Şimdi Ara

Shutdown yiyen 6S lerin değişim programı hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    geri dönüş mutlaka sağlayın hocam beklemedeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen cuma telefonu verdim adana çizgi iletişime. BAtaryadan sorunum var dedim anlık kapanıyor diye 6s imde ve hom tuşundan ses geliyor tamirati için baş vurdum. telefonu apple merkeze göndermişler servis raporunada home tuşu ağrızalı demişler. Üstüne basa basa batarya değişim gerek dedim değişim programına giriyor telefonum dedim ama sadece home tuşu ağrıza demişler. Bu cumartesi gelsin telefon eğer değişmemişse batarya geri yollatacam almadan telefonu
  • Benim 6s'de değişim programına dahilmiş. 5 Ocak tarihi itibariyle cihazı Ankara'daki anlaşmalı servis noktasına bırakabileceğim söylendi apple türkiye tarafından. Benimde 2 kez kapandı şarj %48 idi. Ama sanırım sadece batarya değişiyormuş, henüz net bir fikirleri yoktu. Ben telefonumu açtırmak istemiyorum ama değerini düşürecek, değişeni olacak araba tabiriyle :) Birebir değişim verseler daha bir müşteri memnuniyeti olurdu ne de olsa değişecek cihaz üretim aralığını belirtmişler, sorunu da biliyorlar..Neyse dediğim gibi henüz net birşey yok ilerleyen günlerde netleşir değişimlerin kapsamı.
  • telefonun üretim tarihini nasıl öğrenebilirim?
  • şimdi Apple tr ile görüştüm. Türkiye'de değişim programı 5 Ocak'ta başlayacakmış.

benim 5 kasımda garantisi biten 6s'inde değişim programında olduğunu söyledi.

ama değişim programından önce de, yetkili servisin sorunu gözlemlemesi sonucu değişim yapabilir dedi. Ben iki defa yetkili servise gittim, ama uçak modunda test ettikleri için, sorun yok diye geri dönmüşlerdi.
  • An itibariyle apple dan ciktim. 6s 16gb fransa telefonu icin gittim 12 gun kaldi garantinin bitmesine pil degisim programindaymis telefon elime kagit verdi pil siparisi gecti 1 ay icinde piller gelicekmis sadece pil degisimi yapilacak telefon degisimi yapmiyoruz bu kapsamda dediler.

Bilgilerinize sunarim : ) ,

ayrıca Degişime tabi olan Seri numaraları : seri numarasının 4.5 haftaleri bunları içermesi lazım
    Q3
    Q4
    Q5
    Q6
    Q7
    Q8
    Q9
    QC
    QD
    QF
    QG
    QH
    QJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapbas -- 29 Kasım 2016; 17:36:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

An itibariyle apple dan ciktim. 6s 16gb fransa telefonu icin gittim 12 gun kaldi garantinin bitmesine pil degisim programindaymis telefon elime kagit verdi pil siparisi gecti 1 ay icinde piller gelicekmis sadece pil degisimi yapilacak telefon degisimi yapmiyoruz bu kapsamda dediler.

ayrıca Degişime tabi olan Seri numaraları : seri numarasının 4.5 haftaleri bunları içermesi lazım
    Q3
    Q4
    Q5
    Q6
    Q7
    Q8
    Q9
    QC
    QD
    QF
    QG
    QH
    QJ

Benimki QV, iki kez sorun yaşadım.

Bence bu sorun donanımsal falan değil. Şimdilik patch yayınlamadıkları için bataryayı değişmeye karar kılmışlar. Ancak arkadaşlar bataryayı değişseniz de aynı sorunu yaşayacaksınız muhtemelen çünkü buna sebep olan şey iOS 10'du. Daha önce böyle bir sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Ercüment ÇÖZER-

Yarın Apple TR'yi arayıp ABD den gelme cihazlara ücretsiz değişim mevcut mu değilse fiyat ne öğreneceğim. Editlerim...

Hocam öğrenebildiniz mi 1633 konusunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Ercüment ÇÖZER-

quote:

Orijinalden alıntı: slapbas

An itibariyle apple dan ciktim. 6s 16gb fransa telefonu icin gittim 12 gun kaldi garantinin bitmesine pil degisim programindaymis telefon elime kagit verdi pil siparisi gecti 1 ay icinde piller gelicekmis sadece pil degisimi yapilacak telefon degisimi yapmiyoruz bu kapsamda dediler.

Q3
    Q4
    Q5
    Q6
    Q7
    Q8
    Q9
    QC
    QD
    QF
    QG
    QH
    QJ

Benimki QV, iki kez sorun yaşadım.

Bence bu sorun donanımsal falan değil. Şimdilik patch yayınlamadıkları için bataryayı değişmeye karar kılmışlar. Ancak arkadaşlar bataryayı değişseniz de aynı sorunu yaşayacaksınız muhtemelen çünkü buna sebep olan şey iOS 10'du. Daha önce böyle bir sorun yoktu.

Aslında benım suan veriyon 9.2.1 6s in ben öle bi sorun yaşamadım Sadece meraktan bakarsın telefon değişir diye bi umutla almıştım randevuyu :) Duydugum kadarıyla dedğin cok dogru aynı sekılde ios 10 olan bi cihazda bu sorun yaşanıyor bencede yazılımsal oldugunu düşünüyorum

• slapbas S kullanıcısına yanıt
    Netice ne oldu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.