Şimdi Ara

Sibirya Kurtları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yavru sibirya kurdu (kırma değil) alsam, Ankara gibi bir şehirde tam olarak beslenebilir mi? Ben sibirya kurtları soğuğu arar diye duymuştum. Soğuk bir odada falan mı durması gerekiyor evde? Hava soğukken falan mı gezdirilmesi gerekiyor?

• aliberko kullanıcısına yanıt
    Sibirya kurdu ülkemizin batı ve anadolu kesimi için pek rahat değil,havalar sıcak olduğu için biraz işkence oluyor.Evde soğuk odada kalması gibi birşey yok kalabilir ancak çok hareketli ve tüy dökümü fazla'dır.Soğuğu araması doğrudur sibirya'da yaşadıkları için soğuk hava köpekleridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliberko

Yavru sibirya kurdu (kırma değil) alsam, Ankara gibi bir şehirde tam olarak beslenebilir mi? Ben sibirya kurtları soğuğu arar diye duymuştum. Soğuk bir odada falan mı durması gerekiyor evde? Hava soğukken falan mı gezdirilmesi gerekiyor?

beslenir kardeşim. yaz sıcaklarında gölge yerlerde yaşaması daha iyi olur . soğuk odada falan durmasına gerek yok ,güneşin alnında durmasın ,aşırı sıcak olmasın yeter,
  • Huskyden iyi bekçi köpeği olur mu? Ben olmaz diye biliyorum.Alaskan malamute nasıldır? Ben türkiyenin en soğuk yerinde yaşıyorum.Husky beslenmek zor değil diye biliyorum.Bahçeli evde kulübede donmaz heralde.-40 oluyor kışın buralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

Huskyden iyi bekçi köpeği olur mu? Ben olmaz diye biliyorum.Alaskan malamute nasıldır? Ben türkiyenin en soğuk yerinde yaşıyorum.Husky beslenmek zor değil diye biliyorum.Bahçeli evde kulübede donmaz heralde.-40 oluyor kışın buralar.

Husky yi koruması için bahçeye koyarsan sabah başkasının peşinde güle oynaya gezerken bulursun.

Tek söyleyeceğim şey
     Sibirya Kurtları hk.
    Soğuğada dayanıklı hem.

• 1.5 senedir alaska kurdu beslıyorum ankarada hemde terasta. bu köpeklerin soyu kutuplardan yada rusyadan alaskadan geldi diye burda soğukta yaşama zorunlulukları yok zaten yeterınce adaptasyon geçirmişler bence. ama soğuğu sevdiklerini söyleyebilirim:) yani bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.