Şimdi Ara

Sıcak hava / küçük dostlarımızı unutmayalım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yukarı
  • Öyle bir yerde yaşıyorum ki; 5 litrelik su şişesi kesip kapimin önüne koyuyordum günde 2 kere filan yeniliyordum. Tam tamına 5 tane şişe kayboldu.

Zincirle mi bağlamak gerekli ?

Bir insan bu kadar acımasız olabilir mi? 2 tane kedi, köpeğin sıcak günlerde su içtiği şişeyi kıskanır mı? Veya 5 kuruş değeri var diye alır götürür mü?

Eğer ki değeri varsa günlük 1 lira koyayım su sisesinin yanina onu alip gotursun kahrolasicalar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Öyle bir yerde yaşıyorum ki; 5 litrelik su şişesi kesip kapimin önüne koyuyordum günde 2 kere filan yeniliyordum. Tam tamına 5 tane şişe kayboldu.

Zincirle mi bağlamak gerekli ?

Bir insan bu kadar acımasız olabilir mi? 2 tane kedi, köpeğin sıcak günlerde su içtiği şişeyi kıskanır mı? Veya 5 kuruş değeri var diye alır götürür mü?

Eğer ki değeri varsa günlük 1 lira koyayım su sisesinin yanina onu alip gotursun kahrolasicalar!

bende koyuyorum yok oluyor, bilmiyorum kim alıyor çöp sanıp atıyorlar mı acaba, ağaç altına koyabilirsiniz orada daha uzun süre dayanıyor
  • up
  • muhahahahha :D
     Sıcak hava / küçük dostlarımızı unutmayalım.
  • Buharlaşma ve aşırı sıcaklar , arkadaşlar telefon/pc/teknolojiden 100 adım önemli bir konu , bizler için bi şey ifade etmez ancak hayvancanlar için hayat/ölüm/kalım meselesi.

Lütfen günü birlik su kablarını yenileyelim , hergün 1-2-3 litre su elimize yapışmaz, merhamet edelim merhamet göreceklerden olmayı dileyelim.
  • Atmaca aşırı sıcaklardan bayıldı

Hava sıcaklığının 47 dereceye ulaştığı Aydın'da susuz kalan bir atmaca baygın halde yolda bulundu. Hayvanı bulup evine götüren Sökeli işçi, atmacaya şimdilik kafeste su ve yem veriyor.

http://www.milliyet.com.tr/atmaca-as...aberlerComCoop
  • Sıcak hava,ve buharlaşma unutmayalım.
  • up
  • Uppala updik gören herkes yolasın beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak hava,ve buharlaşma unutmayalım .

• Yukarıda dursun.

• Güncel.

• Hort.

• Sıcaklık ve buharlaşma çok yüksek , bi kap günlük temiz su esirgemeyin.

Bizler günlerce dayanabiliriz , ancak küçük yaratıklar gün içinde susuz kalamazlar.

Arada sırada duyarlı forumdaşlar hortlatsın , belki bi kaç canlının hayatta kalmasına sebep oluruz.

• Yukarı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.