Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Black Mesa (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
16.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav ben şu oyunun altyazılarını bir türlü açamadım çıkmıyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VenatoR_

Yav ben şu oyunun altyazılarını bir türlü açamadım çıkmıyor.

cc_lang english yazın konsola.
  • Güzel olmuş, büyük bi HL fanı olduğumdan hemen indirip oynadım, çok hoşuma gitti şahsen, ilk baştaki tren sahnesini bile zevkle izledim, nostalji hissinden mi, yoksa ingilizce anlamamda dolayı o konuda yorum yapamıcam.Ama HL fanlarının indirip oynamasını tavsiye ediyorum, zaten bedava, ayrıca yeni gamerlerdan grafik takıntılı olup hl yi oynamamışlara da tavsiye ediyorum indirip oynasınlar.Ben çok beğendim, ufak tefek hatalar oluyor ama pek sorun yaratmıyor.Ayrıca bazı yerlerin değişmeside, levyeyi bulma yeri gibi, iyi olmuş.Gayet başarılı bir yapım bence, indirip oynayın bir şey kaybetmezsiniz, zaten bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Orijinalden alıntı: VenatoR_

Yav ben şu oyunun altyazılarını bir türlü açamadım çıkmıyor.

cc_lang english yazın konsola.

ayarlara gir zannedersem video bölümünde subtittles diye bir sekme var ordan aç
  • Yorumları okuyamadım. Seslerle ilgili yorumlar gördüm onla ilgili diyeceğim tek şey sadece başlangıçtaki sesin değişmesine üzüldüm, o efsaneydi benim için. Onun dışında da değişimler görülse de rahatsız etmiyor. Ufak tefek buglar var First Aid Stationlara gidince hafiften üstlerine çıkmamız gibi ama onun dışında oynadığım kadarı mükemmel.

Asıl yazacağım şeye gelirsem, o 4.8 puan da neyin nesi? Bu puanları verenler kendilerine nasıl oyuncu diyebiliyor merak ediyorum.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bitmemiş oyunun da incelemesini yapmak çok garip.
  • arkadaşlar oyunun xen ve sonraki bölümleri yok acaba bunun yani blackmesa source nin 2. versiyonunu mu yapacaklar yoksa böyle kalacakmı bir bilginiz varmı?
  • 2016 yılında olmamıza rağmen harika görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.