Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - WWE 12 İncelemesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
21.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D siz birlikte mp oyun videosu yapsanız tutar :D
  • Bir sevemedim gitti şu seriyi
  • salın küçük enişteyi eytt harbiden çoştu yaa :D Forza Erdinç&Ersin
  • The Rock kilitli bir karekter değil The Rock pre order ile sipariş edilen bir karekter. Buglar oyunun tek can sıkan kısmı o kadar kötü buglar varki tekrardan oyunu oynanamıza sebep olabiliyor. Her karekter için farklı bir müzik kullanılmış diyorsunuzda zaten Superstarlar'ın kendine ait müzikleri var onlar oyunda mevcut. Michael Cole ve Jerry The King Lawler'ın anlatımı kesinlikle çok daha iyi. O atışmaya promo kesmek diyoruz. :) Breaking Point sisteminde submission yapıyor rakibiniz puan almıyor eğer Breaking Point dolarsa pes etmiş oluyorsunuz. Haha Kime kime dum duma modu. O maç türünün adı Hell in a Cell. Oynanabilirlik 7,5 ha. Bence hiç hakketmediği bir puanı vermişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

undefined

Bu oyunu Call of Duty ile kesinlikle karıştırma sanırım yanlış yere yorum yaptın. Çünkü bu seri her sene devrim gibi geliyor. 2007'den bu yana neler neler değişti tahmin bile edemezsin resmen çağ atladı oyun. O yüzden alıştığın yorumları heryere atmazsan sevinirim.

Ne katıyor söyler misin acaba? Ayrıca bu yorumu ilk kez bu oyuna attım. 1-2 adam eksiltiyor, 3-5 adam koyuyor. Birde her yıl farklı bir eşyayla dövüşme modu. Seneye de parmak güreşi falan yaparlar herhalde.

İlk oyunlarından beri oynardım bu seriyi ama azıcık bile değişmedi. Her sene aynı hikaye. Devrim gibi geliyormuş, sanırım sen de oyuna para verip de içeriksizliğini kabullenemeyenlerdensin.

• 4 kişiyle çok zevkli saatler geçirebilirsiniz ama yinede fazla uzun ömülüm değil
  • VAYY BE FLAŞ TV DE İZLERDİM BEN BUNLARI GERÇEK DÖVÜŞÜYO SANIYORDUM :D
  • İlk defa bir Sıcağı Sıcağına programında bu kadar güldüm. :D :D
  • Güzel gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

VAYY BE FLAŞ TV DE İZLERDİM BEN BUNLARI GERÇEK DÖVÜŞÜYO SANIYORDUM :D

Aynen ne izlerdim
  • video incelemeyi 2000lerin amerikan güreşi sunumu tadında yapmışlar :D
  • gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık çok eğlendim
  • çok geç yükleniyor.
  • -lets go cena.
    -CM PUNK!
  • bende sizin gibi küçük enişteye bayıldım vidyo da süper ama benim sorum bu oyun pc ye gelirmi benim merakım bu
    ve cevapları bekliyorum byby
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

undefined

Cahilinizi yine ortaya koymuşsunuz :) 1-2 adam eksiltiyor 3-5 adam koyuyor öyle mi ? WWE kontartı altında olmayan güreşçileri nasıl koyabillir ? yada Şuanda güreşçilerle anlaşmadan ? Her yıl farklı bir eşyayla dövüşme modu. Hahaha Maç türlerini bilmediğiniz için boş boş konuşmuşsunuz. Maç türleri zaten belli o yüzden o konuda bir değişim olmaz geçen sene objeler kırılıyordu. Azıcık bile değişmedi diyorsunuz Comeback moments ve Breaking point sistemininizden haberiniz yok neyse. Daha çok çalışın öyle yorum yazın.

Gerçekten çok cahilim, wwe 12'nin hangi eşyalarının kırılıp kırılmadığını bilmiyorum, resmen cahillik.

Tamam sen haklısın diycemde demek istemiyorum almayı düşünenlere yazık olur, bu arkadaşlar gibi paranızı çöp bir oyuna vermeyin arkadaşlar ne güzel oyunlar var piyasada

• Serinin hiçbir oyunu beni etkilemeyi başaramamıştı,yine öyle oldu.İnceleme süper olmuş teşekkürler :)
  • Sonu çok hoş :D
  • Adam gibi studyo alamadi bu oyunun haklarini her sene rezalet.Sondaki espiride iyi olmus.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.