hıh.. aynı droptan old rol ile old roc dusurdugum olmustu
PES ARTIK!!!!
ertesi gün de 1 tane daha rol düşürmüştüm ona ne diyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
quote:
Orijinalden alıntı: ufocann
quote:
PES ARTIK!!!!
Helal sana..
taze taze
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
quote:
quote:
quote:
PES ARTIK!!!!
Helal sana..
Şöyle bir tiyo vereyim son zamanlarda ben nest scrap pot veya paraları almamaya başlamıştım art arta girerken ondan sonra nedense droplarda bi artış oldu bende öyle de deneyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: :BLooD:
taze taze
Kaçıncı rol bu ?
@.Runaway. Herhalde 10 felan olmustur +9 +10 itemlerin patlamasindan sonra boyle seyler pot parasi oldu artik
10 tane ms birikti akşama gircem hepsine güzel bişi çıkarsa koycam resmini
quote:
@.Runaway. Herhalde 10 felan olmustur +9 +10 itemlerin patlamasindan sonra boyle seyler pot parasi oldu artik
Yapma ya +9 +10 kaynıyor demek ortalık. 2 ay önce falan bu kadar değildi.
:)) gzl drop h.olsun :G
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
simdiye kadar 3 kiside krowaz+9 set gordum akarada 2 raptor rebirt+21 birde shard+10 gordum +9larinda haddi hesabi yok zaten
quote:
quote:
quote:
simdiye kadar 3 kiside krowaz+9 set gordum akarada 2 raptor rebirt+21 birde shard+10 gordum +9larinda haddi hesabi yok zaten
+9shard amele itemi oldu zaten artık 9md yi saymıyorum bile yani önceden bilindik sağlam adamlarda vardı şimdi bi bakıyon daha yeni exp kasıyo adam 9shard la ...
quote:
quote:
quote:
quote:
+9shard amele itemi oldu zaten artık 9md yi saymıyorum bile yani önceden bilindik sağlam adamlarda vardı şimdi bi bakıyon daha yeni exp kasıyo adam 9shard la ...
+9 shard da amele itemi oldu ya vay anasını diyorum. Parası olan alıyordur tabi.
.Runaway. başlasak mı
@.Runaway. valla benim agzim acik kaliyor bazen. cz'de townda dogdugum zaman clanlari pt kururken goruyorum milletin ustu basi ampul gibi goz gozu gormuyor. arz talep meselesi demek bu itemlerin alicisi birhayli fazlaki, bu is alalen yapiliyor artik
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer
.Runaway. başlasak mı
Hadi len ordan. Vizelere odaklandım ben hacı şu anda.
@:BLooD:
Hocam geçenlerde forumda bir arkadaş bahsetmişti galiba K2'nin sattığından. Parayı veren düdüğü de çalıyor, ampul gibi de yanıyor.
konuya girmeden drobun ske oldugunu tahmin ettim herkese o ilk heycanı birkez yaşattırır bu belt
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer
.Runaway. başlasak mı
Hadi len ordan. Vizelere odaklandım ben hacı şu anda.
@:BLooD:
Hocam geçenlerde forumda bir arkadaş bahsetmişti galiba K2'nin sattığından. Parayı veren düdüğü de çalıyor, ampul gibi de yanıyor.
valla satildigi artik asikarda k2'mi satiyor baska birileri aracilikmi ediyor. buro tutup icine guzel bir sekreter koyup randevu sistemiylemi satiyorlar orasini bilememde bu itemlerin ugprate olmadigi asikar
Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: crysisis
Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme