Şimdi Ara

Siber tehditlerdeki son gelişmeler ve virüslerle savaşma yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anti virüslerde norton u bedava verıyorlar anakart vb alımlarda gel gelelım yıne yuklenmez bı yukledım yenı formatlı bılgısayara çöktü geri

microsoft un kendı antı virusu ıyı gıbı şimdilik
  • kaspersky asmıs kendini binasında virüs odası var deletede videosu var
  • 2012 sürümüne geçtim performans olarak bir fark hissetmedim.. artı cloud sistemi açarak sürekli internetten veri alışverişi yaptığını bilmek benim hangi programlaırımı açtığımı kullandığımı yüklediğimi kaldırdığım bilgisini vesaire göndermesi daha önemlisi benim internet hattımı meşgul etmesi beni rahatsız eder.. o yüzden kaspersky network hiç açmadım şimdiye kadar ve ihtiyaçda duymuyorum.. zaten yavaş internet birde o yavaşlatcak..
  • Şu norton kurup ta makinesi çöken veya yavaşlayanları anlamadım bir türlü. 3 ayda bir yeniden sistem kurulumu yapıyorum her seferinde de anakart cd sindeki norton u yüklüyorum. Gayet te güzel çalışıyor.
  • Reportaj için teşekkürler.
    İşime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

Şu norton kurup ta makinesi çöken veya yavaşlayanları anlamadım bir türlü. 3 ayda bir yeniden sistem kurulumu yapıyorum her seferinde de anakart cd sindeki norton u yüklüyorum. Gayet te güzel çalışıyor.

Sanırım neden 3 ayda bir sistemi yeniden kurdunuzu açıklıyo konuyu
    şaka bir yana herkezin kendine göre beğendiği bi vürüs programı var ki bu hep böyle olmuştur birini beğenen öbürü onu beğenmez bu böle tartışılır gider bende bildim bileli avira antivir free versiyon kulanırım daha piyasada nod32 felan filan bile yokken bu program vardı ve hiç birzaman pc kastığını görmedim ve bedava bi programa göre mükemmel koruması var ama avira yı beğenmeyende çoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanarri -- 11 Haziran 2011; 17:07:39 >

• başka bir yere yönlendide ondan problemsiz gibi gözüküyor ama sadece ana sayfası var içeriklerin çoğu düzgün birşekilde çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.