Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.banggood.com/index.php?com=ordertrack
    Burdan baktım ama detay yok kargom şuan burda şuraya taşındı yüklendi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfır desibel

Arkadaşlar bu ürün xiaominin kendi mağazalarında (Guangzu/çin) 60 TL'ye denk gelen fiyatla satılıyor ve ebay gibi sitelerde binlerce sahtesi var.

Aldığınız ürünün mah olarak gücü ve içindeki piller kalitesiz, bunu bilerek alın.

Codegen tavsiye ederim size.

Codegen powerx marka 7800mah (yerli marka, üretimi çin, kullandığı piller samsung) çok çok iyi ve çok daha kullanışlı bir ürün. türkiyede 50-55 TL'ye satılıyor bilginiz olsun.

Xiaominin içindeki pillerde LG yani kalitesiz değil. tabi orijinallerinde böyle . sahtesi çok var piyasada. banggooddan sipariş verenlerde yaptıkları testlere göre ürünün orijinal olduğunu söylüyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfır desibel

Arkadaşlar bu ürün xiaominin kendi mağazalarında (Guangzu/çin) 60 TL'ye denk gelen fiyatla satılıyor ve ebay gibi sitelerde binlerce sahtesi var.

Aldığınız ürünün mah olarak gücü ve içindeki piller kalitesiz, bunu bilerek alın.

Codegen tavsiye ederim size.

Codegen powerx marka 7800mah (yerli marka, üretimi çin, kullandığı piller samsung) çok çok iyi ve çok daha kullanışlı bir ürün. türkiyede 50-55 TL'ye satılıyor bilginiz olsun.

Ebaydeki binlerce sahte ürün satanlar, bu alet madem bu kadar dandik neden bu işi yapıyor? Dandik bir ürünün neden binlerce sahtesi üretilsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.Albert Einstein
    konuya uygun oldu sanırım :)
  • 5000 mah civarı almak istiyorum acaba tercihen türk sitelerinden olan bir kampanya var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10400 ve 5000liğin indirim kodları eğer MIUI Türkiye kaynaklıysa süreleri bitmiş haberiniz olsun.
    siteyi reklam amaçlı yazmadım. kaynak burasıysa bunu belirtmeniz doğru olur bence. çünkü üyelere özel konuda dağıtılıyor. forumda dolaşmamış olsaydım ben de bu kodlar nereden geliyor diye merak ediyor olacaktım. başka indirim kaynağı, indirim kodu varsa alabiliriz tabiki :)
    %5 indirim+100e tamamlama halen kullanılabilir. başlıktaki fiyat güncellenmesi gerekiyor. site fiyatı farklı şuan.

@Mr.Simit 5000lik için olan indirim kodunun kaynağı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 3 Nisan 2015; 22:34:21 >
  • metep M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kodu yabanci forumlarda gordum "xiaomi powerbank discount coupon code banggood" yazip googlede arattirmistim.
    Suanda hala 5000lik icin kod gecerli ne zaman iptal olur bilmiyorum. 10400lugun fiyati eskisine döndü ama indirimli olsa bile agir bir powerbank tasimak istemeyenler icin 5000lik ince gayet kullanisli ve fiyatida bana göre uygun.
  • Mr.Simit kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam taşıma rahtlığı için istiyorum 5000liği. Bu siteden sorun yaşayanlar olmuş diye duydum sizce güvenmeli miyim?

