Şimdi Ara

Shyvana Patch Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hankk

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Orasi oyle ama acimasiz nerfler sadece Eve ilede kalmadi, bkz pantheon, Twisted Fate
    Bu yuzden Shaco sadece dengelendi diyebilirim.

remakeler ne zaman olıcak acabaa

Bilemem. Ama kabaca eski ve az oynanan herolar remake adayi gibi dusunulebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

Eve'nin nerf'ten sonraki tek -'si bence stun atamaması

Nerf'ten önce Evelynn oynamadın o zaman? Ultisi hiçbir işe yaramıyor neredeyse artık.

Ad kasınca niye yaramasın ki?Ultisi değiştiyse ondan bahsediyorsan bilemiyorum,ben stunın slowa çevrildiğini biliyorum sadece.Şuan dps olarak ms-as veren ultisi oldukça etkili ki refresh+heal da veriyo
  • Türkçe Notlar eklendi
  • arkadaşlar bi gariplik var çözemedim 2 oyundur shacoyla oynuyorum benim okuduğum patch ta nerf gelecek ama box lar daha hızlı aktif olacak daha az range de aktif olacak diye ama box koyuyorum abartısız arada 10 saniye gecikme oluyor herif box dibinde aktif olmuyor benmi yanlış biliyorum aktif suresi nerflendimi bufflandımı bu arada bazen box u koyuyorum kayboluyor böyle bi kaç sıkıntı yaşayan oldumu
  • aha bi gariplik daha buldum graves q skill eskisine nazaran daha çok dmg vuruyor bug var 2 katını vuruyor 250 diyor ama karşıda armor olmasına rağmen 380-420 arası vuruyor hemde en uzaktaki 1 tane çarpana bile ve buff hala 4 saniye nerde nerf hani 3 saniyeye duşecekti bu riot işi batırmaya başladı

bu veigar ve nasus q larına hani nerf gelecekti nasusu görmekten inanılmaz derecede bıktım 30 dk dan sonra nasus takımının kazanamasındanda sıkıldım bi pvp oyununda 5 saniye %90 slow mu olur a.speed debuff unu anlatmıyorum bile acil nerf gelmeli nasusa fulll tank 1 k dmg vuranq skill görmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

aha bi gariplik daha buldum graves q skill eskisine nazaran daha çok dmg vuruyor bug var 2 katını vuruyor 250 diyor ama karşıda armor olmasına rağmen 380-420 arası vuruyor hemde en uzaktaki 1 tane çarpana bile ve buff hala 4 saniye nerde nerf hani 3 saniyeye duşecekti bu riot işi batırmaya başladı

bu veigar ve nasus q larına hani nerf gelecekti nasusu görmekten inanılmaz derecede bıktım 30 dk dan sonra nasus takımının kazanamasındanda sıkıldım bi pvp oyununda 5 saniye %90 slow mu olur a.speed debuff unu anlatmıyorum bile acil nerf gelmeli nasusa fulll tank 1 k dmg vuranq skill görmek istemiyorum

Kac oyundur bende Gravesle karsilasiyorum Patch den sonra damage leri gercekten artmis gibi geldi.
  • quote:

arkadaşlar bi gariplik var çözemedim 2 oyundur shacoyla oynuyorum benim okuduğum patch ta nerf gelecek ama box lar daha hızlı aktif olacak daha az range de aktif olacak diye ama box koyuyorum abartısız arada 10 saniye gecikme oluyor herif box dibinde aktif olmuyor benmi yanlış biliyorum aktif suresi nerflendimi bufflandımı bu arada bazen box u koyuyorum kayboluyor böyle bi kaç sıkıntı yaşayan oldumu

shaco da bende bi gariplik hissettim. ayrıca jungle gittim 4 kutuyla falan blue yu rahat alıodum 1 lvlken 6 kutu falan koydum yinede öldüremedi müdahalede bulunmak zorunda kaldım :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

amumu:
    Saldiri rangi yukseltilmis

Caitlyn:
    piltover Peacemaker base damage dusurulmus ama ilk seviyede degisiklik yok.
    tuzaklarin capi dusurulmus.

Graves:
    Buff suresi dusurulmus
    Armor ve resist satcklemesi dusurulmus
    Buckshot damage i dusurulmus.

Olaf:
    Undertow atis hizi artirilmis.
    Ultisinde CC effectlerinden etklenmeyecek ve her lvl icin sabit 6 saniye sureli.

Riven:
    birkac hata duzeltilmis.

Shaco:
    Gorunmezken verebildigi critik cikinca bir sure aktif olacak.
    Boxlarin damage i dusurulmus
    AP ratiolari dusurulmus
    Boxlarin aktfi olma alani dusurulmus
    Boxlarin koyma menzili yukseltilmis (Sagol suhaksk)

Talon:
    Rake skilinin mana costu artirilmis.
    Shadow Assult un CD suresi artmis.

Muhim gorduklerimi yazdim gerisi sizlerin ellerinden oper :D

herolar nerf manyagı olmus genelde :S

• quote:

Shaco ya gelen " change / nerf " hiçbir champiyonun başına gelmemiştir.

