalı sende, ben kendi içeceğimi getirsem olurmu
    hocam hiltonda çay içsem senden daha ucuza gelecek hemde piyasası da cabası[krl][krl]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.