< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bakkalda Ekmek 12.5 TL Olmuş
-
-
köy ekmegini 20 lıraya alıyorum
-
zenginiz her zamanki gibi hocam
-
hiç rtx295 im olmadı
-
Bana gtx295 alsana Hep istemişimdir ama alamadigim kart olarak kalmiştir. Şimdi ise hangi karti alsam da eskisi gibi tat yok. Eskisi gibi iyi oyunlarda yok zaten. O yüzden rx6600xt ile mutluyum yetiyo zaten oynadigim 3 oyun
-
bendede 6800xt var aylardır oyuna girmedim
-
Ekmek yemeyİ bırakarak bu ekmek sorununa kökünden bir çözüm bulabilirsiniz. Zira organik bile olsa unun ana kaynağı olan buğday hibrit tohum olduğu için en baştan kaybediyor bir kere. Anadolu torpaklarının kadim besini olan ata yadigarı siyez buğdayından üretilen ekmek, hakiki ekmektir. Ancak anadolu torpaklarına düşman gibi davranan siyasi iktidar ata yadigarı tohumları 2007 de yasakladığı için bugün bu torpaklara israilin tohumları serpiştiriliyor maalesef...
-
İsrail değil itra*l
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zero milyonluk adam değil misin hala fiyatlara bakarak mı alışveriş yapıyorsun? Gerçek bir zengin ekmek fiyatını filmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
köy ekmeğinin farkı ne?
-
tadı eyi
-
Migros’ tan pizzayı 100₺’ ye alıyorum…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
müstakil haberyoutubeEkonominin Sorumlusu Benim!! Erdoğan!! #shorts #erdoğanhttps://www.youtube.com/shorts/GJoRUe1behI
-
o gün guzular sessizce meeleşiyorlardı ve danalar deli gibi dönmeye başlamışlardı...
-
sokak röportajında:
- dede: ekonomiyi Kılıçdar batırdı.
- spiker: amca Kılıçdaroğlu yönetimde değil, bir şeye müdahale etme yetkisi yok, 20 senedir RTE yönetiyor, nasıl Kılıçdaroğlu batıracak?
- dede: (Pentium 1 işlemcisiyle biraz düşündükten sonra) Kılıçdar darbe yaparak karışıyo batırıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X