• Banggood Cin siteleri icerisindeki benim en cok guvendigim site. Ürün yorunlarindan da görebilirisiniz binlerce xiaomi satmislar yorumlarda sorun yasayan hic görmedim ki ara ara indirim yaptiklarinda sicak firsatlara hep konusu acildi ve forumdan bir cok kisi bu ürünlerden aldi sahte cikan veya sorun yasan ben görmedim. Ama elbette sorun cikabilir kücük bir ihtimalde olsa, bu durumda banggood un musteri servisi bence cok iyi hemen sorunu gideriyorlar, bence kafanizda bir sorun olmasin banggoodtan alisveris yaparken.
  • Arkadaşlar indirim kodu bulan var mı geçen hafta almadık fiyat artmış :)
    aynen taşıma rahatlı olarak katılıyorum.3500lük ve 5000lik benzer ince powerbanklerim var.cepte rahat taşınıyor. lakin aynı cepte hem telefon hem powerbank şarj edeyim dediğinizde rahatınızı bozuyor. 10400lük için belki cebe atarım da aynı anda şarj etmeyi düşünmem. el çantası veya notebook çantası gibi çantalarda rahatça taşınıyorlar.tek sorun birkaç tane olunca çok ağırlık yapmaları.bir de 5000liği öncelikli istememe sebebim tablet şarj edecek olmam. fiyatını aldığım fiyattan çok fark göremedim.yarı fiyat olmasa bile bir 5 dolar düşük olmasını beklerim.(indirimleri,kodları saymazsak.).Türkiye mağaza fiyatlarına göre her türlü daha uygun bunlar. 1 yıl garantileri oluyor değil mi bunların. bozulsa göndermeye değmez gibi. gönderi ücreti takipliyse çok tutuyor.
    banggood müşteri servisiyle yaptığım yazışmalarda 1 gün olmadan geri dönüşler gördüm. ayrıca iptal edilen işlemimde giden puanlarımı isteğim üzerine tekrar geri yükediler. usb lamba ve silikon klıfları alırken hem o indirimi hem 100e tamamlamayı kullandım.çok küçük gibi görünse de doları tlye çevirince fark artıyor. bu işlemde paypala dönüşümü değil banka dönüşümü yaptım.o günün kuruyla herhalde 1lira eksik çıkmıştır.

anahtar kelime için ayrıca teşekkür ederim. kod dağıtan bayağı yer varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 3 Nisan 2015; 23:52:43 >

• Arkadaşlar bu xiaomi piston 2 kulaklık için geçerli kod var mı?

http://m.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simit

Banggood Cin siteleri icerisindeki benim en cok guvendigim site. Ürün yorunlarindan da görebilirisiniz binlerce xiaomi satmislar yorumlarda sorun yasayan hic görmedim ki ara ara indirim yaptiklarinda sicak firsatlara hep konusu acildi ve forumdan bir cok kisi bu ürünlerden aldi sahte cikan veya sorun yasan ben görmedim. Ama elbette sorun cikabilir kücük bir ihtimalde olsa, bu durumda banggood un musteri servisi bence cok iyi hemen sorunu gideriyorlar, bence kafanizda bir sorun olmasin banggoodtan alisveris yaparken.

Merhaba hocam kod olmayınca 36 lira civarı tutuyor bu normalde ne kadar tutması lazım bu 5000 olanın? Akşam sipariş vermeyi düşünüyorum.

• hocam pm gönderdim
  • Arkadaşlar ben siteden yanlışlıkla untracked alışveriş yaptım sizce bir sorun olur mu 1 ay falan beklerim sorun değil gelsin yeter ki
  • Varmı kargosu gelen

Nereye gideriyorlar sorunu hocam gönderdikleri tabletin sorunuyla iki gündür ne maile cevap veriyorlar ne mesajlara...iki gündür banggood un mesajı okumaması mümkün değil.. Ama hala cevap yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 923451847HK- Transit 

Hedef Ülke - TürkiyeServis Hatası [Önbellek]2015-04-0816:15 

İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, İptal Edildi 

2015-04-0705:31 

Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb) 

2015-04-0702:31 

İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAKIRKÖY, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı 

2015-04-0702:31 

Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb) 

2015-04-0201:08 

Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb) 

2015-04-0116:35 

Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received) 

2015-03-3116:45 

Hong Kong (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb) 

Menşe' Ülke - Hong Kong [CN]erhabalar kargom su sekilde gozukmekte nedemek acaba bu gumrugemi takilmis yapabilecegim herhangi birsey varmi onlarca siparisim oldu ilk defa basima geliyor.

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    5 ayrı konuya 5 defa bu mesajı atacağınıza bir konuda son iki sayfayı okusanız sorunuza cevap bulacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 9 Nisan 2015; 0:08:35 >
  • 1 hafta geçmesine rağmen takip sayfasında The item is ready for shipment görünüyor. sizde durum nedir? (gönderilmeye hazır ama gönderilmiyor kaç gündür. veya bilgi güncel değil.)
    EDIT: ilk aldığımda güncel durum değişmiş.iyi haber. The item is on transport to the country of destination 1-2 gün içinde ready olan da bu durumda olsa bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metep -- 9 Nisan 2015; 0:12:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.