< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 31 Temmuz 2014; 3:52:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 31 Temmuz 2014; 3:52:56 > |
Nükleer enerji sistemi gelişmekte olan ülkelerin kesinlikle elinde bulundurması gerekn b
i sistemdir Çogu arkadaş yenilenebilir enerji kaynaklarında ısrar ediyor Bir ülkenin harcadığı enerji miktarını sadece bunlara baglamak çok mantıksız ayrıca çokta masraflı ki çogu ülkenin ne boyle bi yatırıma harcıcak ekonomik bütçesi nede bu buyuk butçe karşısında aldıgı enerjinin yetereililik durumu uygun degildir Tabikide Nükleer enerjinin zaralarıda var ama gelişmekte ola bi toplumun gereksinimlerinin karşılanması ve daha bi çok alanda yaptıgı kolaylıklar göz onunde bulundurulunca bu durumun gerekliligine sahsen katılıyorum Zaten olası tehtitler Dört bir yanımızda mevcut Türkiyeyede bu tür santralerin kurulmasını fayda getiricegini düşünüyorum [Tabi emin ellerde] |
Nükleeri kimler desteklemez: Nükleer enerji hakkında bilgisi olmayanlar.
|
yapılmalı ama adam gibi yapılmalı
|
Merhaba hocam öncelikle fikirlerinize sonuna kadar saygılıyım ancak konuyu açan kişi olarak cevap verme gereği hissettim.
Ülkemiz insanı biliyorsunuz garip sırf iktidar partisini sevmediği için nükleer patlayacak hepimizi öldürecek diyen insanda var, nükleer hakkında hiç bir bilgisi olmamasına rağmen iktidar yapıyorsa iyi bir şeydir diyende var. Böyle taraf tutan insanları kestirebilmek güç, dediğiniz konuda da haklısınız bir bakıma. Sırf siyasi görüşlerinden dolayı fikrini bir gecede değiştirebilecek insanlar bolca mevcut. Ancak size diyebileceğim tek şey grubun ismini asla değiştirmeyeceğim. Saygılar |
Nükleer santralin nelere yol açabileceğini bugün gördük. Güneş ya da rüzgar gibi yenilenebiler ve zararsız enerji kaynakları varken nükleer enerji saçmalık.
|
Patlamaya uygun
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpador -- 22 Nisan 2011; 1:58:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logarkapağı -- 12 Mart 2011; 21:52:00 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|