Şimdi Ara

SHOV TELEVİZYONLARINI NASIL BİLİRSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eger fazla para veremıceksem ben show alırdım cunku heryerde satılıyo olduguna gore servis agıda iyi olabilir (tahmınımce) ama sen bilirsin ucuz alet istiyosan bence iyi
  • Gayet güzel tv ler bence arcelik bekodan falan daha iyi ler en azından yanyana koyup bir karsılastırma yaparsan görüntünün daha iyi oldugunu gorursun çin malı diyen arkadas acaba arçelik vestelin ne malı kullandıgını yada nerden geldigini biliyor mu? çini bırak arçelik hindistana bile yaptırıyor ayrıca bu tur markalar piyasada olmasa şu an siz arçeliği vesteli bu fiyatalrda görebileceginizi sanıyormusunuz ?
    servise gelince bu servisin terbiyesizliği bence fabrikasını arayıp şikayet ederseniz problem anında cözülür diğer markalarda da bu tur terbiyesiz servislere rastlanıyor.
    Shov kullanan tanıdıgım cok insan var şikayet edene pek rastlamadım bence cok rahat alınır
  • bişeye yaramaz
  • anneannemde var,teyzemde var ikisi de senelerdir kullanıyor,bir problem çıkardığını duymadım...
  • BENDE SHOV DVD PLAYER VAR GEÇEN SENE BİOSUNU BOZMUŞTUM ALETİN,
    GARANTİ KAPSAMINDA İST GİTTİ YENİ DAHA GÜNCEL BİOSLA GELDİ :)
  • gecenlerde peder almış 37 ekran show.
    bir ayar çekeyim dedim sözde dijital gibi görünüyor ama mono.
    örnek 1. kanala bı kanalı ayarladın kaydetmıyorsun kendı orda kalıyor sonra 2. kanala geçip bidaha başlıyorsun aratmaya.
    bu buyuk bır zaman kaybına sebep oluyor.vcd girişlerini falanda çok eğreti yapmışlar.şahsen tavsiye etmıyorum.
  • shov muş
    al kendimede ban

canım cok sııkın bugun affedın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolghi -- 26 Aralık 2005 17:14:58 >

• garanti süresi fazlaysa (7 yıl gibi) alınabilir
  • nolio yafs..

quote:

Orjinalden alıntı: tolghi

shov muş
    al kendimede ban

• Müziksetini aldım ama keşke almasaydım. Ucuzluğu ile kanıyor insan görüntüsüde bayağı yakışıklıydı ona kandım zati. Şimdi ne mp3 çalışıyor nede takılmadan vcd oynatıyor. Arkadaki minicik fanın boyundan büyük gürültüsüde cabası. Bence alma markalıların fiyatları bayağı düşük zaten philips al derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilim70

SELAM ARKADASLAR SHOW UN 73 EKRAN TV SİNİ ALMAYI DUSUNUYORUM SU 100HZ Lİ OLANLARDAN AMA SHOWLARIN NASIL OLDUGUNU TAM BİLMİYORUM,SERVİSİ NASIL?KALİTESİNİ AZ COK BİLİYORUZ AMA SİZİN GORUSLERİNİZ NE?BİRDE EKSİLERİ NE?

3 yıldır kullanıyorum.Problem yok.Tamamen sanş.
  • 2 snee önce aldım şimdiye kadar evde kullandım şimdi ise dükkanda ps oynatıyorum.daha bi sorunuyla karşılaşmadım. senin bahsettiğin tv 73 ekran
  • peki goruntu kalitesi nasıl sizce?yani kullananlar veya bilenler icin diyorum,bana marka aldiyenler sunuda bilsinler,su anda 100 hz ini 579 a alabiliyorum ama vestel veya arceligin anca 50 hz ini 650 civarına alıyorum yani anlayın diger markaları saymıyorum bile.
  • Biz öğrenciykene vardı show tv miz. Fakat kumandası bozulmuştu...Televizyonun üstündende açılmıyordu illa kumandayla açcan kıl olmuştuk..paramısda yoktu kumanda alıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolghi

shov muş
    al kendimede ban

saçmalama arkadaşım

• quote:

Orjinalden alıntı: cyraxus

Biz öğrenciykene vardı show tv miz. Fakat kumandası bozulmuştu...Televizyonun üstündende açılmıyordu illa kumandayla açcan kıl olmuştuk..paramısda yoktu kumanda alıcak

valla dostum bizimde ogrencilik biteli 19 yıl etti ama ne yapalım anca bu tv leri alacak paramız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkocoglu -- 26 Aralık 2005 19:14:06 >
  • 70 ekran show alacağıma 55 ekran SONY alırım.
    aldım hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 26 Aralık 2005 19:31:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

70 ekran show alacağıma 55 ekran SONY alırım.
    aldım hatta

Sony 55 ekran aldık yaklaşık fiyat vermek gerekirse de tam olarak bilmiorum ama taksitli fiyatı uydu alıcısıyla birlikte 900 ytl tuttu.
    almışken iisini aldık en az 10 yıl başım rahat diyebiliosun en azından.
  • Ben 73 ekran SHOV marka TV yi tam 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 100Hz olanları da gördüm. Param olsa hiç düşünmeden alırdım.
    Gerçekten de Arçelik' in dandik TV lerinden kat kat üstün.
  • kardeş shovların tüpleri ne marka bende arçelik 51 ekran var tüpü lg hala taş gibi 10 senedir var görüntü cam gibi emmim tv tamircisi o bile iyi diyo arçeliğe nie arçeliği kötülüyosunuz annamıyom genellikle tüpleri kaliteli markalar oluyot vestelde öyle lg tüp bi başka kalite marka tüpü çıkabiliyiyor geriye kalan alt devre levhasını kendileri yapıyor önemli olan tüp 100 hz se bence sen tüpünü öğren ben shovların görüntüsünü beğeniyorum fakat görünümünü dahada iyi yapsalar çok daha iyi olur diye düşünüyorum bence sen yinede servisinden felan araştır tüpünü felan sonuçta 100hz tüp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.