Şimdi Ara

Shrek 5 animasyonundan ilk tanıtım geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shrek 5 animasyonundan ilk tanıtım geldi
    Dünya çapında 3 milyar dolara yakın hasılat elde eden ve bir neslin kalbinde taht kuran Shrek animasyonu, 16 yıl aradan sonra geri dönüyor. Shrek 5 animasyonundan ilk tanıtım ve vizyon tarih bilgisi de geldi. 

Shrek 5 ne zaman?

2001 yılında vizyona giren Shrek, animasyon dünyasında büyük başarılar elde etti. Oscar ödülü kazanan ilk animasyon filmi unvanına sahip olan Shrek, son olarak 2010 yılındaki dördüncü filmi ile izleyicilerle buluşmuştu. 

Ayrıca Bkz.Mart ayında başlayacak en dikkat çekici 10 dizi

23 Aralık 2026 tarihinde vizyona girecek olan Shrek 5 animasyonunda Mike Myers Shrek karakterine, Cameron Diaz ise Fiona karakterine hayat veriyor. Sevimli dostumuz eşeği ise Eddie Murphy seslendiriyor. 

Yeni filmde asıl sürpriz ise Zendaya oldu. 2017 yılında Shrek filmini sürekli izlediğini belirten bir Tweet atmasının ardından kadroya katılması serinin hayranlarını sevindirdi. Zendaya, Shrek ve Fiona karakterinin kızı Felicia’yı canlandırıyor. Zendaya duyurusu, Shrek serisinin resmi hesaplarından söz konusu tweet paylaşılarak verildi. 

Tanıtımda Shrek hikâyesinin de artık Z kuşağına doğru kaydığı görülüyor. Zira tanıtımda yer alan aynanın TikTok ya da Reels benzeri bir ara yüze sahip olduğu ve dikey formatta kaydırıldığı görülüyor. Shrek ise farklı görünümlerde aynada beliriyor. 

• Animasyonlar da kamera arkası ve çekim hataları kısa videosu olması çok komik oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aman Allah’ım ve Zendeya diyor bir de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • puss in boots'ta yaptıkları tarzda yapalım demişler
    olmamış
    yakışmamış
    shrek'ten bahsediyoruz, yuvarlak hatlar bu filme gitmez

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Şu her taşın altından fırlayan ve hiçbir özelliği olmayan iticilik abidesi Zendaya'nın menejeri iyi çalışıyor anlaşılan. Para filan mı yediriyorlar ya da mafyatik düzen mi var anlamadım gitti. Hayır bir de Zendaya diye pazarlıyorlar filmleri sanki millet Zendaya'yı görmek için ölüp bitiyormuş gibi. Kim takar Zendaya'yı yahu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Duygularıma tercüman olmuşsun resmen 😂

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Bir ara Tom Holland'ı da çok gözümüze sokuyorlardı o biraz duruldu ama Zendaya devam ediyor. İnsanın göz zevkini bozuyorlar.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Zendaya gayet iyi bir oyuncu ayrıca çok popüler . Duru bir güzelliği var . Ayrıca nolan'ın yeni filminde de oynayacak . Senin sevmemen herkesin sevmediği anlamına gelmiyor.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Zendaya'ya iyi bir oyuncu demek için kör filan olmak ve filmlerden gram anlamamak lazım hocam kusura bakma. Zevkler ve renkler meselesine girersen eğer Zendaya'yı çok seviyorum çok iyi bir oyuncu, çok güzel, diyen adamın zevklerini sorgular ve herhangi bir tavsiyesini dikkate almam. Ha yoldan geçen rastgele biri ha Zendaya. Zevksizliğin simgesidir Zendaya.

Euphoria dizisini izlemeni oneririm . Orada mükemmel bir oyunculuğu var.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Ben pek dizi izleyen biri değilim. Bana Zendaya'nın filmi taşıdığı, Zendaya uğruna kendini izleten, Zendaya olmasa bir hiç olan, Zendaya'nın filmin omurgası olduğu kaliteli bir film öner o zaman inanayım. Aman bana Marvel saçmalıkları önerme onlar kalsın.  Dune da önerme zira Dune zaten Zendaya için izlenen bir yapım değil, filme kattığı bir şey de yok.

Hiç sorma, şimdi o gitti yerine Timothée Chalamet geldi 😂 bi ara Lady Gaga furyası da vardı. Ondan da kurtulduk çok şükür.

• Shrek’i bile bozmuşlar ne diyeyim. Tam Çizmeli Kedi’nin son filmiyle adam oldu dedik, peşinden gelen bu mu arkadaş !

O zaman challengers filmini öneririm . O filmi taşıyan zendayadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.