Arkadaşlar bana kızmayın forumu yıllardır takip ederim Serebral palsi hastası 4 yaşında oğlum var Çocukların gelişimi için etkinlik hazırlıyor ınstagram da paylaşıyoruz Tüm hasta çocuklara faydamız olsun istiyoruz Acısını biz biliriz Buraya konu açtım diye bana kızabilirsiniz sorun değil yüreği yanan bir babayım amacım fayda sağlamaktır Ben bunun da sıcak fırsat olduğunu düşündüm Şikayet edip konuyuda kaldırtırsanız da gücenmem Sayfamızı takip edip paylaşırsanız bizleri ve diğer aileleri mutlu edersiniz ALLAH ım sizleri ve çocuklarınızı korusun https://instagram.com/3_kardesinn_dunyasi?igshid=cb65mrgdw72k < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 5 Nisan 2021; 21:7:44 > |
SICAK FIRSAT
-
-
Hayat indirim kovalamaktan ibaret değil , her şeyin başı sağlık... Yavrucaklara şifa Sizlere de sabırlar dilerim
Allahım mükafatınızı arttırsın
-
O güzel çocuğunuza acil şifalar dilerim -
Sonuç itibarıyla bizler de insanız. Çorbada tuzumuz olsun, sayfayı beğendim. :) Yavrulara şifalar dilerim.
-
Yöneticilere rica etsek bu konuyu öne çıkarabilirler mi ?
-
Teşekkür ederim hepinizden ALLAH razı olsun -
ben çıkardım +1 oy
-
Sağol kardeşim
-
Bundan ala sıcak fırsat olmaz
-
Hocam çocuk oyunlarıyla ilgili sorunuz olursa bana yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
Allah şifa versin. Rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın. -
Saol hocam yeni etkinliklerle ilgili sizinle iletişime geçerim
-
Ben de destek amaçlı yorum bırakıyorum. İnstagram kullanmadığım için Sayfaya destek olamıyorum. -
Allah'ım acil şifalar versin konuyu üste taşıdım instagramdanda takip ettim umarım dileğiniz gerçekleşir
-
Çok geçmiş olsun.
-
Allah şifa versin inşallah -
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin. -
Geçmiş olsun 🙏🙏🙏🙏 -
Yani o tatlı çocukların yaptığı ürünleri sayfanızda satsaniz destek amacli ordan da ufak bir gelir elde edebilirsiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayat indirim kovalamaktan ibaret değil , her şeyin başı sağlık... Yavrucaklara şifa Sizlere de sabırlar dilerim Allahım mükafatınızı arttırsın |
O güzel çocuğunuza acil şifalar dilerim
|
Benzer içerikler
- emg ücreti özel hastane
- alkol kaç saat sonra promil çıkmaz
- terleyince beyaz lekeler neden olur
- bilerek telefonu açmamak
- uykudan bağırarak uyanma dini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X