Şimdi Ara

Siber güvenlik alanında çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ceng okuyorum(1.yılım) ve siber güvenlik alanında uzmanlaşmak istiyorum. Bu alanda uğraşmış veya çalışanlar varsa tavsiye almak istiyorum, gerek kafamda bi plan oluşması gerekse kaynak tavsiyesi.
    Teşekkürler

• Dostum ben de seninle ayni yani ceng 1. Sınıf. 3 aydır bu işle ugrasiyorum ufaktan sitelerde açıklar bulmaya, exploitleri kullanmaya, bazi yerlerde wi-fi parolasi elde etmeye basladim.Hani ucundan kıyısından giriş yaptım bi şekilde anlayacağın.Fakat içeride dallanan çok alan var.network, web, reverse engineering, crypto, exploit development, malware analysis, forensic gibi çok fazla alan var.

Bunlarin hangisinin ilgini çektiğini öğrenmen lazim.Çünkü bunlarin hepsini birden bilmen imkansız.Ve tavsiyem bir şeyi iyi bilmezsen güvenliği oturmuyor yani önce o sistemi çok iyi ogrenmek gerekiyor.Yani hop güvenliğine dalayım çoğu zaman cortluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • k3eloxx kullanıcısına yanıt
    Cevabın icin saol

Çalışma kaynağın ne oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treyarch -- 22 Mayıs 2018; 14:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treyarch kullanıcısına yanıt
    udemy'den etik hacker olma kursu ile başlamıştım ama sonrasında onla sınırlı kalmadı tabi.ankara istanbul eskişehirde yapılan etkinliklere gittim, internetten sürekli araştırıyorum vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.