Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.343
Cevap
419
Favori
508.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dockwave

Tum ev icin mobilya yaptirsak diger illere gonderiyormusunuz
    Merhaba evet ücretsiz gönderiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formydemons

Merhaba evet ücretsiz gönderiyoruz

Alıntıları Göster
    merhabalr,

linkteki koltuk takımı modeli için ; 2 adet 3lü +1 adet berjer fiyatı verebilmeniz mümkün müdür?

• Mersin için mobilya mağazası önerisi olan var mı

• 2017 yılında annemi ikna edemediğim için Bağcılar mobilyada yaptıramamıştım, bir sonrakinde kesinlikle ilk tercihim olacak reklamcılara para yedirmeyeceğim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mazello mobilya'da indirim var bu haftasonu teşhir ürünlerinde ve koltuk takımlarında bak istersen.
    Linki aşağıya bırakıyorum.

Koltuk takimlari
  • izmir içi çalışma masası arıyorum sağlam, 180x80x75 boyutlarında önerisi olan var mı uygun fiyatlı? teşekkürler.
  • Selam
    Bu hafta Koltuk takımı alacağız. Önerebileceğiniz marka model var mı? Evdekiler istikbal iyi diyor ama benim bir fikrim yok. En iyi marka hangisiyse onu alalım. Sorun yaşamak istemiyoruz

• istikbalden koltuk takımı beğendim

peşin nakit ödeme yapacağım %10 indirim sağlarlar mı sizce? pazarlık yapacağım %10 için. çokta aman aman bi oran değil. bu oranda indirim yapmazsa almam zaten baksın işine :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Selam
    Bu hafta Koltuk takımı alacağız. Önerebileceğiniz marka model var mı? Evdekiler istikbal iyi diyor ama benim bir fikrim yok. En iyi marka hangisiyse onu alalım. Sorun yaşamak istemiyoruz
    konfor u düşünebilirsiniz. fiyatları gayet uygun. 7k ya koltuk takımı alabilirsiniz.
  • 2011 de Çiftçioğlu mobilya’dan Merkür köşe takımını 2.000 TL ye almıştık.
    www.evinemobilya.com
    Merkür Köşe Takımı
    https://www.evinemobilya.com/merkur-kose-takimi

Alırken markayı bilmediğim için garanti konusunu çok sorduğumda satıcı şöyle o kadar sağlam ki 7-8 sene sonra sıkıldım artık bu koltuklardan diyerek yeni koltuk arayacaksın, sonrasında bakıp daha taş gibi yeni koltuk almak israf olur diyip 1-2 sene daha kullanıp 9. veya 10. Senede değişeceksin demişti.
    Gerçekten dediği gibi oldu ama 6. senede sıkıldık (daha küçük eve taşınmak zorunda kalınca) değiştirmeyi düşündük. Ama sağlam olduğu için 9. Sene oldu hala kullanıyoruz. Tamam bazı parçalarını kiracılara bıraktık pufu da atmak zorunda kaldık ama kalitesinden çok memnunuz.
    Hem yatak olma özelliği olmadığı için hem de köşe koltuk rahat ( ev Sahibi dışındakilere) olmadığı için değiştirmek istiyoruz.
    3-4 senede değişiriz düşüncesiyle 5-6 bin değil de 2-3 bin civarına Vivense marka bir (3-1-1 şeklinde) bir takım almayı düşünüyoruz. Vivense sizce 4-5 yıl götürür mü?

• Beyler varmi yakin zamanda kampanya koltuk takimi ve kose lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.kelebek.com
    Vanensi Yatak Odası Takımı - Kelebek Mobilya
    https://www.kelebek.com/vanensi-yatak-odası-takımı

www.kelebek.com
    Pria Koltuk Takımı - Kelebek Mobilya
    https://www.kelebek.com/pria-koltuk-takimi

Şu takımları yaptırmak istiyorum gaziantep teslim olacak şekilde yapabilir mi acaba ? Pm atabilirseniz sevinirim

• 2020 bebek odası fiyatları sizce nasıl yüksek mi ?
    https://www.dekorasyonblog.net/2020-bebek-odasi-takimlari-ve-fiyatlari/

• bu takım için fiyat verebilecek var mı acaba ? teşekkürler.

• Dışarısı okadar pahalıki artık mümkün olan mobilyalarımızı kendimiz yapıyoruz..

• Merhaba arkadaşlar.. Ankarada Sincan, Etimesgut civarında gardolap, mutfak dolabı, vestiyer,ayakkabılık, çalışma masası, tv masası yapılır. Özelden mesaj atın. Ölçüleri yazın. Veya tasarımı kağıda çizip yollayın veya mustafaduran06@hotmail.com adresine mail atın. Tasarım ve fiyatlama ile geri dönüş yapalım.

Eğer dolap büyük olursa Ankara'nın birçok ilçesine gidilir. Kısa sürede teslimat

• 90x190 tekli sadece baza satan var mı acaba? Vidalı 6 ayaklı düşünüyoruz.

• @formydemons

Taner beye özelden mesaj yazdım fakat uzun zamandır cevap vermedi.
    Bir sıkıntı mı var? Bilginiz var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 24 Ağustos 2020; 13:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

https://www.berkemobilya.com.tr/still-metal-koltuk-takimi

bu takım için fiyat verebilecek var mı acaba ? teşekkürler.
    Merhaba fırınlanmış gürgen iskelet 36 DNS sünger kullanılarak
    Üçlü 3250 TL
    Tekli 1600 tl
    Kapı önüne kadar ücretsiz teslimat

• Arkadaşlar müşterilerimiz genelde bize WhatsApp üzerinden ulaşıyor yoğunluktan dolayı donanım haberle ilgilenemedim resimlerinizi 05066628476 bu numaraya gönderirseniz daha kısa sürede dönüş yaparız

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.