Şimdi Ara

Shure E2c'den sonra kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır shure e2c kullanıyordum... Son bir buçuk yıldır aleti tamir ede ede bir hal oldum... Hala kullanıyorum da artık aletin kabloları eskisinden iki kat daha kalın ve esnek değil, kulaklığın kasası japonla yapıştırıla, törpülene grileşmiş ve kulaklık ses dengesini yitirmiş vaziyette... Evde kulaküstü kulaklık kullanıyorum. Eskiden Bose tripod kullanıyordum şimdi Sennheiser'ın profosyonel serisinden birini kullanıyorum... E2C'yi dışarıda kullanıyordum ve özellikle ses yalıtımından ve sesin duru ve doğallığından çok memnundum... Daha önce Sony EX51 falan kullandım. Bu aletin yanında fıs Ex51...

Ben bulduklarımı yazayım. Önce sony'de:

EX-75 40$
    EX-81 45$ (bu alet hoşuma gitti. Hem kulağa giriyor hem kulağa geçiyor...)
    EX-90 100$
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Sennheiser CX 500 50$
    Sennheiser OCX880 130$
    Sennheiser IE 6 150$ (bu urun fotografı birebir aynısı olup cx 6 diye gecen de var... Ne farkları var? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim)
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Denon Ah-c751 95$
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Shure E2C 69$
    Shure E3C 100$ civarında...

Aslen 80 doları pek geçmeye niyetim yok... Zaten bu kulaklıkları da iphone 3gs ile kullanacağım... Bu aletlerin hem çıkış gücü pek yüksek değil, hem de süper kaliteli değil. Benim hissiyatım E2C zor besleniyor iphone'dan. Bunu da göz önünde bulundurarak bu seçenekler arasında en makulu hangisi?

• Yardım edebilecek biri yok mu??
  • ne tarz muzik dinlersin kayıt kalitesi nasıl
  • ex90 kullandım 100 doları haketmeyen bir kulaklık ex82den çok az daha iyi onuda anlamak zor ben ex82ye 40 tl versem ex90a da 50 lira veririm
    sony ex82 sennheiser cx serisinden daha temiz sese sahip shuredan çok kötü olacağını sanmıyorum shure dinlemedim ama bence ex82 al eğer beğenmezsen ex90 ı da alma onu da beğenmezsin nerdeyse aynı kulaklıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

ne tarz muzik dinlersin kayıt kalitesi nasıl

Genelde evdeki ve arabamdaki müzik arşivimin aynısını kullanıyor olacağım... Kayıt kaliteleri değişken olmakla birlikte 256kbit'den aşağı mp3'üm yok. Ama mp3 neticede ... Müziği dinleyeceğim alet de iphone 3gs olacak, yani kaynağım da mükemmel değil... Evde müzik dinleyeceğim zaman zaten mixerimi kulaklık amfisi olarak kullanıp sennheiser kulak üstü kulaklık kullanıyorum...

Dinlediğim müzik tarzı da değişken!! Genelde rock ve blues dinlemekle birlikte pop da dinliyorum... Bass sesini net bir biçimde duymak istiyorum, kulağın içine girmeyen kulaklıklarda benim kulak yapıma uymuyor. Kulağımdan düşüyor... O yuzden kulağın içine giren kulaklıklara bakıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Hutnu!

quote:

ne tarz muzik dinlersin kayıt kalitesi nasıl

Genelde evdeki ve arabamdaki müzik arşivimin aynısını kullanıyor olacağım... Kayıt kaliteleri değişken olmakla birlikte 256kbit'den aşağı mp3'üm yok. Ama mp3 neticede ... Müziği dinleyeceğim alet de iphone 3gs olacak, yani kaynağım da mükemmel değil... Evde müzik dinleyeceğim zaman zaten mixerimi kulaklık amfisi olarak kullanıp sennheiser kulak üstü kulaklık kullanıyorum...

Dinlediğim müzik tarzı da değişken!! Genelde rock ve blues dinlemekle birlikte pop da dinliyorum... Bass sesini net bir biçimde duymak istiyorum, kulağın içine girmeyen kulaklıklarda benim kulak yapıma uymuyor. Kulağımdan düşüyor... O yuzden kulağın içine giren kulaklıklara bakıyorum...

ckm70,ie 7, super fi 5 bunlara bi bak

• Audio technica ckm-70 94$

Sennheiser ie7 230$ (sanki bütçemi biraz aşar mı ne?? )

Super.FI 5 109$

Bu üçünün arasında en çok audio technica'yı sevdim!!
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi:

Sony Ex81 veya 82
    Sennheiser cx500
    Shure E2C

Veya bütçeyi biraz zorlayarak

Audio technica ckm-70
    Denon AH-C751
    Super.FI 5
    Shure E3C

Alabilirim... Evet herkese teşekkür ederim! Bütçem dahilinde 3 modele düşdüm. Bütçemi zorlarsam da 4 seçeneğim var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Audio technica ckm-70 94$

Super.FI 5 109$

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Şimdi:

Sony Ex81 veya 82
    Sennheiser cx500
    Shure E2C

Audio technica ckm-70
    Denon AH-C751
    Super.FI 5
    Shure E3C

Alabilirim... Evet herkese teşekkür ederim! Bütçem dahilinde 3 modele düşdüm. Bütçemi zorlarsam da 4 seçeneğim var...

ckm70 al bence

• quote:

quote:

Audio technica ckm-70 94$

Super.FI 5 109$

Şimdi:

Sony Ex81 veya 82
    Sennheiser cx500
    Shure E2C

Audio technica ckm-70
    Denon AH-C751
    Super.FI 5
    Shure E3C

ckm70 al bence

boş yere para verme al bi cmk70 keyfine bak

• Beyler son olarak ckm70 106 dolara gelecek ve ürün hakkında pek bilgiye sahip değilim...

Birincisi kaynak olarak iphone 3gs kullanılacak, kulaklık amfisi falan olmayacak... Doğrudan kullanmak için uygun bir kulaklık mıdır?? Ben genelde maksimum seste dinlerim, kaynak besleyememezlik yapar mı?

İkincisi de halihazırda alıştığım shure E2c'lerin ses izolasyonu inanılmazdı... Yanımdan çift katlı otobüslerden geçerdi, göbeğimin titrediğini hissederdim (evet bira göbekliyiz biraz ) ama otobüsün sesini çok az duyardım. cm70'in ses izolasyonu nasıl? Bir de birkaç boy earbud ile geliyor degil mi?? Benim kulak deliğim bayağı bir kucuk... En kucuk earbudlar bana anca oluyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.