biraderim burası sınav yeri mi? o zaman sende cümleye büyük harfle başla ;) cins cins insanlar türüyor hergün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
biraderim burası sınav yeri mi? o zaman sende cümleye büyük harfle başla ;) cins cins insanlar türüyor hergün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şuan vivobook 15x kullanıyorum. oled ekranın yanında bunun esamesi okunmaz dedi bi arkadaş. oled ekran 10/10 sa bunun ekranı kaçtır sana göre? bu arada teşhire kapın açıksa bunu al bence 37 lira 4070, fiyat hatası yoksa güzel laptop Linki kaldırdım forumda önermiyolar bu satıcıyı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaspersky155 -- 4 Şubat 2024; 13:50:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 4 Şubat 2024; 13:52:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
açıkcası oyunlardan uzak durmak için bunu almıştım ama arada oynayasım geliyor o yüzden bu acer laptopu almayı düşündüm, 1 kg daha ağır olması, oled olmaması ve buna vereceğim parayla 4070 sıfır sistem dizebilecek olmam vazgeçirdi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |