Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Black Mesa (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
3
Favori
16.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

oyun iyi değil ne yazık ki lütfen milleti yanlış yönlendirmeyelim...

Adama bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

5850 CrossFire var oyunda takılmalar oluyor ve full ayar yapınca 30 kareye kadar geriliyor oyun oyunda stabillikte bir sıkıntı var umarım kısa zamanda çözerler bizde rahat bir bicimde oynarız

GTX 570
    140, 135, 170, 235, 300 fps arası gidiyor.
    En düşük 135 fps görüyorum.

YA Dostum CrossFire ve SLI Böyle Crackli ve bazı oyunlarda CF devreye girmiyor veya satirk sorunu oluşuyor... GTX680 Alma zamanı geldi ama 5850CF GTX680 %20 gerisinde %20 fark içinde 700tl yakın bir para vermek istemiyorum artık CF desteğini beklicez...
  • Eyvallah razi hemen izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Adama bak.

Oyunun grafikleri MW3 bile daha iyi Adama bak
  • şöyle bir Half-Life vs. Black Mesa karşılaştırma videosu var.

• hala grafik diyen var. bu oyunun amacı grafik değil, sadece günümüzde daha oynanabilir hale getirilmiş grafik sayesinde. bu oyunun hikayesi amacı bambaşka.
  • quote:

ci men dediğiniz adam neci ben hala bilmiyorum :)

Oyun dünyasındaki en büyük sırlardan biri olmaya devam ediyor Hala daha kimse ne olduğunu çözebilmiş değil
  • oha haberim bile yoktu. efsane dönmüş efsane. ulan hl1 diyince nerelere gidiyor aklım hey gidi. ortaokulda falandım ilk bu meşhur olduğunda, o zamanlar korka korka oynardım oyunu bi yandan tırsar bi yandan da ilerlerdik

video bana da açılmadı on takla da atamayacağım açmak için youtube kanalı fikrine +1
  • İlk oynadığımda tren sahnesi yüzünden bırakmıştım.Sonra yükledim ve sabırla bekledim.Sonunda tren son durağına ulaşmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 20 Eylül 2012; 2:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Adama bak.

Oyunun grafikleri MW3 bile daha iyi Adama bak

Oyunun grafikleri MW3'den bile daha iyi mi
    yoksa,
    MW3 bile BM'den daha iyi mi?

Ne dediğiniz anlaşılmıyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: toj_blok

quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

EVSANE geri dönmüşde haberimizyok hecanla indiriyom

Bir konuşmayı öğrende gel kıro.

• Oyunu kendi sitesinden indiriyorum ama çok yavaş iniyor :/
  • duygulandım
  • Hiç Half Life ile alakası olmamış -18, -17 bebeler yapım sürecini ve yapım ekibinin kimlerden oluştuğunu bilmeden, hatta şu videoyu izleyip 2-3 kelime birşey öğrenmeden bedavaya indirdikleri oyun için grafik kötü, o kötü bu berbat diye yorum yapmazlarsa iyi olur. En azından şu videoyu izledikten sonra ahkam keserlerse, oyunun hayranlarına kendilerini güldürmemiş olurlar.

Gelelim oyuna. Videoda ki düşüncelerin tamamına katılıyorum. Bir tek hikaye ile ilgili bazı eksiklikler var.
    Bildiğiniz gibi oyunun başında yol açtığımız felaketin sebebi deney başlamadan önce gözlemlediğimiz teknik aksaklıklar vesaire değil. Bizzat Dr. Breen'in yönetici Keller'e verdiği Xen'den gelen kristal (İttiğimiz aletin ucundaki kristal). Yani oyun aslında hain Breen ile Combine'ın ortak komplosu ile başlıyor ve biz bunu 2. oyundan sonra öğrendik. Aslında Dünyanın istilası şans eseri değil planlı bir şekilde yapılmış. Sonrası malum. Oynayıp görüyorsunuz. Tabi yeni bilmeceler ve sırlarla beraber.
    Sonuç olarak eklenen diyaloglarla hikayeyi daha iyi kavrıyoruz. Bazı unuttuklarımızı hatırlıyoruz.

