Hayırdır Bilader Nie Kafanı Duvarlara Vuruosun Yine Post Kasıyosun mu Dicen ??
bu hack diilki buna glitch denir bence
benim vista ama oluyor
bende yaptım saol ama enter hangi enter oldunu açıklayın bence numlock enter olcak diğerinde olmuo numlock enter da oluo sadece:D
ben normal bastıgımda da oluyor ama illegal diye kullanmadım 1 kere denedim sadece onda da tdm kapıstık 2v2
Kanka tmm yapıorum ama olmuyo buna bir cevap verirmisin lütfen...Bu glitchi de iyi bulmuşsun teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: dracula_sese
Lütfen bana cevap ben yapamıorum ya birisi yardım edsinÇok madur durumdayım
Neresini yapamıyorsun biraz daha açık söler misin ?
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
kullanma zaten pek bşiye yaramaz, + hepsini anlatmıs adam kullanıcaksanda daha baska bişey diyemem yanımda olup görmen gerek
Hiç gerekli değil zate 10 dk da 10 level atlıosun
Kanka ben enter e 2 kere çok hızlı basıom olmuo neden?
Bu arada doru söledin 10 dk=10 lwl
tamamda illegal yoldan alıyosun hız cok önemli değil bana göre tekniğini geliştirmek daha iyi... 2. - 3. char kasıyosan ban yesen umrunda olmuycaksa yap derim ama GM denk gelirse yersiniz ban bunuda söleyim ayrıca The Duel Match yazısına mouse ile basılı tutarak 2 kez enter basıcaksın
vistada calışsa cok guzel olur
vistada calısıyo ama baska yöntemle
aynı sekil ayarla shower rooma Sonra t ye basılı kalarak duel matchin üstüne 2 kere tıkla :D
ty
kardes bide ben stirway serverini cok seviyorum chanel elittle hariç o free channel lerde nasıl acılır onuda soglermisin?
Bunu hala bilmeyenler varmıs demek. 2. gününde öğrendiysen gayet iyi ben 2. yöntemini de biliyorum hem de daha kolay önce the duel match i seciyorsunuz mode bölümünden sonra shower room u seciyorsunuz. shower room u sectikten hemen sonra enter'a basılı tutuyorsunuz eliniz enter'a basılıyken tekrar üst sekmeden dm,dm+brsrkr falan secin oluyor.Amaaa bi nokta varki hic tavsiye etmem kesinlikle kendiniz acmayın yoksa banı yersiniz bnm 2 hafta önce 28 lwl character banlandı yeniden actım simdi o da 28 ama bida acmıcam shower room hep baskalarınınkine giriyorum hem de üstümde sorumluluk olmuyor neyse işte öyle takılın...
lenn olum siz eziqmisiniz ben ijjide 56 lwli shoower room kurmaqtan banned yaptım taysiye etmem hileler kullandımda banned olmadım su ana kadar ama bi shoower roomda gidion cunku gmler hile kullandıgını sanıolar oysa biz bugdan yaralanıoz hem ayrıca dr gunzda 256 kişilik shoower room acabilionuz hemde izinli banlanmaq yoq siz dusunun artık
Dr,Lg Gunzp bunlar private serverlardır.İjjide swap kill ile 1 saatte kasdığın exp'i lg'de 2-3 kill'de kasarsın.Bu yüzden Lg Dr de shower room legaldir illgal değil. ama ijjide illegal bir yöntem olduğu için cezası vardır.Ve olmasıda lazımdır.