p4.3.0 prescord işlemci /zalman 7700 cu fan var) ısı 55 dereceyi geçmiyor 1024 400 ddr ram leadek 6600 gt 128 ekran kartı 1cd yazıcı 1 dvd okuyucu 20 ve 80 2 adet hdd içinde 1 adet harici fan bulunan vidasız bir kasa 450 wat psu
gta sa oynuyorum işlemci normal ama bir süre sonra takılmalar baslıyor en sonunda iyice yüklendim oyuna masa üstüne attın baktım en fazla 127 dereceye kadar olması gereken ekran kartı sıcaklığı 147 derece işlmemc ısısı normal oynun 1152-864 32 bitçözünürlükte çizim uzaklığını sonuna kadar açık frame 3x olarak oynuyorum hangi ayarı kaptsam ekran kartı rahatlar veya bir problemmi var niy bu kadar ısınıyor
tesekkürler simdiden
1024X768 32 bit indir gölgelemiyi orta seviyeye al..Dene Birde uzun süreli temizlik yapmadı ise makineyiş temizle normal şartlarda bu sistemde çözünürlük sorunun olmaz ancak kazan ufak veya alan dar hava sirkulasyonu az oluyor..Kaparları aç ve yeniden dene..Bir süre açık kalmasın..
ARKADAŞ OYUN OLARAK TEK GTA DAMI YAPIYOR YAPIYORSA ONU BAŞKA BİR CD DEN YÜKLE EĞER BAŞKA OYUNLARDADA YAPIYORSA HİÇ FORMAT ATMAYI DENEDİNMİ EĞER ODA OLMAZSA EKRAN KARTI BOZUK OLABİLİR OYSA EKRAN KARTINA İYİ BİR FAN TAKMANI TAVSİYE EDERİM
ekran kartımda zaten kendifanı var leadek 6600 gt
kasa açıkken yaptı bunu ayarları biraz düsürüp bakayım ne aolacak