Şimdi Ara

Shower Room Böyle Açılır :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PVs millet lvl kassın, prem giysin gözünü doyursun diye war
  • Gözünü doyursun die değil bence...
    Bence ijji'e para bayılmasınlar diye...Hem player olarak bence daha sağlamları var Privatelerde
  • Hem player olarak bence daha sağlamları var Privatelerde

bu lafını ijji CWlere gittikten sonra bi güzel yutucaksın
  • Cw'e gittimki baya xD
    ama doru düzgün adam göremedim ciddi ciddi.
    Beni kesen adamlar var ama beni kesen çok adam olduğu için iyi diyemiyicem.Beni gladda 1massive ve 3sny içinde kesen adamı ben Dr'de gördüm ijji'de böyle birine rastlamadım...
  • tabi cnm ijjide lazım ama dr de yoq o yuzden drgunz en ii si hemde normalin ustunde exp werio en ii si drgunz gerçi benim drgunzda bi sorun war oyuzden kasamıom
  • 3sny içinde kesen adamı ben Dr'de gördüm ijji'de böyle birine rastlamadım...

CW serverde 21+ da gir bakalım insta duele ne yapıyolar :) massasive vurmadan direk insta deniyosunda adamlar gayet güzel instakill yapıyo :p
  • insta kill benim bilğim dm'de olur yada tdm'de ama senin bildiğin insta insta yaparak öldürmekse bişi diyemiyicem.

insta kill canı yarıda olan yada armorsuz olan bi adamı insta yapmak için flip yaparsın sonra ss ile olduğu yerde tutup shotgun ile sıkarsın full atarsın adam ölür.Buna insta kill denir.En azından benim hocam böyle dedi bana xD
  • insta kill canı yarıda olan yada armorsuz olan bi adamı insta yapmak için flip yaparsın sonra ss ile olduğu yerde tutup shotgun ile sıkarsın full atarsın adam ölür.Buna insta kill denir.En azından benim hocam böyle dedi

instakillin cesitleri war... tek o olmaz dbf ve SS den baska bi dolusey ekliyebilirsin
  • dbf yaparak öldürmek ise isnta kill ona birşey demiyprum.
    ama benim bilidğim insta kill sadece silahla pbv atarak öldürmek gibidir.ss ile pb atarsın adam yatar flip ss yatar budur benim bildiğim insta kill
  • benim dediğimde instakill in çeşidi vardır... kimisi düz slashlarla havada tutar öldürür kimisi + ss ekler, kimisi +rss kimisi dbf kimisi bf seçenekler coktur
  • Benim bildiğim kadarıyla instakill insta yapıp sonra herhangi bir hareketle adamı öldürme yalnızca dbf yada ss fln değil...

Ayrıca sen ijjide bir süre takıl böyle iyi clanlarla cw´ye gel bak bakalım dr mi lg mi ijji mi bence tartışmaya bile gerek yok bunu...
  • o zaman gridder inta kill çeşitlerine giriyor.O zaman neden gridder deniliyor.Ben bnm bildiğimi söyledim ona göre yorum yapdım.Benim düşünce tarzıma göre bi eleştiri almak isterdim.Neyse siz daha iyi bilirsiniz.
    İjji sadece bağımlı olanların oyunudur.Private serverlar oyunu oyun olduğu için oynayan adamların serverlarıdır.Bence böyle adamlar komplexsiz oluyorlar ve daha rahat oynuyorlar.Ragat oynadıkları için daha iyi oynuyorlar
  • tmm zaten seninkisine kill denmiyo ki genel olarak kill ama özel olarak bakarsan insta RS veya insta + ss diye geçiyo,,

anlatamadıysam örnek verem... insta kill = hayvan demekse instafall + dbf gridder = aslan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 4 Kasım 2007; 19:17:08 >
  • işde ben o hayvanı KANARYA olarak biliyordum.Düzenlmiş oldu
  • iyi işde bende Süper ligin kralı diye Kanarya dedim xP

ne biliyim sen aslan yazınca bide gs li olunca fanatik ruhum ateşlendixP
  • Çok güzel çalışıyor bu bug
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByKoray

Çok güzel çalışıyor bu bug

Önermem oynamayı öğrenemessin arkadaşım...

Ayrıca bırakalım boş polemiği ve Ijji´nin bağımlılıkla alakası yok bence benim ijji´de iyi clanda sürüyle arkadaşım var Clan Turnuvası zamanı çok müsait olmadıkları için girmedi sürüyle kişi bağımlılık olsa ben bırakamazdım bence alakası yok bağımlılıkla private oynayıpta bağımlı olan vardır Ijji´de öyle bir karşılaştırma saçma...

• zaten bağımlılık oldğu çin bırakmadınmı?
    aklını alıyor o yüzden bırakmadınmı oks var diyerek? Bıraksan bağımlılık yüzündne bırakırsın bırakmazsan hatanı anlamazsın hala bağımlı olursun. 1oyuna bağımlı kalmyın hepsini oynayın
  • bence oyunun bağımlılıkla olan ilgisi ne zaman başlar söleyim... birisi bişey ister "Hayır olmaz oyundayım" dedin mi bağımlılık başlar.. bana göre oyunun 1. sıraya gelmemesi lazım hee oynarsın oynanır güzeldir.. ama asla önceliği ona vermiyceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

zaten bağımlılık oldğu çin bırakmadınmı?
    aklını alıyor o yüzden bırakmadınmı oks var diyerek? Bıraksan bağımlılık yüzündne bırakırsın bırakmazsan hatanı anlamazsın hala bağımlı olursun. 1oyuna bağımlı kalmyın hepsini oynayın

İnsanın aklı oyunda kaldığı için bıraktım insan ne zevkliydi o cw nası kestik magicians falan diye düşünüyo aklı kalıyo bence bağımlılık oyundan çıkamamak ders çalışçağın zaman oyunu bırakamayıp hala oyun oynayandır...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.