Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - WWE 12 İncelemesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
21.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsan bi grafik değiştirir bu ne ya her sene aynı iğrenç grafikler aynı animasyonlar bi değiştirin artık bu ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

undefined

Cahilinizi yine ortaya koymuşsunuz :) 1-2 adam eksiltiyor 3-5 adam koyuyor öyle mi ? WWE kontartı altında olmayan güreşçileri nasıl koyabillir ? yada Şuanda güreşçilerle anlaşmadan ? Her yıl farklı bir eşyayla dövüşme modu. Hahaha Maç türlerini bilmediğiniz için boş boş konuşmuşsunuz. Maç türleri zaten belli o yüzden o konuda bir değişim olmaz geçen sene objeler kırılıyordu. Azıcık bile değişmedi diyorsunuz Comeback moments ve Breaking point sistemininizden haberiniz yok neyse. Daha çok çalışın öyle yorum yazın.

Gerçekten çok cahilim, wwe 12'nin hangi eşyalarının kırılıp kırılmadığını bilmiyorum, resmen cahillik.

Tamam sen haklısın diycemde demek istemiyorum almayı düşünenlere yazık olur, bu arkadaşlar gibi paranızı çöp bir oyuna vermeyin arkadaşlar ne güzel oyunlar var piyasada

Zaten Professional Wrestling sevmiyorsan bu oyunda hoşuna gitmez. Yani tamamiyle kişinin isteyine kalmış bir şey ama alırsanız pişman olmazsınız.

• Stres atmak için iyi yöntem.
  • böyle 2 kişi yapınca ayrı bi tad bi komik oluyo
  • BSC yetkilileri puan verirken şu şekilde vere bilir mi?
    1.Profesyonel olarak:Şuan yapıldığı gibi.
    2.Oyuncu ve normal bir insan olarak:Sadece bir oyuncu olarak bizim gibi.
    böyle iki farklı şekilde puan verseler çok iyi olur.Sonra puanlamalara bakıyorum BSC puanı 8.0 Kullanıcı puanı 3.0 4.0 alıyor.
  • PlayStation 2 den Beri aynı oyun zerre gelişme yok, Aynı animasyonlar Aynı grafikler.
  • Küçük enişteyle yeni köy kasabı manyaktıı supersiniz erdinç le ersin süpersinizzz
  • Online Nında Lag Var Mı?
  • Erdinç abi çok komiksin izlerken yarıldım
  • puanları düşük vermişler yha :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Girişler güzel ama grafikler pek değişmiyor öncekilerinden.
  • yaw bn 2 vs 2 oynuyom adam nasıl degiştirrim mac esnasında yarrdım edin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.