Şimdi Ara

shsh bakarsaniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim telefon yeni jb yok, turkiye cikisli. shsh kaydi yapmayi burturlu beceremedim tinyumbrellada yapmadi ne yapabilirim, okadar cok terim varki aratinca iyice kafam karisti, telefonu bozup atmayim

• Tıyunumbrella ıle rahatlıkla alabılırsınız kaydı advanced kısmından Cydıa uzerıne tıklayın işarati kaldırın alacaktır.Yeniden deneyın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 3 Şubat 2012; 0:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Tıyunumbrella ıle rahatlıkla alabılırsınız kaydı advange kısmından Cydıa uzerıne tıklayın işarati kaldırın alacaktır.Yeniden deneyın...

kardeş galiba dediğin gibi oldu : D biyere 4 tane 5 kb lık dosya tarzında birşey yükledi, bu olmuş demekmi, bunları saklıcam galiba değilmi,
  • Shsh kaydını Jaılbreak yaptıgınızda Cyıda da görülecektir bir şey yapmanıza gerek yok başka...
  • birde benim tel 4,3,5 ancak alınanlar galiba 5,0,1 5,1 4,1 3,1 bunlar neden benim sür
    üm görünmüyor
  • quote:

Tıyunumbrella ıle rahatlıkla alabılırsınız kaydı advanced kısmından Cydıa uzerıne tıklayın işarati kaldırın alacaktır.Yeniden deneyın...

Aldığı kaydın boyutu ve klasör içeriği nedir?
  • quote:

Shsh kaydını Jaılbreak yaptıgınızda Cyıda da görülecektir bir şey yapmanıza gerek yok başka...

kardeş benim sürüm 4.3.5 ancak benim sürümün alındığı görünmüyor, 4.1 görünüyor, birde JB yapmadan geri dönemezmiyim eski sürüme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5,90 kb hepsinde shsh yazıyor
  • arkadaslar eminim cogunuz biliyordur bi iki cumle lutfen
  • 4.3.5'in SHSH'ını Tiny ya da Cydia ile artık alamazsınız çünkü Apple o hash'leri artık imzalamıyor. iFaith ile almanız gerekiyor. Daha sonra iFaith'in oluşturduğu küçük dosyaları saklamanız gerekiyor. Cydia üzerinde yeşil olarak alındığını göremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

4.3.5'in SHSH'ını Tiny ya da Cydia ile artık alamazsınız çünkü Apple o hash'leri artık imzalamıyor. iFaith ile almanız gerekiyor. Daha sonra iFaith'in oluşturduğu küçük dosyaları saklamanız gerekiyor. Cydia üzerinde yeşil olarak alındığını göremezsiniz.

kardes simdi ben ifaith ile aldigim shsh leri saklicam, surumu guncellicem degilmi baska birsey yapmama gerek yok, eger geri donmek istersemde sakladigim dosyalardan faydalanacagim, boyle demi kardes. birde 3gs icin ios 5.0.1 i sen şahsen önerirmisin
  • evet aynen öyle. 3gs için 5.0.1 konusunda bir şey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım. Forumda kullanan çok vardı, arama yaparak bulabilirsiniz
  • quote:

evet aynen öyle. 3gs için 5.0.1 konusunda bir şey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım. Forumda kullanan çok vardı, arama yaparak bulabilirsiniz

cok tesekkur ettim kardes, saolasin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: likehslike

quote:

evet aynen öyle. 3gs için 5.0.1 konusunda bir şey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım. Forumda kullanan çok vardı, arama yaparak bulabilirsiniz

cok tesekkur ettim kardes, saolasin :)

arkadaşlar ifaith ile kaç defa denedim ama devamlı " you failed to enter dfu ifaith " bu hatayı alıyorum. ne yapmam gerek
  • dfu moduna alamıyorsunuz anlaşılan, ekranda yazan talimatları doğru yaptığınızdan emin olun. olmadı youtube'dan "iphone dfu mode" diye arama yapıp videoları izleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.