Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We're sorry that we can't change the shipping method for you now, because the parcel was shipped out on 2015/04/02 by air mail register. Hope your kind understanding. It is on the way to your hands, would you mind keeping this package?
    adamlara mail atmism nl ile gonderon diye gondermemisler simdi paketi 1 ay china postla bekle gelmeyince tekrar gondersinler vsvsvs aynilarini dx de yasamistim 3 ay surmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Şu anda ali de 10400 olanı 9.99 a satanlar var orijinal demişler ama güvenilirmi bilmem

http://www.aliexpress.com/item/10400mAh-For-Xiaomi-Power-Bank-Portable-Charger-Mi-Powerbank-External-Battery-For-iPhone-Samsung-Cellphone-Free/32288409396.html

Sahte urun uzak dur.
    %85 feedback var.
    Macera aramaya gerek yok. Bilindik saticilardan ve sitelerden alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Şu anda ali de 10400 olanı 9.99 a satanlar var orijinal demişler ama güvenilirmi bilmem

http://www.aliexpress.com/item/10400mAh-For-Xiaomi-Power-Bank-Portable-Charger-Mi-Powerbank-External-Battery-For-iPhone-Samsung-Cellphone-Free/32288409396.html

sayfada orjinal diye bir yazı görmedim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

bu xiamoi 'lerdeki piller uzun surely beklemede şarjını koruyabiliyor mu?

şarj edilebilir pillerde böyle bir teknoloji vardı galiba, sürekli hazır bekleyen ve kapasitesini kaybetmeyen piller.
    Bu cihazdaki pillerin durumu nedir?
    elektrik kesintisi sonrası bu tür tamamlayıcı ürünler şart olacak görünüyor.

Zayomi 10400 olan cihazin icinde 4 adet 18650 Li-ion sarjli pil vardir. Sanirim orjinal zayomilerde LG nin 2600 mAh lik Li-ion pilleri mevcut. Li-ion piller 1 yillik surede, oda sicakliginda saklandiklari taktirde, %80 civarinda sarjini koruyorlar. Eger 0 dereceye indirilirse depolama sicakligi bu oran %95 e kadar cikiyor. Kisacasi sarj edip kenara koyabilirsiniz, arada bir de cikartip yavas desarj-sarj dongusu yaparsaniz ihtiyaciniz oldugunda neredeyse dolu bataryaniz olur.

• BUGATTI kullanıcısına yanıt
    10400 mAh olanın Çin 'deki fiyatı 69 yuan yani 11 doların biraz üzerinde

Orijinal olması mümkün değil

• Üç tane takipli 40.05'ten aldım ben de.

• fiyat değişmiş sanırım
  • qezgin kullanıcısına yanıt
    semers isimli sanalpazardaki satıcıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

semer'in ekran görüntüleri vardı forumda. Garanti vermiyor ürünlerine.
  • ibribr kullanıcısına yanıt
    fatura kestimi hatırlamıyorum ama faturayla gelen ürüne isterse garanti vermesin :)
  • alimakkaya A kullanıcısına yanıt
    çok güzel haber, demek ki satın almaya değecek kalitede bir ürün orjina xaomi (zayomi) ,

ayrıca çok ehil ve detaylı bilgiler, tebrik ederim.

forumda böyle ne dediğini bilerek konuşan insanlar çoğaldıkça terk etme isteği azalıyor :)
  • Nazaman yola cıkıyo bu kargo not foumd deyip duruyo 17 track

• https://oneplus.net/oneplus-power-bank

Bu ürüne ne diyorsunuz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

https://oneplus.net/oneplus-power-bank

Bu ürüne ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Güzel Duruyor. Bizim cihaz bi gelsede baksak ama umudumu yitiriyorum :) yavaş yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Nazaman yola cıkıyo bu kargo not foumd deyip duruyo 17 track

Ben Geçen Ayın 21 inde sipariş ettim Mart 4 ünde kargolandı diyor. Takipsiz olduğu içinde bakamıyorum. Zaman zaman değişiyor galiba Kargolama süreleri. Belli bir sayıda olduğunda toplanan siparişler belki o zaman kargolanıyordur.
  • 25 iş günü diyor kargolandıktan sonra. Eğer gelirse bence Gelecek Hafta içi gelir. Beklemedeyiz.
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

Bende ondan aldım faturalı resmi ithal edilmiştir diyor. Garanti vermeden olmaz tüketici kanununa göre faturalı gelirse.Bakacağız kargoya vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qezgin -- 2 Nisan 2015; 19:15:27 >
  • arkadaşlar paypal ile alayım dedim. Paypala kartı nasıl bir azimse 4 kere eklemeyi deneyince benden 4 kere 2,56 TL ücret kesmiş. Bu para geri yatıyordu değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.