a101 de 2.5 l kola 5.75.bir de 10 TL üstü alışverişe 10 lu crunch 12 tl.Bu fırsat kaçmaz |
SICAK FIRSAT A-101 2.5 Litre Kola 5.75
-
-
bu gözler bunu da gördü ya bir gün 5.75 liranın kolanın fırsat fiyatı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Allah sonumuzu hayır etsin. Artık hiçbir şey anormal gelmemeye başladı.
-
ben gecen hafta bimden bu fiyata almistim, vergi eklenmisti gecen sene onu mu kaldirdilar yoksa mantikli degil bu fiyat -
Dun 1.5 litreye 6 lira verdim kola da lüks olmuş demek ki -
Bimde de aynı fiyat -
yıl 2021 hala kola içen mi var ya, şalgam suyu ayran gibi milli ve lezzetli içeceklerimiz varken bile bile kendini zehirlemek çok saçma
-
kola ve asitli içecekler içmek ne biliyim insan neden kendine zarar verir ki
-
Hocam çok haklısın ama ayranın litresini her ne hikmetse bir kg yoğurt fiyatına satıyorlar..
1 kg yoğurttan en az 10 lt ayran çıkarmalarına rağmen.. Şu ülkede ayran bile lüks..
Diyeceksin ki kendin süt al yoğurt yap ondan da ayran yap.. Doğrudur ama her zaman mümkün olmuyor maalesef.. -
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Hocam çok haklısın ama ayranın litresini her ne hikmetse bir kg yoğurt fiyatına satıyorlar..
1 kg yoğurttan en az 10 lt ayran çıkarmalarına rağmen.. Şu ülkede ayran bile lüks..
Diyeceksin ki kendin süt al yoğurt yap ondan da ayran yap.. Doğrudur ama her zaman mümkün olmuyor maalesef..valla hocam senelerdir kendim yapıyorum ayranı tavsiye ederim size de. çok kolay yapması bakraç tarzı plastik sürahiler var karıştırıcılı, yoğurtu suyu koyuyorsunuz biraz da tuz, zamanla zaten alışılıyor oranı ayarlanıyor. öneririm çok da lezzetli oluyor. ilk başlarda tuzlu olur tuzsuz olur cok sulu olur ama zamanla tutturursunuz
-
eskiden olsa neyse de, şimdi 1 lt 'den yukarı alınmıyor, birkaç saatte gazı bitiyor. adamlar bastıkları karbondioksitten bile araklamışlar -
İçinde "kola" geçen bir fırsat olamaz.
-
Herkeste sağlığını ne çok düşünüyormuş 😄 -
1kg yağ kazanmak isteyene sıcak fırsat
-
carrefourda da aynı fiyatı gördüm
-
Nedense bir haftadır 3 harfli gittiğim tüm marketler (şok,a101,bim) bu kampanyayı yapmış. Ama kolanın tadı normal değil, çok garip.. birşey var gibi.. anlamadım.. (başka yerden aldığım kola daha başka mesela..) serisine de hiç bakmadım. Aynı tat sorununu ucuz satan Pepsi toptancisinda da yaşadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 6 Nisan 2021; 20:19:31 > -
Paylaşım için teşekkürler, Sıcak fırsatlarda yeme içme konusunu beğendiremezsin kolay kolay.
Bizde ailecek kola ve benzeri asitli içecekleri sürekli içmesekte arada bir Ayda 1-2 sefer yemeğin durumuna göre tüketiyoruz.
hatta geçen ay aldığım fanta dolapta kaldı. içmek için içmiyoruz yani.
bence gayet fırsat 2 tane alıp dolaba atmak lazım ben 7.5 liraya almıştım en son fantayı.
-
Artık birçoğu şeker yerine fruktoz şurubu kullanıyor. Pepsi ve Yedigün hiç fruktoz kullanmazdı . Yeni üretimlerinde şekere pek rastlamadım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu gözler bunu da gördü ya bir gün 5.75 liranın kolanın fırsat fiyatı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Allah sonumuzu hayır etsin. Artık hiçbir şey anormal gelmemeye başladı. |
Benzer içerikler
- afyon eko sucuk yorumları
- şoray et-sucuk resimleri
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- unify parfüm erkek yorum
- coffy bedava kahve
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X