Şimdi Ara

SICAK Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Laptop 36.699TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben 1tb modelini aldım şu anlık sorun yok kullanıyorum 40 bine kadar alınabilir olana en iyi cihaz bir sürü markaya baktım karşılaştırmalae yaptım bunda karar kaldım. Ram olarak da bu modeli aldım uyumsuz bir durum olmadı ki tavsiye üzerine aldım.

n11'den Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/crucial-ct16g56c46s5-16-gb-ddr5-5600-mhz-cl46-notebook-ram-28907181?magaza=garajonline

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu paraya on numara masa üstü kurulur diyen arkadaşlar biz de biliyoruz laptop fiyatına masaüstü her zaman daha iyi bir sistem kurulduğunu ama ihtiyaca göre alındığı için bu yorumlar mantıksız. Ben aldım çünkü iş yerin de gece çalışıyorum ve sabaha kadar boş zamanım var. Oyun oynamayı sevdiğimden benim için ideal bir cihaz. Masaüstünü her yere götüremezsin kurduğun gibi evde duracak. Kullanım amacı ihtiyaç ne ise ona göre alınmalı. Ev de kullanayım diyenler için kesinlikle masaüstü en iyisi ev kullanaciları için laptop iyi bir tercih değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 5 Şubat 2024; 18:53:46 >
  • kenfat10 kullanıcısına yanıt

Ben olaya sıcaklık - soğukluk meselesi olarak bakmıyom, bu bir prestij meselesi... Pahalı ve hele hele oyun makinelerin kasasının metal olması olmazsa olmazıdır.. Fakat süslü püslü ve şekilli ve egzoz borusu çıkışlı tasarıma sahip havalandırmalarla donatılmış plastik kasalarla herkeşlerin gözlerini boyayıp, sizlere plastik kasaları seve seve ve sorgulatmadan aldırıyolla ve Bu firmalar işi biliyolla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Şubat 2024; 13:25:38 >
  • Yeniden stoklarda.

• Paylaşım için teşekkürler, bende çektim 1 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank World de tek çekim alıyor şansımı seveyim.

• Dikkat edin iade ürünler size gelmesin. Son yorumlarda ekranda sorun yaşayan fazla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece hepsiburdada mı var başka yerden alamıyor muyuz?

• tahsin053 kullanıcısına yanıt

Hocam kartınız uygunsa Vakıfbank sonradan bölüyor diye biliyorum bana sürekli bildirim atıyorlar 6 ya 3 e bölüyoruz falan diye.

• LENOVO LOQ/ AMD Ryzen 5 7640HS/8GB RAM/512GB SSD/RTX 4060/16''/Gaming Laptop Gri 82XU0053TX

aynı özellikte 2k daha ucuz.

• Beyler bu ürün ucuz değil fırsatta değil neyine tutuldunuz bu kadar anlamadım? Benim kacırdıgım yer nere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Özellikleri bir daha karşılaştır.

• kingodisco09 kullanıcısına yanıt
    Daha ucuzunu da siz paylaşın o zaman.

• Daha ucuzunu paylaşırken donanım özellikleri aynı sıvı metalik soğutma uygulanmış ve paneli aynı özellikte olsun lütfen.

Son tüketici yorumlarına da dikkat edin çünkü paylaştığınız ürünün ekranı bundan kötü olacak sıvı metalik soğutma olmayacak ve oyun oynarken bu ürün 75-76 derece olurken o ürün 85-90-95 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 8 Şubat 2024; 19:28:1 >
  • Benzer bir forumda benzer sıcak bir konu var oraya gelen yorumlar ile buraya gelen yorumların farkına bakıyorum da masaüstü kıyaslayan mi dersin bu laptop bu fiyata fırsat değil diyen mi dersin kalite çok düşmüş burada gerçekten bilmeden yorum yapıyor herkes

• Buna bu para verilir mi? Veriyorum kardeşim para benim değil mi? Bu foruma 20 sene önce üye olurken ile şimdiki arasında servetim arasında dağlar var.Sırf merakım için alıyorum kardeşim.Bizi firmalar kandıyolllaaaa imiş.10 Sene sonra format atmasını bilen dede olacağım,beğendim aldım.Üründe dehşet ekran var.Siyahları neredeyse şu mesajı yazdığım s22 ultranın AMOLED ekranı gibi simsiyah gösteriyor.Ben 16 inç ekran için yola çıktım.Bu fiyata bu ekranlı modeli bul da öğrenelim.

• Metal kasaymış. Metal kasanın lüks olduğunu sana dayatmışlar haberin yok.Reno 12 nin krom tamponunu plastik yaptılar Toros adı altında daha lüks olduğunu yedirdiler millete.Orda plastik daha iyi laptopa gelince kötü.Madem ısı sorun değil Lenovo Z500 gibi plastiğe mikron kaplama yapar traşlanmış alüminyum süsü verip dayardı millete.Şuraya Metal kasalı benzer bir makine koyun da fiyatını görelim harbi merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.