< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıcak: Amazon Prime Özel Ayakkabı Fırsatları (2. sayfa)
-
-
599 lira olan bir ayakkabıyı 600 e 200 indirime sokmanın bir yolu yok mudur ya
-
günlük ihtiyaçlarda sepete ekleyince indirim kampanyası neden düşmüyor sepete ekledğimde
-
Puma Roma 50+30 tl indirimle 180 TL geliyor. En uygun 240 liraya gördüm şu an internette. Kullanan varsa kalitesi hakkında bilgi verebilir. amazonPUMA Roma Basic sneaker Erkekhttps://www.amazon.com.tr/dp/B01MYNPRMM/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_F7EFFbA8SWMP8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECBE05343 -- 7 Ekim 2020; 19:38:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Süperstarları uyguna getirmenin yolu var mıdır acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bunun 41 numarasını 50+30 indirimiyle 179 TL dün sipariş verdim hocam ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyerovitch -- 7 Ekim 2020; 23:8:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ECBE05343
Puma Roma 50+30 tl indirimle 180 TL geliyor. En uygun 240 liraya gördüm şu an internette. Kullanan varsa kalitesi hakkında bilgi verebilir.
https://www.amazon.com.tr/dp/B01MYNPRMM/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_F7EFFbA8SWMP8
Malesef piyasada çok çakması var bu modelin. Tam almayı düşünürken çakmasını giyen birini gördüm ve vazgeçtim malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba,
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B081QK5L7P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
Bu üründe 200 e 50 lik indirim oluyor mu ? ben nedense bir türlü yapamadım
-
amazon çakma mı satacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme Ekranında Düşmesi Lazım. 30 Tl kuponu kullanmadıysanız +30 daha düşer.
-
Maalesef ünlü ayakkabı firmalarının tamamı kapitalist sisteme hizmet ediyor ve lgbt destekçisi. Olmayan varsa söyleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uyaran
Maalesef ünlü ayakkabı firmalarının tamamı kapitalist sisteme hizmet ediyor ve lgbt destekçisi. Olmayan varsa söyleyin.Ne güzel işte
aynı ürünü aynı fiyata bende aldım. paylaştığın için teşekkür.
-
Salomon dahil değil mi
30tl indirimi nasıl yapıyorsunuz
-
Olsa bende skechers i alacaktım
Under Armour Bandit 5 almıştım ama kalıplar fazla dar olduğu için ve daha büyük numara Amazon'da olmadığı için iade ettim. Skechers model tavsiyesi olan var mı? 45 numara olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA
Pumanın kalıpları nasıldır? Giydiğimiz numarayımı alalım?
Bir de ayrıca sistem hatasımıdır bilemiyorum satıcı amazon, prime ve fiyat 200 tl üstü de olsa indirim olmayan ayakkabılar mevcut.Eşofman altı altım aşırı küçük geldi, sweatshirt aldım tam bedenime uydu. Ben de çözemedim pumayı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X