Şimdi Ara

Sıcak hava / küçük dostlarımızı unutmayalım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev'in çatısına , bahçeye, gölge duvar üstüne/kenarına , hayvan'lar için suluk uyduralım, eski tava olur, sahan/tepsi olur ne ise, günlük olarak tazeleyip, birkaç litre su onlara ayıralım.

Sıcak havalar his edilmeye başlandı sanırım , buharlaşma fazlalığı , sair sebebler , arada sırada birisi konuyu uplarsa, haftada bir kere belki ,birkaç vicdanlı hemcinsimiz canlara yardım etmiş olur.

• Evin çatısına mı? LoL-Z =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 3 Temmuz 2015; 1:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Evin çatısına mı? LoL-Z =)

Kanatlılar ,Sürüngenler , Dört ayaklılar , Memeliler için, tabii 2 ayaklı organizmalar varda onlarıda kendi espiritüel dünyasına havale edelim.
  • Arada sırada yoklayalım, makina olmamış biyolojik canlılar halen yaşıyormu diye.
  • up
  • Birkaç serçe kedi, vs karga kurtulursa telef olmadan ne ala , arada sırada hatırlatmaya devam.
  • Hatırlatalım yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırlatalım , merhamet edelim, umulurki merhamet edilenlerden oluruz.
  • up
  • yararlı konu,olabildiğince yardımcı olmak lazım küçük dostlarımıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bizim evin garajın üstünde 4-5 tane kedi yaşıyor aileler :)

3 tane küçük kardeş anneleri ve babaları hep beraber geziyolar topluca.Arada küçük kediler garajın üstünden aşağı düşüyor fakat çıkamıyor,annesi boynundan tutup çıkarıyor böyle şeyleri görmek çok güzel.Ben de kendi evimde kedi beslerim 5 yaşında bebekliğinden beri bende,ben büyüttüm ve çok seviyorum kendisini.Gece birlikte yatarız sürekli sevgi ister.

Her neyse dediğim gibi sürekli o kedi ailesine her sabah su ve süt koyarım arada artık yemek veya kendi kedimin mamasından da veririm.Hep te bitirirler afiyetle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

Bizim evin garajın üstünde 4-5 tane kedi yaşıyor aileler :)

3 tane küçük kardeş anneleri ve babaları hep beraber geziyolar topluca.Arada küçük kediler garajın üstünden aşağı düşüyor fakat çıkamıyor,annesi boynundan tutup çıkarıyor böyle şeyleri görmek çok güzel.Ben de kendi evimde kedi beslerim 5 yaşında bebekliğinden beri bende,ben büyüttüm ve çok seviyorum kendisini.Gece birlikte yatarız sürekli sevgi ister.

Her neyse dediğim gibi sürekli o kedi ailesine her sabah su ve süt koyarım arada artık yemek veya kendi kedimin mamasından da veririm.Hep te bitirirler afiyetle.

Emeğinize elinize sağlık , sahiplenme başka konu ancak hayat meselesi bu küçük canlılar için 1 gün susuz kalmak canlarını teslim etmeleri anlamına gelebilir , bilhassa aşırı/sıcak buharlaşma durumu yaz periyodu ile daha hassas olmalıyız.

Pet şişe dibi şubu, su tutmaya uygun ne var ise , 1 bardak su ayıralım, elden geliyorsa atık yemekleri, ekmekleri çöp yerine uygun kenara koyup çöpe atılmasındansa canlıların faidesine dokunsun.

Uygulayanlara teşekkür ederim , sıcak çöktüğünde ben hariç birileri konuyu güncellese , hatta bu olmasada kamuya açık platformlarda bu hassas konuyu dile getirseler keşke ....

• yukarı
  • Pastırma Yaz'ı ve sıcak hava günceldir.
  • up
  • 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.