Evelyn i unuttunuz galiba ? Nerfin babası geldi kadına yazık :/
  • quote:

aha bi gariplik daha buldum graves q skill eskisine nazaran daha çok dmg vuruyor bug var 2 katını vuruyor 250 diyor ama karşıda armor olmasına rağmen 380-420 arası vuruyor hemde en uzaktaki 1 tane çarpana bile ve buff hala 4 saniye nerde nerf hani 3 saniyeye duşecekti bu riot işi batırmaya başladı

Nasusa vs nerf gelecegini kim soylediki?Nasus al 20 oyun oyna , oyunlarinin %70 ini bile kazanamazsin.1 yildir forumdasin , mutemadiyen soyleniyorsun.
  • eray sanırım bi patch pre ydi sanırım veigarın q ap ve nasus un +3 dmg lerine limit geleceğini 1-2 ay önce açıkladılar ama hala gelmedi bak sorun op veya op olmaması değil sorun şu ki son 300 oyunumda hep aynı yuzleri görmem % 95 nde rahat nasus vardı %60-70 irelia %70 ww %50 sinde gp 100 yakın champ var ama nedense her oyunda belli champ lar garanti var neden %98 rank oyunlarında amumu morgana banlanıyor adamlar bi denge tuturamadılar 2nci buff gereksizdi moraganaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 3 Kasım 2011; 15:19:30 >
  • quote:

eray sanırım bi patch pre ydi sanırım veigarın q ap ve nasus un +3 dmg lerine limit geleceğini 1-2 ay önce açıkladılar ama hala gelmedi bak sorun op veya op olmaması değil sorun şu ki son 300 oyunumda hep aynı yuzleri görmem % 95 nde rahat nasus vardı %60-70 irelia %70 ww %50 sinde gp 100 yakın champ var ama nedense her oyunda belli champ lar garanti var neden %98 rank oyunlarında amumu morgana banlanıyor adamlar bi denge tuturamadılar 2nci buff gereksizdi moraganaya

Morganayı bilemem biraz güçlü olabilir şuan ama amumu bence kesinlikle dengesiz değil.Ona gelecek herhangi bir nerf onu güçsüz yapar.Ve %95 inde Nasus olması çok garip geldi , ben eastte oynuyorum ve nasus çok nadir görüyorum.Onun dışında dotada da özellikle turnuvalarda neredeyse hep seçilen herolar var , ama bu onların op olduğunu göstermiyor.Veigar şuan tüm mageler arasından en az oynanılanı , ona nerf gelmesi imkansıza yakın.

• zaten verigardan şikayetçi değilimki :) ama bence amumu nerf lenmeli w skill bi nerf şart ultisi e skilli q skilli normal ama w bozuyor sunfiryle inanılmaz bi dps oluşturuyor bunu sen benden daha iyi bilirsin şuan 1280 ranked elom var ve nerdeysen son oynadığım 100 rank maçın abartısız 95 inde nasus vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

eray sanırım bi patch pre ydi sanırım veigarın q ap ve nasus un +3 dmg lerine limit geleceğini 1-2 ay önce açıkladılar ama hala gelmedi bak sorun op veya op olmaması değil sorun şu ki son 300 oyunumda hep aynı yuzleri görmem % 95 nde rahat nasus vardı %60-70 irelia %70 ww %50 sinde gp 100 yakın champ var ama nedense her oyunda belli champ lar garanti var neden %98 rank oyunlarında amumu morgana banlanıyor adamlar bi denge tuturamadılar 2nci buff gereksizdi moraganaya

Morganayı bilemem biraz güçlü olabilir şuan ama amumu bence kesinlikle dengesiz değil.Ona gelecek herhangi bir nerf onu güçsüz yapar.Ve %95 inde Nasus olması çok garip geldi , ben eastte oynuyorum ve nasus çok nadir görüyorum.Onun dışında dotada da özellikle turnuvalarda neredeyse hep seçilen herolar var , ama bu onların op olduğunu göstermiyor.Veigar şuan tüm mageler arasından en az oynanılanı , ona nerf gelmesi imkansıza yakın.

önce adam gibi buff sonra Q ya nerf nasıl fikir :D

Amumu oyundaki en dengeli tanklerden birisi, early game'i gayet zayıf, early tanky değil ve olur da erken levellarda biraz zorlamayı başarırsan (ki pek zor değil, dayanıklı falan değil jungle'ı da) direk oyundan düşebilen sadece azcık CC atan hiç damage tankliyemeyen bir tank olarak kalıyor. Amumu'nun nesinden şikayet ediyosun bilmiyorum ama, QSS almayı dene. Dh build yapıp 3 tane PD 2 tane BT 1 tane de Iedge alma :D

• q ya nerf gelsin ulti 900 hp olsun hatta +50 ad olsun

bu son mesajdan sonra yaklaşık 7 oyun oynadım 1nde nasus seçtim baya bi kötu takımda 2-10 la yenildik ama inanılmaz bi takımdı onu dışında 6 win aldım 5 ini bizim takımda nasus varken ve onların katkısından aldım 1nde rakip te 22-2 oynadı quadra almasına rağmen kaybettiler son 7 maçın hepsinde nasus vardı ve %90 ında oyunun kaderini bellirleyen champ tı neyse normal oyunda genelde hiç alınmıyor ama ranked te her oyunda nasus var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 3 Kasım 2011; 23:19:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.