Şimdi Ara

Sıcak sıcak Monster drobu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten vardı ama iyi oldu pot paramı karşılarım baya bi süre

Dipnot: Daha önce Monster stone'dan hiç iyi drop almamıştım onun için açtım arkadaşlar polemik yapmıyalım lütfen

• h.o satıp 62sc alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

h.o satıp 62sc alırsın
    Var 62 sc si de gerek duymuyorum kullanmaya :) Çok fazla mana yiyor ve arada fazla damage farkı yok ne lüzumu var dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufocann -- 24 Mart 2011; 16:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufocann

Var 62 sc si de gerek duymuyorum kullanmaya :) Çok fazla mana yiyor ve arada fazla damage farkı yok ne lüzumu var dimi

Alıntıları Göster
    anada cıksa, ols str amulet ten baska cıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

Banada hep çer çöp çıkıyodu gene sana amulet of str felan bana çıkanlar sadece resistans veriyo yada int felan veriyodu ilk defa şansım döndü tam döndü şaşırdım yani şuan 2nci monstera girdim ve drop ;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

Banada hep çer çöp çıkıyodu gene sana amulet of str felan bana çıkanlar sadece resistans veriyo yada int felan veriyodu ilk defa şansım döndü tam döndü şaşırdım yani şuan 2nci monstera girdim ve drop ;

Alıntıları Göster
    Bukadar şansın üstüne biraz bahtsızlık bekliyordum yani geldide....ş*r*fsizin biri goleme çekti.Şaşıyorum halâ böyle veledler var yazık

• quote:

Bukadar şansın üstüne biraz bahtsızlık bekliyordum yani geldide....ş*r*fsizin biri goleme çekti.Şaşıyorum halâ böyle veledler var yazık

Alıntıları Göster
    bu arada sen o ske yi düşürürken içerdeki herşleyi kestinmi yoksa direk boss a mı gittin

7 kez girdim old flame ring düştü de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

bu arada sen o ske yi düşürürken içerdeki herşleyi kestinmi yoksa direk boss a mı gittin

7 kez girdim old flame ring düştü de

Herşeyi kestim kardeşim.Ben zaten monster dan drop ümidim olmadığı için hep exp için istiyorum sırf exp için girip tektek kesiyorum Çıkarsa çıkıyo bişiler işte ama bu sefer nasıl olduysa güzel drop attı
  • Güzel droplar, tek golemde giden ex'i hayli hayli kasarsın içerde. Hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LauterLust

Güzel droplar, tek golemde giden ex'i hayli hayli kasarsın içerde. Hayırlı olsun :)
    bi sefer old rol ve old harpy beld düşmüştü aynı kutudan hamde keşke ss alsaydım inanmazsınız şimdi :d
  • quote:

bi sefer old rol ve old harpy beld düşmüştü aynı kutudan hamde keşke ss alsaydım inanmazsınız şimdi :d

İnanmıyorum.
    Şaka şaka dogrudur keske ss alsaydın efsane bi resim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

quote:

İnanmıyorum.
    Şaka şaka dogrudur keske ss alsaydın efsane bi resim olurdu

Alıntıları Göster
    güze drop vermiş hayırı osun banada bi kez fame ring ve harp bet aynı kutuda düşmüştü bazen çift drop atabiiyor ( l tuşu basmıyor )

• quote:

Orijinalden alıntı: LauterLust

Güzel droplar, tek golemde giden ex'i hayli hayli kasarsın içerde. Hayırlı olsun :)

Sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

güze drop vermiş hayırı osun banada bi kez fame ring ve harp bet aynı kutuda düşmüştü bazen çift drop atabiiyor ( l tuşu basmıyor )

Teşekkürler.Bilmiyordum 2drop verdiğini ama artık bendeki şans ile peşpeşe güzel droplar alabildiğime göre birgün onuda başarabileceğime inanıyorum Oyunda şansım hiç dönmedi ama gerçekten :D L tuşu kırıldımı noldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenxx

Teşekkürler.Bilmiyordum 2drop verdiğini ama artık bendeki şans ile peşpeşe güzel droplar alabildiğime göre birgün onuda başarabileceğime inanıyorum Oyunda şansım hiç dönmedi ama gerçekten :D L tuşu kırıldımı noldu

Alıntıları Göster
    hıh.. aynı droptan old rol ile old roc dusurdugum olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

Yok artık :D
  • quote:

PES ARTIK!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufocann -- 25 Mart 2011; 0:42:27 >

• quote:

Baba nasıl bir baldır o. Baldır derken yanlış anlaşılma olmasın yazarken fark ettim.
    Eskiden oynarken en iyi Ep düşmüştü onda bayram yapmıştım. Sen o drobu alınca ne yaptın kim bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

h.o satıp 62sc alırsın
    hayırlı olsun bir süre pot para nçıktı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsxixsx

hayırlı olsun bir süre pot para nçıktı işte

Alıntıları Göster
    Aynı drobu bende almıştım biliirim o duyguyu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.