Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: FIFA Street Demo (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar bitmiş arkadaşlar, herşey ateş pahası. Artı olarak GDO'lu ürün çok fazla :D
  • Oyun gayet başarılı olmuş, multiside heycanlı olur umarım.
  • quote:

Sanki beklediğim gibi olmayacak yaa. Fifa street 2 deki atmosferi göremedim. Sokakta maç göremedim , daha çok kapalı özel alanlarda zengin maçları gibi. iki taş , bir top , birde futbola müsait bi sokak aralığı olsa sokak futbolu havasını sonuna kadar hissederdim. Ayrıca oyuncuyu gaza getirecek müziklerde yok gibi. Umarım aldığımda bunları yazdığıma pişman olurum.

Oyunda Freestyle ve Panna Rules modu var . Özellikle Panna Rules 1vs1 , 2vs2 gibi modları da içeriyor yani Panna Rules tam bir sokak futbolu dikkatli bak internetten . Oyun çok güzel bence .
  • oyyy allahım nasıl cıkmaz bu oyun pc ye gelde konsol alma sımdı :( kamera acıları , replay ler ve ımpact engıne cok ıyı olmus buda bize FİFA 13 un nasıl olacagıyla ılgılı ıp ucları vermıyor degıl
  • Bunu oynamak Fifa SOccer'i oynamaktan daha zevkli olacak şahsi görüşüm.
  • ps3 trde ne zaman ckacakcıkmassa nsl tr den abd cevrilecek ?
  • bu arada keşke xbox live de inside xbox bolumunde bsc incelemeleri falan bulunsa ya butun gun izlerim :D
  • Ben xbox live den indirmeye başladım demo yu ama oyun 1.82 gb uzun suruo inmesi şimdi devam etcem kaldığım yerden indirip oynucam.
  • 15:50'ye dikkat edin erdinç abi nediyor :D
  • keşke pc yede çıksaydı ıyı olurdu ama maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

15:50'ye dikkat edin erdinç abi nediyor :D

olur oyle arada hepimiz insanız belliki oyuna kaptırmıs kendini azından çıkmış farkında olmadan hepimiz yapıyoruz
  • Oyun beklediğimden çok daha güzel olmuş.Görünüşte biraz acayip duruyor oyun ama oynanışı çok çok zevkli.Ful sürümü çok daha iyi olacaktır.Şimdiden iple çekiyorum.Demo olmasına rağmen zırt pırt her gördüğümde oyuna giriyorum:D
  • Demo hâlâ Türkiye PSN'de yok.
  • bf3 street'te çıkar mı acaba...
  • Demoyu bu gün denedim. Müthiş bir oyun olmuş. Hareketler basit zorlamıyor,şık hareketler var.Full sürümü merakla bekliyorum.
  • çıkış tarihine az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

15:50'ye dikkat edin erdinç abi nediyor :D

olur oyle arada hepimiz insanız belliki oyuna kaptırmıs kendini azından çıkmış farkında olmadan hepimiz yapıyoruz

ohooo hocam biz fifa,pes yaparken etmediğim küfür kalmıyo
  • En Çok merak Ettiğim Konu Süper Şutlar Hala Varmı ?
    (Yani Puan Toplayıp Atılan Özel Şut )
  • fifa street`i öveyim derken fifayı batırdınız :D
  • diğer yapımlarda hiç bug yoktu bu son oyununda çok bug var adam köşelerde sıkışıp kaldı bugda sadece kenarlardan ilerliyordu ama ben fifa street serisiyle büyümüş bir insanım Görmezlikten Gelebilirim Ama bu buglar youtube e düşerse oyun puanıda kötü etkilenir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.