Şimdi Ara

Shure SE215 Kullanan Var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
10.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayni kulaklıkla ilgili bir şey soracaktım: Bazı yerlerde hic bass olmadığından, ya da az bass olduğundan bahsediyor. Sesi çok düz veriyormuş, doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ym_scientist

Ayni kulaklıkla ilgili bir şey soracaktım: Bazı yerlerde hic bass olmadığından, ya da az bass olduğundan bahsediyor. Sesi çok düz veriyormuş, doğru mu?

Bası normalin hafif üstünde veriyor.
    Ancak basshead dediğimiz fazla bass sevenler için bası az gelebilir.
  • Şeffaf olan kablo çok sağlam. 1 yıldır her türlüğ kötü koşulda kullandım ve kesinlikle bozulmadı. Ben telefonla uyumlu olsun diye siyah 3 tuşlu mikrofonlu kablodan aldım 1 ay dayanmadı kablo soyuldu, ayrıca kulak etrafından da dönmüyordu.
    Orjinal kabloların kulaklıklara giren fişleri çok iyi oturup iyi tutunuyor ama her kablonun fişi iyi tutunmuyor.
    Çoğu el yapımı ve başka markanın fişleri takıldığında oynuyor ve ses gidip geliyor.
    Şeffaf modelini alırsanız kablo konusunda sıkıntı yaşamayacağınızdan %100 eminim. Yabancı forumlarda siyah modelin kablosunun kötülüğünden bahsediliyor.
    Şeffaflarda sıkıntı yok.

Bass konusunda sizi biraz üzebilir ama yokta değil. Bazı şarkılarda "önceden daha fazla bass vardı bu şarkıda" diyebilirsiniz. Fakat alışıp kabulleniyorsunuz.
    Çok bas veren kulaklıklarda da telefonla konuşmak, mid ve tizlere sahip olmak zor.
    Sesi kaliteli ve temiz fiyatına göre güzel bir kulaklık.
    Ben bu kualklığın 3 özelliğini çok seviyorum.
    1- Çok rahat. Üzerine yattığınızda bile sizi rahatsız etmiyor.
    2- Kulaktan düşmüyor çıkmıyor. Kulağa iyi oturup her türlü koşulda yerine sahip çıkıyor :D
    3- Dış sesleri mükemmel kesiyor. Müziği son ses açınca yanınızdan böğürerek geçen Doğan görünümlü Şahin sesini duymazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Şeffaf olan kablo çok sağlam. 1 yıldır her türlüğ kötü koşulda kullandım ve kesinlikle bozulmadı. Ben telefonla uyumlu olsun diye siyah 3 tuşlu mikrofonlu kablodan aldım 1 ay dayanmadı kablo soyuldu, ayrıca kulak etrafından da dönmüyordu.
    Orjinal kabloların kulaklıklara giren fişleri çok iyi oturup iyi tutunuyor ama her kablonun fişi iyi tutunmuyor.
    Çoğu el yapımı ve başka markanın fişleri takıldığında oynuyor ve ses gidip geliyor.
    Şeffaf modelini alırsanız kablo konusunda sıkıntı yaşamayacağınızdan %100 eminim. Yabancı forumlarda siyah modelin kablosunun kötülüğünden bahsediliyor.
    Şeffaflarda sıkıntı yok.

Bass konusunda sizi biraz üzebilir ama yokta değil. Bazı şarkılarda "önceden daha fazla bass vardı bu şarkıda" diyebilirsiniz. Fakat alışıp kabulleniyorsunuz.
    Çok bas veren kulaklıklarda da telefonla konuşmak, mid ve tizlere sahip olmak zor.
    Sesi kaliteli ve temiz fiyatına göre güzel bir kulaklık.
    Ben bu kualklığın 3 özelliğini çok seviyorum.
    1- Çok rahat. Üzerine yattığınızda bile sizi rahatsız etmiyor.
    2- Kulaktan düşmüyor çıkmıyor. Kulağa iyi oturup her türlü koşulda yerine sahip çıkıyor :D
    3- Dış sesleri mükemmel kesiyor. Müziği son ses açınca yanınızdan böğürerek geçen Doğan görünümlü Şahin sesini duymazsınız.

Ben siyah kabloyu 3 senedir geceli gündüzlü kullanıyorum daha bozamadım.
    Jack kısımda temassızlık başlayalı belki 6 ay oldu ama onu bile haftada bir iki anca yapıyor. Kablonun bozulması için en az bir sene daha var tahminim.
    Bu kulaklığın kablosu da kendisi de o kadar sağlam ki bozmak maharet ister.

Kullanıcılarına tek tavsiyem bununla spor yapmayın.
    Teriniz kablo değiştirme konnektörüne korozyon yapıp uzun vadede kulaklığı öldürür.
    Benim öyle derdim olmadığı için hiç sorun olmadı.

Bir de uzun vadeli kullanmak istiyorsanız kılıf vb. ile taşıyın dürüp cebinize atmayın.
    Nozzle kısmı çok sağlam kolay kolay kırılmıyor ancak kasaya baskı yapıp etrafını zaman içerisinde çatlatıyor.

Bunlara dikkat ederseniz SE215'i 4-5 seneye kadar kullanabilirsiniz.

• fastfalcon kullanıcısına yanıt
    hala sartıyor musun dostum ep215? almak istiyorum.
  • Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Satış bildirisi iptaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIDVANBAL -- 12 Nisan 2017; 22:55:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.