Şimdi Ara

SICAK FIRSAT A-101 2.5 Litre Kola 5.75 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm satış noktalarında geçerli bakkal hariç
  • Hocam ciddi misiniz ? Eğer öyleyse ramazan paketinde bu seçeneği kullanalım ?

• Teşekkürler. Sanırım problem çıktığı için fiş isteniyor. Money ile yapılırsa problem olmaz sanırım. Çünkü kayıtlı oluyor sipariş..

• quote:

Orijinalden alıntı: drangela61

Hocam çok haklısın ama ayranın litresini her ne hikmetse bir kg yoğurt fiyatına satıyorlar..
    1 kg yoğurttan en az 10 lt ayran çıkarmalarına rağmen.. Şu ülkede ayran bile lüks..
    Diyeceksin ki kendin süt al yoğurt yap ondan da ayran yap.. Doğrudur ama her zaman mümkün olmuyor maalesef..

1 kg yoğurttan 10 litre ayran çıkmaz. Çıksa da bulanık tuzlu bir su içersin sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 7 Nisan 2021; 0:44:50 >
  • quote:

Hocam çok haklısın ama ayranın litresini her ne hikmetse bir kg yoğurt fiyatına satıyorlar..
    1 kg yoğurttan en az 10 lt ayran çıkarmalarına rağmen.. Şu ülkede ayran bile lüks..
    Diyeceksin ki kendin süt al yoğurt yap ondan da ayran yap.. Doğrudur ama her zaman mümkün olmuyor maalesef..
    markette satılan ayranlarda, su yerine süt kullanılıyor, nedenini bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu lafın gelişi söyledim ama 1 kg yoğurt fiyatına da olmamalı diye düşünüyorum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bunu bilmiyorum hocam.. Sebebi nedir ki? Ve sütlü ayran mı olur 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: ISherpa

bu gözler bunu da gördü ya   bir gün 5.75 liranın kolanın fırsat fiyatı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Allah sonumuzu hayır etsin. Artık hiçbir şey anormal gelmemeye başladı.

Daha dur ekmek fırsatlarına az kaldı.

• ISherpa kullanıcısına yanıt

bir ürünün o ülkede fabrikası açılınca fiyatların düşmesi beklenir değil mi mantık olarak? Ama işte bizim ülkede mantık aramamak lazım :))

SICAK FIRSAT A-101 2.5 Litre Kola 5.75
  • quote:

Bunu bilmiyorum hocam.. Sebebi nedir ki? Ve sütlü ayran mı olur 🤔
    hocam ayran paketlerinin üstüne bakabilirsiniz, hepsinde süt.

ekşi sözlük
    kapalı ayranların yoğurttan yapılmaması
    https://eksisozluk.com/kapali-ayranlarin-yogurttan-yapilmamasi--4078049

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Market yoğurtlarındada sütten başka herşey var, yazıklar olsun bunlara başka birşey diyemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.