< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (209. sayfa)
-
-
-
hocam merhaba, sizde körbaza başlık yatak olarak var mı acaba ?
-
Merhaba istikbal mağazalarında ing 36 ay faizsiz kredi kullanılabiliyormuş sanırım
Bu kampanyada herhangi bir şart vs varmı? (Aylık harcamahedefi-kredi kartı-hayat sigortası vs.)
Birde istikbal önerirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar ben de ev dizicem, yeni evleniyorum. Sıcak fırsatlara denk gelenler yazarsa mutlu oluruum. Benim araştırmalarım sonucu piyasanın en uygunu vivense.
-
bu ürün için fiyat alabilir miyim. ankara içi teslim. ve birde mekanizmalı ürün yapıyor musunuz onu öğrenmek istiyorum.
-
Çocuk odası takımı suntalamdır çok koku yoktur .sizin yatak odası ahşapsa olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antalya'da ikamet ediyorum. Ağustosta düğünüm var Allah kısmet ederse. Sadece internetten onlarca mobilyacıya rastladım hepsini dolaşmak istemiyorum. Burada ikamet eden varsa hangi mağazalara bakılmalı destek olursaniz sevinirim.
fiyat çıkartıp dönüş yapıyorum size. tam olarak bu şekilde soruyorsunuz sanırım
-
fiyat çıkartıp dönüş yapıyorum hemen
-
bu ürün neye çıkar aynı kalite oluyor mu?
-
-
Bende arıyorum.F/p ürün bulursanız paylaşırsanız sevinirim
Bu modelin aynısınden bende almak istiyorum. Fiyat olarak ne kadara mal olur aceba? Bunlar kumaş olarak çok özeller ve içerisinden paket yaylı sünger kullanılıyor
-
Arkadaşlar bağcılar mobilya koltuk üyesinin cep veya sabit numarası olan varsa özelden yazabilir mi rica etsem. 3 haftadır foruma girmiyor, teldan ulaşmak istiyorum.
-
https://www.facebook.com/bagcilarkoltuk/
Bu işinizi görür sanırım
Eyvallah hocam, çok teşekkürler.
-
Hocam merhabalar
Bellona'nın aşağıda gönderdiğim modelini yapabiliyor musunuz? Ankara' ya gönderme imkanınız oluyor mu?
https://www.enzahome.com.tr/netha-3-lu-yatakli-koltuk-keten-dokulu-10905-vizon-1354645/
2.30 3’lü 1.90 2’li olacak şekilde 2 parça istanbul teslim fiyat teklifi alabilirim ilgili arkadaşlardan
fiyatlar uçmuş koltuk döşemecisi veya sıfırdan yapacak biri lazım kimse yok mu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X