• HL, HL2, HL2Ep1, HL2Ep2 ve diğer VALVe oyunlarının her birini severek bayılarak oynarım her birine de para veririm ve helâl ederim. Ancak HL serisine olan hayranlığım kelimelerle ifade edilecek kadar az değil. Ben HL'ı 98'de oynamadım ne yazık ki, yakın bir geçmişte oynadım küçükken tatmışlığımız var tabii ama bitirmemiştim. Ancak ilk oynayıp da bitirdiğimde "ulan öğğ grafiklere bak yaa" gibi ergen yorumları yerine "adamlar ortalıkta doğru düzgün FPS oyunu yokken 98 yılında böyle bir oyun yapmışlar vay be" dedim ve HL2, Ep'ları oynadım, hayranlığım her oyunda katlanarak arttı. Yani şu anda hissettiklerimi yazsam metnin uzunluğundan dolayı kimse okumayı bitirmez. Moddan bahsedersem. İlk duyguğumda heyecanla beklediğim ancak her geçen yılda inancımın bitmeye yaklaştığı bir yapımdı ve gerçek olduğuna şu an bile inanamıyorum. Videoda hertürlü eleştiriye katılıyorum belliki eleştirmenler de büyük HL hayranları. Ancak ekleyeceğim (videoda az eleştirmişler) tek bir şey vardır ki o da First Aid Station'ların ve HEV Charger'ların sesleri... Yani oyunda en önemli en nostaljik seslerden olan sesleri sen git değiştir. Burda ayıp etmişler bence. Tamam oyunun farklı olduğunu belirtmek istemiş olabilirler farklılık yaratmak filan tamam da keşke başka bir şey olsaymış. Gidip E tuşuna bastığımda o özlediğim sesi duyamamak bende nasıl bir hayal kırıklığı yarattıysa milyonlarca HL severe de aynı duyguyu yaşatmıştır. Ancak bu dezavantajla bile puanım 15/10'dan 14/10'a düşer. Yıllarca emek harcanmış ve sonucu gayet güzel olan birkaç yerde orjinallikten uzaklaşmasına rağmen neredeyse resmen bir VALVe oyunu olan bu modun yapımcılarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Son birşey eklersem, oyunu hiç oynamamışlara tavsiye -etmem-. Çünkü sağda solda yok MW3, BF3'den bilmemneden daha kötüymüş çağın gerisinde grafikleri varmış gibi yorumlar yapacaklar benim gibilerin sinirlerini bozacaklar. HL atmosferini daha önceden yaşamışsanız veya mantıklı eleştiri yapabilecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cinali42

HL, HL2, HL2Ep1, HL2Ep2 ve diğer VALVe oyunlarının her birini severek bayılarak oynarım her birine de para veririm ve helâl ederim. Ancak HL serisine olan hayranlığım kelimelerle ifade edilecek kadar az değil. Ben HL'ı 98'de oynamadım ne yazık ki, yakın bir geçmişte oynadım küçükken tatmışlığımız var tabii ama bitirmemiştim. Ancak ilk oynayıp da bitirdiğimde "ulan öğğ grafiklere bak yaa" gibi ergen yorumları yerine "adamlar ortalıkta doğru düzgün FPS oyunu yokken 98 yılında böyle bir oyun yapmışlar vay be" dedim ve HL2, Ep'ları oynadım, hayranlığım her oyunda katlanarak arttı. Yani şu anda hissettiklerimi yazsam metnin uzunluğundan dolayı kimse okumayı bitirmez. Moddan bahsedersem. İlk duyguğumda heyecanla beklediğim ancak her geçen yılda inancımın bitmeye yaklaştığı bir yapımdı ve gerçek olduğuna şu an bile inanamıyorum. Videoda hertürlü eleştiriye katılıyorum belliki eleştirmenler de büyük HL hayranları. Ancak ekleyeceğim (videoda az eleştirmişler) tek bir şey vardır ki o da First Aid Station'ların ve HEV Charger'ların sesleri... Yani oyunda en önemli en nostaljik seslerden olan sesleri sen git değiştir. Burda ayıp etmişler bence. Tamam oyunun farklı olduğunu belirtmek istemiş olabilirler farklılık yaratmak filan tamam da keşke başka bir şey olsaymış. Gidip E tuşuna bastığımda o özlediğim sesi duyamamak bende nasıl bir hayal kırıklığı yarattıysa milyonlarca HL severe de aynı duyguyu yaşatmıştır. Ancak bu dezavantajla bile puanım 15/10'dan 14/10'a düşer. Yıllarca emek harcanmış ve sonucu gayet güzel olan birkaç yerde orjinallikten uzaklaşmasına rağmen neredeyse resmen bir VALVe oyunu olan bu modun yapımcılarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Son birşey eklersem, oyunu hiç oynamamışlara tavsiye -etmem-. Çünkü sağda solda yok MW3, BF3'den bilmemneden daha kötüymüş çağın gerisinde grafikleri varmış gibi yorumlar yapacaklar benim gibilerin sinirlerini bozacaklar. HL atmosferini daha önceden yaşamışsanız veya mantıklı eleştiri yapabilecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Telif hakki yuzunden koyma imkani olmadi BMS ekibinin.

