Şimdi Ara

Shure SE215 Kullanan Var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axcea11

bende bu kulaklıktan almak istiyorum sahibinden.com'daki fiyatlar biraz fazla gibi sanki 260 ytl :/ okuduğum kadarıyla ses kalitesinden herkes memnun..

İçinde bulunduğumuz kura göre fiyatlar normal?
    Yurtdışındada hemen hemen aynı fiyat. 20-30TL farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

bende bu kulaklıktan almak istiyorum sahibinden.com'daki fiyatlar biraz fazla gibi sanki 260 ytl :/ okuduğum kadarıyla ses kalitesinden herkes memnun..

haklısın aslında hocam soundearphones.com'da 100$ görünce direk az gibi geldide dolar 1.88 olmuş kargo ne kadar oluyor türkiyeye?
  • quote:

Merhabalar;
    Bildiğiniz gibi sitelerin belli bir komisyon ücretleri var. Bu yüzden orda gördüğünüz rakamlara haliyle bunlar eklenmiştir. Ürünün EFT veya elden teslim fiyatı 230 TL'dir. Saygılarımla...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

haklısın aslında hocam soundearphones.com'da 100$ görünce direk az gibi geldide dolar 1.88 olmuş kargo ne kadar oluyor türkiyeye?

Merhaba;
    Earphonesolutions 'da en uygun kargo ücreti $15'dır. Ve size Tracking numarası vermezler. Kargonuzu takip edemezsiniz. Bir üst gönderme şekli de FEDEX ile. Ve fiyatı $30'dır. Bu şekilde kargonuzu rahatça takip edebilirsiniz. Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: diluted

http://www.accessoryjack.com/shure-se215-microdriver-in-ear-headphones-with-detachable-cable-clear.html

araya bizim tatillerimiz veya onların tatilleri girmediği müddetçe 10 günde ürün kapında.

Kulaklığa gelince,o fiyat aralığındaki diğer marka/modellere göre sahnesi ortalamanın biiiirrraazzzz üzerinde.Çok iyi değil ama diğerlerine göre iyidir(yine vurguluyorum birazı)

Midler ise,şu an tr piyasasında rahatça bulunan tüm alt modellerden daha kaliteli.İlk kez bu kalitede mid duyacaksanız,ilk başta aşırı ön planda gibi gelebilirler,ama zamanla nicelik değil nitelik olarak üstün olduklarını anlayıp alışırsınız.

Kabloya gelince,özellikle şeffaf versiyonunun linkini attım.Çünkü head-fi ve diğer bazı sitelerde,şeffaf versiyonunda,kablo sorununun siyah versiyona göre belirgin şekilde daha az oluştuğu söyleniyor.Biraz da sizin iyi bakmanızla ilgili

eğer kullandıysanız ki kullanmış gibi yorum yapıyorsunuz tizlerde sorun olduğu doğru mudur?

ve kulaklık sizin kulağınıza rahat oturdu mu?

• selam

ben bir ay önce sahibinden.com dan bu ürünün siyah rengini "fastfalcon" nickli kişiden aldım. burda da ürün hakkında sorularınız olduğunu görünce yazmak istedim.
    bir aydır sorunsuz kullanıyorum bu ürünü. kulak içi olması bence kullanım açısından çok rahat. ürün zaten fazladan kulak içi süngerli aparatlarıyla geliyor.
    ve boyutları var s-m-l şeklinde. yani kulağınıza olmaması gibi bir durum yok. hatta kulak içinize tam oturuyor.

ayrıca kulağınızdan düşmemesi için -eklenen resimlerden de anlaşılacağı gibi- kulağınızın üstünden arkaya gidiyor(özellikle de biryerlere takılmak yada çekilmek suretiyle, bende çok kaza yaşanırdı
    hatta önceki kulakllıklarım genelde kopar veya en azından bir tarafı çalışmaz olurdu.)
    ve kablosu çok kalın ki ben özellikle buna çok dikkat ettim. çünkü hangi orjinal kulaklığı kullansam kabloda bir sorun çıkıyordu ama bu ürün gerçekten sağlam.
    kablosu kalın olsa da bayan olmama rağmen herhangi birşekilde çirkin görüntüye sebep olduğunu düşünmüyorum.

son birkaç yılda basları kuvvetli kulalık kullanmayı çok seviyorum. bas konusunda da oldukça başarılı bir ürün. olmuş.
    hatta istanbul gibi gürültü kirliliğinin hat safhada olduğu bir şehirde yaşayanların ortak sorunu müziği tam duyamamaktır,
    beni en çok memnun eden noktalardan birisi de dışarıdaki sesleri bloke edebilmesi. yani ben kulaklığı takıp müzik dinlediğim taktirde top patlasa duymuyorum. :))

ücretine gelince, çok sık kulaklık almak zorunda kalan biri olarak bu kaliitedeki diğer kulaklıklardan pahalı bulmadım.
    orjinal bir kulaklık için zaten standart fiyatlar yurtdışında da böyle.

