Şimdi Ara

shyvana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşim kutu atti shyvana çıktı nasıl oynanır ilk ne kasilir yetenek olarak
    Jungle oynanir mi ve itemlari soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jungle oynanir. Ben full itemler tank jung itemi hydra mahvolmus uclu warmog randuin bot.

• Jungle oynanır oynanmasına da adamakıllı ccsi yok (Ultisiin knockbacki var tek). O yüzden solo topta daha iyi olur . Top için W-E-Q fullersen iyi olur. Build olarak. Tabi veya Mercury-BoTRK-Banshee-Randuin-Sunfire-Son itemda karşıda ad hero sayısı çoğunluktaysa armor, ap hero sayısı çoğunluktaysa magic resist çıkabilirsin.
  • Jung botrk gerisi tank

• jungle oynanır saldırı hızı veren jungle itemı botrk sunfire mercurybanshee randuin vs
    top da oynanır botrk wits end sunfire mercury banshee randuin.
    iki mevkide de w-e-q maxle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk hangi item ?

• Zamanında az oynamadım Shyvana'yı. CC eksikliğini düzeltseler harika bir jungler olacak.

Spell olarak ben alışkanlık nedeniyle Smite+Exhaust alıyorum. Smite+Flash da alabilirsiniz.

Build olarak Stalker's Blade-Devourer/Juggernaut+BotRK+Randuin+Merc Treads/Ninja Tabi+Banshee/Spirit Visage+Duruma göre son item (Support almadıysa Locket, Frozen Heart, Thornmail, Zz'Rot Gate, Ohmwrecker vs.)

Özellikle yeni jungle itemlerinin Türkçelerini bilmediğimden İngilizce yazdım.

Şimdi yazdım da Shyvana oynayasım geldi Hem texture rebalance da geliyor, oh mis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladadee

Ilk hangi item ?

İlk her zaman jungle itemi. Top lane oynanıyorsa BotRK.
  • jungle'da çöp top lanede çöp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.