Şimdi Ara

Shsh kaydı Yardım herkes Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar shsh kaydı hakkıında bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osie01 -- 22 Haziran 2014; 19:22:03 >

• Google'a yazsana buraya yazacağına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'ye tembrella yükleyeceksiniz,cihazı bağlayacaksınız,proğramı açınca ortada bi yerde hangi sürümde kaydı varsa tek tek yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar niyetim shsh kaydına müdahele etmek shsh kaydının nasıl alınacağını biliyorum. versiyon düşürmede shsh kaydı gerekli yaa batuhanın yaptığı versiyon düşürme aklıma bişey getirdi onun için uğraşıyorum.
  • Ben yinede anlatayım bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. ios 7.1.1 i jailbreak yaptım shsh kaydını aldım.daha sonra 6.1.3 e ait bir shsh kaydı buldum ve bunları notepad ile açtım ios 7.1.1 de ios 6.1.3 e göre farklı şeyler var normal olarak ama dikkatimi çeken şey 6.1.3 te bulunan >RestoreKernelCache</key>
    <dict>
    <key>Blob</key>
    <data>
    kısmının ios 7.1.1 de olmamasıydı ve aklıma şöyle birşey geldi. eğer ki jailbreak kernel açıklarıından yararlanılarak yapılıyorsa böyle birşey neden olmasın ? shsh dosyasındaki ilgili kısımları yer değiştirirsek böyle birşey işe yarar mı ? doğru bi benzetme olacak mı bilmiyorum ama aynı pc oyunlarında ki crackteki gibi yer değiştirsek olabillir mi ?
  • osie01 kullanıcısına yanıt
    Notepad ile açılan kodlar mutlaka farklıdır hocam,
    Ordaki satırların yeri değişirse işe yarar mı? Denemek lazım
    Yazdığın kodları değiştirmekle biteceğini sanmıyorum,o kodlar gibi binlerce var...baya bir yazılım bilgisi gerektiriyor diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.