• O kabloyla kullanmak işkence.

Upgrade kablosu almak en mantıklısı.
  • Yorumlara bakılırsa westone um1/1 ile karşılaştırmaya gerek kalmadan bu kulaklığın alınması lazım galiba
    Son günlerde kafamda iPod 5g veya 5.5 g var rockboxed yaptıktan sonra bu kulaklığı almayı düşünüyorum.Cevaplarınız için çok teşekkürler genelde herkesin bu fiyat aralığında incelediği bir kulaklık olduğu için böle bir konu faydalı oldu.
  • Ben de Sahibinden.com sitesinde Fastfalcon nickli arkadaştan aldım.

Daha önce hiçbir kulaklıkta duymadığım midleri duyuyorum şu an. Baslardan bahsetmeye gerek bile yok.

Kulaklığın kablosu da halat gibi ileride problem çıkaracağını düşünmüyorum. Fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
  • kulaklığın tizleri hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

kulaklığın tizleri hakkında yorum yapabilirseniz çok sevinirim

Tizleri gayet iyi bence. fazla kulaklık hakkında bilgili değilim ama sennheiser cx299dan bu kulaklığa geçtim çok büyük fark var arada. Head-fi'daki incelemeleri falan okuyarak fikir sahibi olmuştum kulaklık hakkında Donanımhaberde nedense fazla bahsedilmiyor neden anlamış değilim. tam bir f/p ürünü falan diyolar. joker incelemesinde sesine 10/7.7 vermişti sanırım. ama belirtmek isterim metal müzik dinliyorsanız hep önermem çünkü metalde pek tatmin edici değil bence :)
  • Beyler ben yeni aldım kulaklığı ama grado sr serisinden bir kulaklık almak için satıyorum. Gerçekten kulaklıkları değiştirebilecek kadar büyük bir fark var mı sizce Grado Sr60i'yle SE215 arasında.
  • Ben de Sahibinden.com sitesinde Fastfalcon nickli arkadaştan aldım.

almadan önce ürün orjinalliğinde şüphelerim vardı ama ürün gelince ve ses kalitesini görünce kesinlikle öyle olmadığını anladım.

bende bose quite comfort 2 serisi kulaklık da var işte biraz kulaklarımı terlettiği için aldım bu ürünü.

ses kesinlikle hemen hemen bose ile aynı diyebilirim . tiz seslerde daha kaliteli bile diyebilirim. ben de ki bose artık epeyce eskidiğinden de olabilir bana bose'den daha iyi geldi.

kablo olayına gelince gördüğüm en kaliteli kablolardan fakat mobil kullanımda rahatsızlık verir ... kulağa oturuşu mükemmele yakın diyebilirim.

ses izolasyonu oldukça başarılı fakat müzik yokken sesi çok izole etmiyor ama normal olduğunu düşünüyorum.
  • benim shure se 535 bugun elime ulaştı.earphonesolutions'dan almak istedim fakat türkiyeye shure un bu modellerini gondermediklerini söylediler.Faturaya düşük yazmalarına rağmen gümrükde bir sorun yaşandıgını düşündüm.türkiyede varmıdır diye araştırırken sahibinden.com Fastfalcon nickli arkadaşı buldum bende.2.el de almak istemiyordum bu ürünü.Biraz endişelendim bu kadar para veriyorum ya çakma olursa diye.Fakat gerçekten gelen ürün orjinal.kutusundan ses kalitesine kadar anlaşılıyor herşey.Hiç bi sorun yaşamadım.Ürüne gelicek olursak kulağımın pası silindi derlerya öyle birşey gerçekten :) bende xb 700 de var sony.ondan daha iyi bass vuruyor bu kulaklık.Bass tiz dengesi mukemmel kısık sesde bile tınıların hepsini duyabiliyorum.Ergonomi sorunlarını daha oncede okumustum bu kulaklıkla ilgili.Kablosu sert vs.Evet biraz sıkıntılı fakat kulağa uygun pad lerden takıldıgında kulaklık yerinden oynamıyor kabloyuda bi şekilde ayarlıyorsunuz.Kulaklık oynamadıgı sürece sıkıntı olmuyor.Ama westone un kablosunu bu kabloya tercih ederim.Birde çok uzun kablo.Ben genelde montun cebinde taşıyorum cihazı.Kablonun fazlalığını cebime sıkıştırmak zorunda kalıyorum.Bu tarz ufak ergonomi sorunları var fakat ses kalitesi hepsini görmezden gelmeyi sağlıyor gerçekten.