• bitiyorum bu oyuna be grafikler filan yenilenmiş bayağı iyi olmuş ama source'nin half life 1 de yakaladığı o oynadıkça içine çeken grafikleri yakalayabilmişler mi bilemiyorum.
  • quote:

Nasıl yani ? Diğer yüzlerce seslerin telif hakları yok muydu ? Direk kopyalanmış bayağı ses var duyduğum kadarıyla. Özellikle bir diğer özlediğim ses olan HEV Suit'in "minor ... detected", "major ... detected" gibi cümleler kuran kadın sesinin telif hakkı olmayacak da hangisinin olacak? Bence telif hakkıyla ilgisi yoktur sonuçta Source, VALVe'a ait bir şey ve bununla yapılan bir moda telif hakkı yüzünden engel koyacağını veya dava açacağını sanmıyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinali42

HL, HL2, HL2Ep1, HL2Ep2 ve diğer VALVe oyunlarının her birini severek bayılarak oynarım her birine de para veririm ve helâl ederim. Ancak HL serisine olan hayranlığım kelimelerle ifade edilecek kadar az değil. Ben HL'ı 98'de oynamadım ne yazık ki, yakın bir geçmişte oynadım küçükken tatmışlığımız var tabii ama bitirmemiştim. Ancak ilk oynayıp da bitirdiğimde "ulan öğğ grafiklere bak yaa" gibi ergen yorumları yerine "adamlar ortalıkta doğru düzgün FPS oyunu yokken 98 yılında böyle bir oyun yapmışlar vay be" dedim ve HL2, Ep'ları oynadım, hayranlığım her oyunda katlanarak arttı. Yani şu anda hissettiklerimi yazsam metnin uzunluğundan dolayı kimse okumayı bitirmez. Moddan bahsedersem. İlk duyguğumda heyecanla beklediğim ancak her geçen yılda inancımın bitmeye yaklaştığı bir yapımdı ve gerçek olduğuna şu an bile inanamıyorum. Videoda hertürlü eleştiriye katılıyorum belliki eleştirmenler de büyük HL hayranları. Ancak ekleyeceğim (videoda az eleştirmişler) tek bir şey vardır ki o da First Aid Station'ların ve HEV Charger'ların sesleri... Yani oyunda en önemli en nostaljik seslerden olan sesleri sen git değiştir. Burda ayıp etmişler bence. Tamam oyunun farklı olduğunu belirtmek istemiş olabilirler farklılık yaratmak filan tamam da keşke başka bir şey olsaymış. Gidip E tuşuna bastığımda o özlediğim sesi duyamamak bende nasıl bir hayal kırıklığı yarattıysa milyonlarca HL severe de aynı duyguyu yaşatmıştır. Ancak bu dezavantajla bile puanım 15/10'dan 14/10'a düşer. Yıllarca emek harcanmış ve sonucu gayet güzel olan birkaç yerde orjinallikten uzaklaşmasına rağmen neredeyse resmen bir VALVe oyunu olan bu modun yapımcılarına ne kadar teşekkür etsem azdır. Son birşey eklersem, oyunu hiç oynamamışlara tavsiye -etmem-. Çünkü sağda solda yok MW3, BF3'den bilmemneden daha kötüymüş çağın gerisinde grafikleri varmış gibi yorumlar yapacaklar benim gibilerin sinirlerini bozacaklar. HL atmosferini daha önceden yaşamışsanız veya mantıklı eleştiri yapabilecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.

onca şeye telif hakkı varken onları kullanmaması garip

• oyunu sitesinden torrent olarak indirdim setup u kurunca bi kere çalışıyo sonra oyunu bidaha kurup oynamam gerekiyor oyundan çıkınca oyunu bi daha bulamıyorum kısa yolu filan olmuyor ne yapmalıyım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.