Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA Street Demo (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler keyifle izledim.Ne yazıkki ps3 ve xbox sahibi değilim :(
  • Video için tesekkürler...
  • Kim ne derse desin oyun muhteşem!Bu arada fifa 12 de 90 overall yesil saçlı adamımı da aktardım süper promla oynamak isteyen eklesin psn destroyer3133
  • 29 Şubat'ı sabahı TR PSN'de yoktur.Umarım yarın sabah PSN'e eklenmiş olur :) Süper oyun inceleme için teşekkürler :)
  • Bir an Konsolüssü'nü izliyorum sandım :))
  • +Ersin kolmu bozuk
    - Analogda bi tutukluk var sanki
  • Elinize sağlık.
  • oyunun fifadan farkı yok! fifanın salon hali işte oyuncu modellemeleri, hareketleri bile aynı! mekanları değiştirip yeni oyun yaptık deyip millete kakalıyorlar.
  • Absürdlüğün olmaması kötü olmuş. :D
  • ARCADE OLMALIYDI

bizimla deyılsın fifa street beğenmedim
  • Demosu çok dehset olan bir oyundu gerçeğini beklemekteyiz
  • Çok keyifli olmuş inceleme. Akşam olsada hemen demoyu indirsem dedim kendime. Ersin de aynı hayalete benzemiş. (behzat ç.)
  • Büyük hezimet doğrusu :D ' PAZARDAN ELİ BOŞ DÖNME ' OOOO düşmana söylenmez bu laf xP :D
  • çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler
  • Çok güzel bir inceleme olmuş; fakat ben demoyu o kadar aradım TR psn'de bulamadım...
  • Zaten Messi nin falan sokaklarda 10 kişilik taraftar grubunun önunde oynaması saçmaydı :D Salon futbolu falan gayet iyi olmuş alınır oynanır class hareket yapılır :D
  • nasıl bulamadınız new demo sekmesine tıklayın zaten demo birinci sırada karşınızda duruyor dün gece 20:00 itibari ile indirdim 1965 mb boyutunda =)
  • Çok Güzel bi inceleme Olmuş Böyle Konsolüssü tarzı incelem çok iyi izlerken kendimi sanki sizin arkanızdan maçı izliomuş gibi oldum .d Sıcağı sıcağına Videoları hep bu formatta Yapsanız Çok güzel Olur.
  • Psne gelmis mi arkadaslar? Henuz ps3 acmadim.alintilarsaniz sevinirim..
  • Pazar nasıldı ersin :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.