• Merhaba arkadaşlar. Alışverişleriniz,yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastfalcon -- 27 Şubat 2012; 15:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentworthscofield

quote:

Orijinalden alıntı: diluted

http://www.accessoryjack.com/shure-se215-microdriver-in-ear-headphones-with-detachable-cable-clear.html

araya bizim tatillerimiz veya onların tatilleri girmediği müddetçe 10 günde ürün kapında.

Kulaklığa gelince,o fiyat aralığındaki diğer marka/modellere göre sahnesi ortalamanın biiiirrraazzzz üzerinde.Çok iyi değil ama diğerlerine göre iyidir(yine vurguluyorum birazı)

Midler ise,şu an tr piyasasında rahatça bulunan tüm alt modellerden daha kaliteli.İlk kez bu kalitede mid duyacaksanız,ilk başta aşırı ön planda gibi gelebilirler,ama zamanla nicelik değil nitelik olarak üstün olduklarını anlayıp alışırsınız.

Kabloya gelince,özellikle şeffaf versiyonunun linkini attım.Çünkü head-fi ve diğer bazı sitelerde,şeffaf versiyonunda,kablo sorununun siyah versiyona göre belirgin şekilde daha az oluştuğu söyleniyor.Biraz da sizin iyi bakmanızla ilgili

eğer kullandıysanız ki kullanmış gibi yorum yapıyorsunuz tizlerde sorun olduğu doğru mudur?

ve kulaklık sizin kulağınıza rahat oturdu mu?

Umarım çok geç kalmamışımdır.Bayağıdır bakmıyordum dh'ye.

Şimdi önce tizlerin niteliğinden bahsedecek olursak ben bir sorun duymadım.Normal ölçüde tiz olan şarkılarda sibilans gibi bir sorun yok.

Fakat tiz niceliği açısından biraz fakir bir model.Ha sanmayın ki kötü tizleri.Sadece güç olarak az.Kaçıncı khz'den itibaren hatırlamıyorum derin bir desibel düşüşü var.Eğer "shure se215 treble roll off" veya "shure se215 freq graph" diye ararsanız karşınıza çıkacak olan grafiklerde göreceksinizdir zaten

Tiz arıyorsanız hifiman'in RE-ZERO modeli çok öneriliyor.RE 0 modeline yönelik "bunda hiç bas yok ki" eleştirilerine cevap olarak çıkartılmış 100 dolarlık bir kulaklık ve 200 dolarlık kulaklıklara kafa tuttuğu söyleniyor.

http://head-direct.com/Products/?act=detail&id=89

not: se215'te ilk başta çok tiz var gibi gelebilir ama o duyduğunuz tiz değil,upper mid frekansı.

not2: kulağa oturmasını da sormuşsunuz görmedim :) eğer kulağınız anormal bir şekle sahip değilse,(dış kulak diyorum ama.kanal değil.) yukarıda bir arkadaşımızın da dediği gibi mükemmele yakın oturuyor.Üstelik mükemmele yakın oturuyor oluşu, izolasyona da yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diluted -- 9 Mart 2012; 21:46:02 >

• SE 215 kullanmis arkadaslara sormak istedigim bir husus var: Gozluk kullanan birisi bu kulakliklari kullanabilir mi, rahatlik acisindan bir sure sonra ne bileyim sorun olusturur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende brainwavz m4 var. fakat aklım shure se-215 te kaldı. m4 ten shure 215 e gecmeye degermı? soyle bır durum varkı daha m4 un kutusu bıle acılmadı oylece duruyo onu satıp shure almayı dusunuyorum. ıkısınıde dınlemıs bırı varsa gorusunu paylasırsa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

arkadaslar bende brainwavz m4 var. fakat aklım shure se-215 te kaldı. m4 ten shure 215 e gecmeye degermı? soyle bır durum varkı daha m4 un kutusu bıle acılmadı oylece duruyo onu satıp shure almayı dusunuyorum. ıkısınıde dınlemıs bırı varsa gorusunu paylasırsa sevınırım

UP

bende merak ediyorum brainwavz ile kıyasını..
  • bu kulaklığın house müzikler için iyi olduğunu okudum bu doğrumudur ve vsonic gr 01 aynı şekilde house için uygundur denmiş hangisi daha iyi olur acaba sony mp3 player'dan dinliycem yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.