Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: concepty

quote:

Orijinalden alıntı: piradomim

quote:

Orijinalden alıntı: concepty

quote:

Orijinalden alıntı: piradomim

hocam TR ye girdiğinde haber edermisin takipli aldıysan ben yanlışlıkla takipsiz aldım da :)

helecanlandım

quote:

2015-04-10 12:34

The item has arrived in the country of destination

ıoooo bende heyecanlandım bak :))
    gelişmelerden haberdar et hocam gözün sevem :)

Hacı 11inden beri bir gelişme yok, ptt merkezden gümrüğe yollanmış.. gümrüğe takılma olasılığı var mı? Neden 2-3 gündür hareket yok bilgisi olan var mı?
    quote:

2015-04-11 05:32

Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)

Alıntıları Göster
    hocam büyük olasılık sorunsuz gelir , yurtdışından gelen her posta bi gümrüğe girrer çıkar. Doğu ülkelerinden gelen ürünlerin nedense TR de işlem süresi USA den gelen kargolara göre daha uzun olur.
    olmadı Takip numaaranı pm atsana bakim bi

• quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Bende bu gun siparisi verdim 46.02 tl tuttu . Uzun bi bekleme sureci beni bekliyor sanirm:)

Kolay gelsin iyi günler. Verdiğiniz sipariş geldi mi acaba? Sipariş verdikten kaç gün sonra kargolandı ve elinize ulaştı? Bende 21 Şubatta verdim siparişi 4 martta kargolandı ama halen elime ulaşmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Bende bu gun siparisi verdim 46.02 tl tuttu . Uzun bi bekleme sureci beni bekliyor sanirm:)

Kolay gelsin iyi günler. Verdiğiniz sipariş geldi mi acaba? Sipariş verdikten kaç gün sonra kargolandı ve elinize ulaştı? Bende 21 Şubatta verdim siparişi 4 martta kargolandı ama halen elime ulaşmadı :(

Hocam geldi geldiği gün bu konuda goruslerimi yazdım biraz karistirirsaniz bulursunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoya verilis tarihi 4 Mart olan siparisim geldi...
  • Gümrüğe sevk edildi yazan ürünüm bugün baktığımda yurt içi merkeze sevk edildi yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

Gümrüğe sevk edildi yazan ürünüm bugün baktığımda yurt içi merkeze sevk edildi yazıyor.

Ptt denmi sorguluyorsunuz?

• 17track

• Torba kapanmış ne manaya geliyorsa

• Benim 45 gunu buldu...
  • 2015-04-16 12:13 İZMİR, İZMİR P.İ.M/İZMİR P.İ.M, İZMİR P.İ.M., PTT İşyerine Girdi, Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    çok yaklaştı. yarın veya en geç haftaya elimde olur herhalde :)
  • Ürünü bugün teslim aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerbestKasli

Ürünü bugün teslim aldım.

Hayirli olsun,bizimki zimmete alindi diyo 17:00de yarin gelir insallah

• Teşekkürler inşallah sizinki de kısa sürede gelir. Bu arada powerbank indirimi tekrar aktifti bugün konusu vardı.Aynı indirim kodu da geçerliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerbestKasli -- 17 Nisan 2015; 20:00:45 >
  • Urun elime ulasti ancak aklima birsey takildi daha once dx den aldigimin usb kablosunda cizgi varken bunda simsek var
    acaba sahtemi gondermeue basladilar

• nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Yeni serilerde şimsek işareti vardır hocam
    Adamlar taze üretim göndermişler
  • Kodlar tekrar çalışmaya başladı, önceki kampanyaları yakalayamamış olanlar için fiyat gayet sıcaktır
    10400 için kod: acc75a
    5000 için kod: 2xm24b

1$ lık extra indirim için ufak bir takla atmak gerekiyor ürünün diğer renkli olanından 99adet sepete atıp yanında ki tık işaretini kaldırıyorsunuz ve sistem sizi 100adet olarak algılıyor ve bu sebepten dolayı 1$ daha indirim uyguluyor.
    Fotoğraflar aşağıda

http://www.banggood.com...martphone-p-923637.html

Rahat tasima acisindan 5000mAh lik ince olanda düsünülebilir 2xm24b kodu ile 2$ indirim yapiyor. 10,99$ a geliyor

http://www.banggood.com...ile-Phone-p-957081.html

• cihazları bugün sabredemeyip postahaneden teslim aldım. 2si de doğrulamada 1 kez doğrulandı görünüyor. diğer birkaç testi de geçtiler sorunsuz. kutu üzerinde cihaz seri noları var fakat cihazlar üzerinde yazan yer bulamadım. acaba iç kısımda mı oluyor seri noları ? karışmaması için seri noları kağıtlara yazıp üstlerine yapıştırdım. kılıflar ve usb lambasını takipsiz almıştım, daha gelmemiş.
    herhalde aynı zamanlarda alanlarınkilerde gelmiştir ya da az günü kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Yeni serilerde şimsek işareti vardır hocam
    Adamlar taze üretim göndermişler

Ozaman daha hos olmus ellerine saglik cok ucuza aldik.Sanirim tekrar siparis verecegim.

• Benim bugün elime ulaştı. 10400 olanı almıştım. Biraz ağır ama boyut olarak ise taşınamıyacak gibi bir şey değil. Sadece biraz ağır. Tam 18 Günde elime ulaştı.
    Edit: Bağlantı kablosu çok kısa ben bunu nasıl şarj edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 18 Nisan 2015; 11:23:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.