Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piradomim

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Hocam bu siteden alıp birçok alan kişinin incelemesine rast geldim orjinal ürünler.tabiki 10400 mAh 5000mAh den byük iki katı felan

10400 un boyutlari nedir hocam yazabilirmisiniz cok buyuk mu tasiya ilirmiyiz agirlik vs merak ediyorum

Ben de siparişi daha yeni verdim ancak sorduğum kişiler büyük olmadığını ve taşımada sıkıntı olmayacağını söylediler.

Indirim kodu yok mu çalışan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu siteden alıp birçok alan kişinin incelemesine rast geldim orjinal ürünler.tabiki 10400 mAh 5000mAh den byük iki katı felan

10400 un boyutlari nedir hocam yazabilirmisiniz cok buyuk mu tasiya ilirmiyiz agirlik vs merak ediyorum

Ben de siparişi daha yeni verdim ancak sorduğum kişiler büyük olmadığını ve taşımada sıkıntı olmayacağını söylediler.

Indirim kodu yok mu çalışan ?

Alıntıları Göster
    @concepty
    tamamdır hocam :)

KacaKTV@
    2kod vardı ikisinide denedim çalışmıyor şuan hocam

• piradomim kullanıcısına yanıt
    Peki telefonun şarj cihazı 1a ise bu cihaz zarar vermeden doldururmu telefonu bu 2a çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Peki telefonun şarj cihazı 1a ise bu cihaz zarar vermeden doldururmu telefonu bu 2a çünkü

0,3A-1A - 2A bunu hızlı şarj yavaş şarj gibi düşün hiçbir sorun olmaz . sadece daha hızlı doldurur
  • Kupon koduu olannnn

• piradomim kullanıcısına yanıt
    O halde 2a çıkışı olan bi cihaza 2.5a bi adaptör bağlasakta bi sıkıntı olmaz yani, teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 13,35 e düşürebildim? daha da düşer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

ben 13,35 e düşürebildim? daha da düşer mi acaba?

Nasil?

• tracking numberlar halen bulunamadı yazıyor (27.03.2015 tarihli olan bile not found yazıyor.) iptal ettiğim ürünün de geri iadesi paypalda yapılmış. 16000lik şuan 23.89$.indirim kodu bulabilir miyiz buna da(farklı renk olmadığından 100e tamamlamalı işlem bunda yapılamaz gibi) :) cepte taşınmaz belki ama atarım çantaya lazım oldukça kullanırım. kolay kolay da bitmez bunun şarjı

şu elektrik kesintilerinde powerbanki bilmeyenler öğrenmiştir şu bikaç gün.önemsiz/gereksiz görenler de fikrini değiştirmiştir herhalde.

http://www.romoss.com/powerbank.php?SortID=4 notebooklar için bunların benzeri ürün var mı bildiğiniz fiyatı uygun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

ben 13,35 e düşürebildim? daha da düşer mi acaba?

Nasil?

ilk sayfadaki edit 7 yi yaptım ve anasayfada subscribe için mail adresini yazınca %5 kupon veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: metep

quote:

Paypal 2,72 bankalar 2,62 civarı çeviriyor. Bankalardan alın diye ilk mesajda yazmıştı arkadaş bunu dikkate alsın bence herkes.

ben konuyu inceledim. nasıl yapılacağını da biliyorum. ama doların sağı solu belli değil. hesap kesim tarihinde yüksek olursa paypaldakinden yüksek olacak. düşük olursa da dolarla dönüştürmeseymişim dedirtir.
    dediğiniz şekilde dönüştürdüğümde aradaki fark 1,26tl. (12.65$ı belirttiğiniz değerlerle hesaplayıp farkı görebilirsiniz.).paypal güvencesi için veririm bu farkı.

