Bildirim
Siber tehditlerdeki son gelişmeler ve virüslerle savaşma yolları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel :) -
http://www.av-test.org/certifications
bağımsız bir test kurumu yılda 4 defa test sonuçlarını yayınlamaktadır. -
Sitenin dediğine göre puanlara göre en iyi anti vir Norton imiş.
Kusura bakmayın fakat bırakın anti virüsü norton düzgün bile çalışamıyor. -
Anonymous saldırılarıyla ilgili birtane haber olmamasını garipseyen birtek benmiyim ? tib.gov.tr patladıda :S -
Bu güne kadar bir çok antivirüs programı kullandım ama içinde en beğendiğim en güvendiğim program kaspersky oldu -
Kaspersky her zaman en iyi antiler içinde kalan bi yazılım fakat gel gelelim sistemi kasıyor şu sorunu bi aşamadılar :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: elfmrt
Anonymous saldırılarıyla ilgili birtane haber olmamasını garipseyen birtek benmiyim ? tib.gov.tr patladıda :S
ntv de haberlere çıktı ama ayyıldız timi vermediler ayyıldız timde anonymous sitesine saldırmıs inci sözlükte anonymous desteklediği için ayyıldız timde biraz vatan hainleri falan diye baslamıs herkes birbirine girdi:D:D inci sözlüktekilerde baya korkmus herkes ne yapıcaz falan diyor :D ayyıldız timde yardım edenleri yayınlamıs
http://www.ayyildiz.org/ayyildiztim/
-
quote:
Anonymous saldırılarıyla ilgili birtane haber olmamasını garipseyen birtek benmiyim ? tib.gov.tr patladıda :S
Şu an bir problem görülmüyor. -
Anonymous başlıklarının çoğu silinmiş -
ayyildiz timin forumu patlamış -
valla sro ıcın kaspersky aldım sana guvenıyorum -
ayyıldız savaşmaya devam ediyor -
resmen siber savaş.
bu arada '' Siber '' kelimesi Türkçe kökenli mi? Eğer öylese gerçekten çok şekil bir kelime. -
teşekkürler . -
ayyildiz timin forumu patlamadı. olaya açıklık getirdiler.http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17994515.asp?gid=234 -
quote:
Orijinalden alıntı: chatin_62
quote:
Şu an bir problem görülmüyor.
başka bir yere yönlendide ondan problemsiz gibi gözüküyor ama sadece ana sayfası var içeriklerin çoğu düzgün birşekilde çalışmıyor. vallahi bütün gün çok yakından takip ettim ortalık fena karıştı. ben sadece donanımhaber'de ana sayfa haberi olmamasına şaşırdım. neyse speedstep'ten fırça yemeyelim kapatalım konuyu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tahqra
Sitenin dediğine göre puanlara göre en iyi anti vir Norton imiş.
Kusura bakmayın fakat bırakın anti virüsü norton düzgün bile çalışamıyor.
bende çalıştığı zamanlarda gayet güzel çalışıyordu -
yardım edermisiniz forumda yeniyim netbook uma widows work checker die bi virüs girdi ne yapacağımı bilmiyorum????? -
msn ye giremedim bugün şifre değiştirme talebi geldi. Konuyla alakası varmi bilgisi olan ?
Benzer içerikler
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- netgsm şikayet
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- spotify mod apk
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X