Şimdi Ara

Enerji Bakanlığından açıklama: Siber saldırı altındayız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enerji Bakanlığından açıklama: Siber saldırı altındayız

Son günlerde ülkemizdeki gündemi meşgul eden elektrik kesintilerinin sebebi ortaya çıkmaya başlıyor. Enerji Bakanlığından üst düzey bir yetkili, Enerji Bakanlığına 15 Temmuz'dan beri sürekli olarak siber saldırı yapıldığını bildirdi. Ayrıca üst düzey yetkili, bu siber saldırıların son zamanlarda daha da arttığını söyledi.

Bakanlık yetkilisine göre; BTK, Telekom, Enerji Bakanlığı Bilgi İşlem Başkanlığı ve diğer ilgili birimler gerekli tedbirleri aldı. Yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı: "Saldırılar genel olarak, internet sitelerini ele geçirerek, sızmalar sağlama yönünde. Özellikle elektrik üretim ve iletim hatlarımızı kontrol eden sistemlere yönelik çok sayıda sızma girişimi tespit edildi ve engellendi. Sızma girişimleri, Türkiye'nin ulusal elektrik şebekesinde büyük bir sabotaj hazırlığının da göstergesi.”.

Yapılan açıklamalarda ayrıca istihbarat birimleri tarafından yılbaşı gecesi için de benzer bir saldırı olabileceği istihbaratının verildiğini ve ilgili tüm birimlerle ortak bir şekilde tüm önlemlerin alındığı bildirildi.

• Güzel açıklama
  • Bir karar verirlerse millet ona göre konuşsa ...
  • 15 Temmuz dan once 6 Litre yaktigim guzergahta ayni araba ayni lastik basinci ile

15 Temmuz dan sonra hep 7 litrelerde dolasiyorum .

Kahrolsun Fetö

George Orwell 1984 ve Hayvan Ciftligi lutfen okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Aralık 2016; 22:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep olmaktadır. Özellikle, Marmara Bölgesi’nin kuzeyindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında meydana gelen arıza sonucu Adapazarı, Kocaeli, İstanbul illerimizde saat 14:20’de başlayan elektrik kesintileri yaşanmaktadır.

Bu da 1-2 gün önceki bakanlık açıklaması

• Bir kere olsun herhangi bir aksaklıkta, felakette sorumluluk alıp; "beceremedik" dediğiniz gün inandırıcı olabilir. Sürekli komplo teorileri de biryere kadar...

• Sabah beni ise kaldıran kurmalı bir masa saatim var. Dün sabah çalmadı ve işe geç kaldım kesin feto terör örgütü tarafindan hacklendi. Uyandığımda saatin içindeki tavuğun kafası sallanmıyordu :( beniiiim tavuguma sanal saldırdılar.

Saatte şu :)

Enerji Bakanlığından açıklama: Siber saldırı altındayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kedi bitti, siber saldırı başladı. Elektriği keseceğinize interneti kesseydiniz. Biz de yedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da güzel hikaye kardeşş

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:47:23 >
  • Nasıl bir ülkede yaşıyoruz.. Ağlanacak halimize gülüyoruz...

• ülkeyi kevgire çevirdiniz...

• "Sibel saldırı yapılıyor", "Bizi kıskanıyorlar", "Bizi çekemiyorlar", "Ameriga'nın oyunu", "Şurdan saldırı var, buradan ambargo var", "Dış mihraklar rahat durmuyor, üstümüze geliyorlar", "Kedi girmiş, FETÖ yapmış" şeklinde uzar gider...

Yahu, devleti 90 yaşında kazak ören ninem mi yönetiyor? Emekli maaşını bastonuyla giderek alan dedem mi izin veriyor buna? İzin vermeyeceksin, sokmayacaksın, karşı olacaksın, güçlü olacaksın, engel olacaksın... Bunun için oy alıyorsunuz, yapamıyorsanız milletle dalga geçmeyin bari. Orada olmanızın nedeni bu zaten, e tabii milletin diniyle, örtüsüyle, namusuyla uğraşırsanız bunlara sıra gelmez.
  • Hani bir sürü elektrik direği devrildiydi?

Artık siber saldırıyla büyük elektrik direklerimi devriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 31 Aralık 2016; 21:49:47 >
  • Kim saldiriyormus kediciklermi

• Önce tadilat için kesinti olacak dediler, sonra hava koşulları nedeniyle dediler, şimdi de fetöye bağlıyorlar. 2 gün sonra başkanlık sistemi olsaydı kesinti olmazdı diyebilirler.
    Esas sorun neyse düzgünce söyleyin arkadaş. Köprüler yollar yapacağınıza altyapıyı sağlamlaştırın.

• Aziz Yıldırım 3 Temmuz, AKP 15 Temmuz. Olayların büyük zararları oldu ama her şeyi bunlara yükleye yükleye anlamsızlaştırdılar, altını boşalttılar. Şimdi futbol bölümünde kimse 3 Temmuz olayını sallamıyor üstüne dalga geçiyor, 15 Temmuz da bu süreçte ilerliyor devam ederlerse sonuç 3 Temmuz gibi dalga geçilmesine varacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yılda chp ülkeyi ne hale getirdi.

• Meali: bi halti beceremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 31 Aralık 2016; 19:23:32 >
  • Hebele Hübele

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.