Bildirim
SHOV TELEVİZYONLARINI NASIL BİLİRSİNİZ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu an nasıl bilmem ama ilk piyasaya çıktığında 37 ekran almıştım 95 yılı falandı heralde geçen yıla kadar arıza yapmadan fıstık gibi çalıştı -
ekonomik olması en önemli artısı ve fakat
kalite, yetkili servisi de dikkate almalı -
garantisi olduğu sürece sorun yaşamazsın, bozulursa servis tamir etmiyo direk bozulan parçayı hatta ürünü değiştiriyo. klasik çin malı yani.
garantisi bittiğinde bozulma ihtimalini göz önüne alarak seçim yap bence. -
Bence sırf ucuz diye uyduruk markalara para vermeyin. İlla ucuz istiyorsan 2. el Sony, Philips falan al. Daha uzun ömürlü olur kesin -
gerçekten çok uygun fiyatlara bu shov lar plazmaları bayağı ucuz ama tabi garantidn sonra elimizde kalırmı bilinmez biraz daha fazla verip en azından şimdilik markası kendisini ispatlayana kadar sony philips veya samsung bibi bişiler almak daha iyi olur bence -
ben üniv öğrencisiym geçn sene 250 ytl ye 55 ekran flat televizyon aldım bu fiyata göre alet süper ki flat olmasııı acaip + katıooo çoğu vestel arçelik modellerinden daha iyi görüntü verioooo bence alınır -
bu sıfır araba almak gibi.mercedes almak var tofaş almak var.tabi birde işin maddi yönü var.fiyatlarına göre çok bile iş yapıyorlar bence.ama ben görüntüde kaliteye düşkün isen shov tavsiye edemeyeceğim.haa arçelikden aşağı kalmaz ama.. -
shov alma da ne alırsan al.. !! shov'un tum urunlerinden uzak durmakta fayda var. onların garantisi kagit parcasindan baska bir sey degil.
bozulan shov dvdimi eylul gibi verdim servise,izmirden istanbula gitti.. aylardan ocak hala ses seda yok. eylulden beri her arayisimda 1 hafta sonra diyip suruyorlar iddaya giriyorum simdi arasam gene 1 hafta diyecekler... zamanim olsa urascam tuketici mahkemesi vs . ama yok iste zaman.. -
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
shov alma da ne alırsan al.. !! shov'un tum urunlerinden uzak durmakta fayda var. onların garantisi kagit parcasindan baska bir sey degil.
bozulan shov dvdimi eylul gibi verdim servise,izmirden istanbula gitti.. aylardan ocak hala ses seda yok. eylulden beri her arayisimda 1 hafta sonra diyip suruyorlar iddaya giriyorum simdi arasam gene 1 hafta diyecekler... zamanim olsa urascam tuketici mahkemesi vs . ama yok iste zaman..
en büyük eksikliği o zaman bu. benimde korkum buydu zaten. -
Hipermarketlerde peynir ekmek gibi satılıyor show ve türevleri... En büyük özellikleri ucuz olmaları.
Garanti süresi dolmadığı ve bi sorun olması durumunda peşinden koşulduğu taktirde tercih edilebilir. 3.yılını doldurmuş ve hiç sorun çıkarmamış çok show marka televizyon vs. var arkadaşlarda. Ama yarına çıkacaklar mı o da meçhul. -
eski modelleri stabil çalişmıyor yani dizayn iyi değil isinma problemi çok ve bu yüzden besleme ve horızantel katınada ki bütün kondansatörler şişiyor ilk 5 sene kullanırsın ama bu kondansatörler şişince arıza yapacak ve kafadan 50 ytl tamir ödersin -
Bence şu ana piyasada olan bu fiyat aralığındaki en iyi markadır shov.En azından üreticisini biliyorsun ve bu işin içinde epey bir zamandır varlar. -
az kalsın gecen sene bende 84 ekran adı (shov degılde baska 1 markaydı ,mıgrostaydı )
patlayan tv'ye cıkmısh olanlardan alıyordum .400 mılyona devasa bısıydı
Esasında cok 1fark olmaz , Cunku CRT teknolojisi biteli coook uzun zmanlar oldu ..
ufak farkların dısında hepsi aynı bence ..
3sne once bız 37ekranlılardan 110 ksur tane almıshdık
arızalıların dısında shuan 1 sorun yok .. -
tanıdık bi marka olmasada kendini az da olsa duyurmuş bi marka fiyatı da ii..al derim -
philips 70 ekranların reklamında 500 küsür ytl ve 10 taksit kampanyası vardı. bir bak istersen. -
fiyat/performansı bence almaya değer.. -
dandik. -
GAYET İYİ BÜTÇESİ İYİ OLMAYAN YADAN PEK MARKA DELİSİ OLMAYANLARA İYİ BİR MARKA GAYET GÜZEL BİR TELEVİZYON BÜTÜN İŞİNİ GÖRÜR
quote:
Orjinalden alıntı: VirtualFrog
şu an nasıl bilmem ama ilk piyasaya çıktığında 37 ekran almıştım 95 yılı falandı heralde geçen yıla kadar arıza yapmadan fıstık gibi çalıştı
-
peki servis agı nasıl?bileniniz varmı birde kalite haricinde eksileri.
Benzer içerikler
- düşey senkronizasyon nedir
- psu önerisi
- üçlü ara bellekleme nedir
- am5 anakart önerisi
- i5 mi i7 mi
- lpddr5 nedir
- anakart modeli öğrenme
- amd radeon 780m
- ryzen 9 9950x3d
- nvidia geforce 8800gt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X