Şimdi Ara

Sicak 30/20 ! Glovo 30 TL Yemek Siparişinize 20 TL Ödeyin Acıktın Mı? İçeri Gir ->

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Glovo uygulaması üzerinden vereceğiniz 30 tl ve üzeri yemek siparişlerinizi 10 tl indirimli olarak gönderiyorum. Tutarları örneklendirmek gerekirse;

30 tl sipariş -> 20 tl ödeme
    35 tl sipariş -> 25 tl ödeme
    50 tl sipariş -> 40 tl ödeme

[B]Nasıl Sipariş Verebilirim?[/B]

Glovo uygulaması üzerinden veya telefonunuzla https://glovoapp.com/tr/ adresine giriş yaptığınızda Restoranlar menüsünden glovo'nun adresinize hangi firmalarla hizmet verdiğini görüntüleyebilir. Ürünleri ve fiyatları görüntüleyebilirsiniz. Burada karar verdiğiniz 30 tl ve üzeri tutarlı siparişinizi ve adresinizi bana pm olarak gönderiyorsunuz. Enpara ile indirimli tutarı bana gönderiyorsunuz. Ben sizin adınıza siparişi geçiyorum. Hepsi bu kadar. 45 dakika içerisinde sipariş elinize ulaşıyor ve afiyet olsun.

Skype Sipariş Alımlarımız Başlamıştır.

Skype Adı : live:mkamhi97_1
    Skype E-posta Adresi : mkamhi97@hotmail.com

[B]Bu indirimi neden yapıyorum?[/B]
    Yemek sipariş sistemi yapacağım başlangıç için böyle bir kampanya düzenledim.

[B][U]Glovo Hakkında Sıkça Sorulan Sorular[/U][/B]

[B]Glovo Nedir ? [/B]
    Glovo Dünya Çapında hizmet veren Yeni türkiye pazarına girmiş yemek siparişi uygulamasıdır.

[B]Glovo Nasıl Çalışır?[/B]
    Glovo Yemek siparişinizi vereceğiniz restaurant üzerinden alır ve adresinize teslim eder.

[B]Glovo Siparişim Ne Kadar Sürede Elime Ulaşır?[/B]
    Vereceğiniz siparişteki ürünün hazırlanma süresine göre değişiklik göstermekle birlikte ortalama 45 dakika içerisinde siparişi elinize ulaştırıyor.

[B]İleri Tarihli Sipariş Verebilir Miyim?[/B]
    Evet. Glovo üzerinden ileri tarihli sipariş verilebilmektedir.

* Kampanya sadece glovo'nun hizmet verdiği alanlarla sınırlıdır.
    * Kampanya sınırlı sayıdadır acele edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.