Şimdi Ara

show onto foot, nedir taktiklerdeki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maç başlamadan önce opposition instructions da birşeyler var. türkçelerini biliyorum ama bir anlam veremedim. açıklayabilir misiniz?

tight marking =?
    closing down =?
    show onto foot =? sol ayak ,sağ ayak ,zayıf ayak seçenekleri var.

teşekkürler şimdiden

• tight marking = sıkı markaj. uzun oyunculara yapman mantıklıdır.
    closing down = oyuncular pres yapar ve oyuncuya yakın oynarlar
    show onto foot = oyuncuların olabildiğince oyuncunun söylediğin ayağına topu almasını ve onunla vurmasını sağlarlar. mesela sağlak bir forvete weaker ya da left dersen iş görür
  • çok sağol :)
    bir de benim bir oyuncunun değerleri düşüyor. kırmızıya döndü iyi oynamasına rağmen ve yaşı genç daha 29. neden olabilir?
    1 hafta izin mi vereyim? takım da iyi gidiyor ama bundan böyle sorun oldu neden anlamadım.
    özelliklerine baktım. takım için oynamaktan mutlu . herhangi bir sorunu yok. çok sık maç oynandığından mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

çok sağol :)
    bir de benim bir oyuncunun değerleri düşüyor. kırmızıya döndü iyi oynamasına rağmen ve yaşı genç daha 29. neden olabilir?
    1 hafta izin mi vereyim? takım da iyi gidiyor ama bundan böyle sorun oldu neden anlamadım.
    özelliklerine baktım. takım için oynamaktan mutlu . herhangi bir sorunu yok. çok sık maç oynandığından mı?

yakın zamanda sakatlanmış olabilir ya da verdiğin antreman programı hafif geliyordur. başka bir açıklama bulamadım :S natural fitnessı kaç bir de ?
  • natural fitness ı 14 .
    1 hafta evine gönderdim. düzeldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.