Hesap kesim tarihi değil aldığınız andaki kurdan çevriliyor.İşlemlerinizde direkt ₺ karşılığını Görebilirsiniz.Bugün ürün aldım 2.61 den çevirdi mesela . Çok önemli değil bu fiyatlarda farklar ama olsun yinede biz uyaralım forum ahalisini :)

burada Türkçe'ye çeviri yaparken hata mı yapmışlar onu mu demek istediniz :) hesap kesiminden 1 gün önce yapsam bu şıkkı işaretlesem daha doğru olur sanki.

sitede böyle yazıyor: Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır.
    Kartımı çıkaran kuruluştan kart ekstremi alana kadar bu işleme uygulanan döviz kurunu bilemeyeceğim. Bu seçeneği belirleyerek kartımı çıkaran şirketin bu işleme uygulanacak döviz kurunu belirleyeceğini ve kartımı çıkaran kuruluş beni faturalandırana kadar döviz kuru veya ek döviz kuru ücretlerini öğrenemeyeceğimi anlıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pozza

Su an en uygunu 10400 mah mi arkadaslar yakin zamanda alan var mi? 12.65$ taktigi hala aktif mi? 2.6 tl kurdan 33 liraya falan geliyor 2 tane alip evde full bekletmeyi onerir misiniz? zaten 5000 mah ince modeli var bende tasimada rahat oluyor ama uzun sureli elektrik kesintileri icin 10400 veya ustu 1 ya da 2 tane alayim diyorum ne dersiniz

edit:
    16000 lik de uygunmus 2 tane 10400 yerine 1 tane 16000 lik de alabilirim ama siteyi bilmiyorum tum urun ayni yerden mi yollaniyor yoksa farkli saticilar mi var? orijinal midir su sizce alan var mi?

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-16000mAh-Universal-Battery-Charger-Power-Bank-p-953908.html

Hocam bu sitede satıcılar yok , çin in hepsiburada'sı gibi . Ürünler orjinal geçen 22 dolara kadar düşmüştü aynı sitede ama o kampanya bitmiş maalesef. Belki tekrar olur

hocam verdigim linkte su an 23.89 $ 16000mah lik olani. ilk sayfadaki taktikler ile belki dediginiz gibi 22 $'a inebilir. inmese de pek onemli degil aslinda gayet uygun.

ama dedigim gibi aklimi kurcalayan bir mesele var:
    bende zaten 5000mah var gunluk kullanim icin. bu 16000mah'ligi alirsam fulleyip evin bir kosesine koyucam uzun sureli elektirik kesintileri icin. full'leyip uzun sure kullanmazsam bu cihazlarin omru kisalir mi? kayip olur mu? ne kadar surede cihaz perte cikar vs. kafami kurcalayan sorular

• Aldim bende 50tl tuttu yaninda 2.50dolar mi ne led bisey vardi onuda aldim

• bu xiamoi 'lerdeki piller uzun surely beklemede şarjını koruyabiliyor mu?

şarj edilebilir pillerde böyle bir teknoloji vardı galiba, sürekli hazır bekleyen ve kapasitesini kaybetmeyen piller.
    Bu cihazdaki pillerin durumu nedir?
    elektrik kesintisi sonrası bu tür tamamlayıcı ürünler şart olacak görünüyor.
  • Gold rengini sipariş verdim.Bakalım kaç günde gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simit

http://www.banggood.com...martphone-p-923637.html

Orijinal LG bataryalar, ana kartta samsung daha ne olsun

http://www.banggood.com...ile-Phone-p-957081.html

Rahat tasima acisindan 5000mAh lik ince olanda düsünülebilir 2xm24b kodu ile 2$ indirim yapiyor. 10,99$ a geliyor

Hocam bizimkilerde de sorun olmaz umarim

• En ucuz kaç TL ye alabiliyoruz bunu kargo vs. dahil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

En ucuz kaç TL ye alabiliyoruz bunu kargo vs. dahil ?

Guzel soru cevabi bende bekliyorum benim 10400 suan kargo dahil 15$ yapio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

cihaz biraz büyük. sigara paketi uzunluğunda ve 1 parmak civarı daha geniş. cepte vs taşımak ergonomik olmuyor. telefon gibi uzun olsa olur da bu kıs akalıyor ve rahatsız eder.

• 1 tane almıştım onda adres sıkıntı olmuştu ve adresi değiştirmediler.

Bende onu iptal ettim.

Şimdi iş yerindeki arkadaşlara da söyledim 3 tane sipariş verdik. Daha kargolanmadı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.