Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 6 nisandan beri bekliyorum takipsiz kargo sizce normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal.
    6 nisan satın aldığınız tarih mi yoksa gönderildiği tarih mi? takipsiz 11-13 gün gibi sürede gelen postam da oldu.2 ayı geçen de.takipsiz olup kaybolduğu da oldu. 1 ay geçer gelmezse siteye durumu belirtirsiniz. 2 ay olur da gelmezse yenisini gönderirler diye düşünüyorum. en iyisi siteyle konuşun. cservice@banggood.com mail adresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Arkadaşlar 6 nisandan beri bekliyorum takipsiz kargo sizce normal mi?

Hocam ben 27 martta aldim yarin bi postaciyi arayip soracagim sizinki gayet normal. ben gecen bangooddan almistim 45 gunden fazla surmustu surmustu eger gelmez ise 45 gun dolmadan paypaldan itiraz cekmeyi unutmayin sonra hak talep edemezsiniz ayrica mahallenizin kagocusu ile muhabbetinizin olmasi iyi olur takipsiz ise birakip gidiyorlar gecen yawen postla aldigim lg g3 spigen kilif 60 gunde yawenle geldi.postaci posta kutusuna koyup kacmis.

• Kargolama ayın 14ünde gerçekleşmiş hocam

Yarın arayıp sorayım ben de. Gelir umarım boş yere paypalla uğraşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 23 Nisan 2015; 22:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Arkadaşlar 6 nisandan beri bekliyorum takipsiz kargo sizce normal mi?

Hocam ben 27 martta aldim yarin bi postaciyi arayip soracagim sizinki gayet normal. ben gecen bangooddan almistim 45 gunden fazla surmustu surmustu eger gelmez ise 45 gun dolmadan paypaldan itiraz cekmeyi unutmayin sonra hak talep edemezsiniz ayrica mahallenizin kagocusu ile muhabbetinizin olmasi iyi olur takipsiz ise birakip gidiyorlar gecen yawen postla aldigim lg g3 spigen kilif 60 gunde yawenle geldi.postaci posta kutusuna koyup kacmis.

Paypal hak talebini 180 güne çıkardı diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggoodtan takipsiz postayla aldigim, 2 nisanda kargolanan urunum bugun elime ulasti.

Urun orijinal, seri numarasiyla da teyit ettim.

Usb kablosunda mini usb tarafinda şimşek isareti var.

Herhangi bir secim yapmamistim ama netherland postasyila yollamis site.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Banggoodtan takipsiz postayla aldigim, 2 nisanda kargolanan urunum bugun elime ulasti.

27 mart da banggooddan takipsiz olarak aldığım ürün 1 nisanda kargolandi ama hala bana ulaşmadı şans ışte. Sizinki hayırlı olsun hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Banggoodtan takipsiz postayla aldigim, 2 nisanda kargolanan urunum bugun elime ulasti.

Hangi şehirdensiniz? Sakıncası yoksa tabi. Benim tarihler sizinle aynı fakat KoKocaeli'ye gelmedi. Takipsiz aldım.

• Ben ae den aldım bu power bankı. Tek lambası kaç saatte doluyor? Ben ettim 6 saat ama olmadı. O kablo biraz sorunluydu. Başka kablo ile 3 saat daha şarj ettim. Yine aynı. Telefonu şarj ederken de ışıklar yanıp sonuyor. Acaba power bank mı sorunlu? %100 orijinal eminim.

• blue legend kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım hocam.

29 martta ödeme yaptım, 2 nisanda kargolandı.
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    kablo sorunluydu derken ? eğer sorunluysa aldığınız satıcıyla görüşün. aynı şekilde bu yazdıklarınızı satın aldığınız satıcıya da bildirin. kullandığınız adaptör marka, modeli, kaç Amper(misal 800 mA, 1A, 2A gibi) verebiliyor ?
    2A adaptörle 5-7 saatte dolması gerekiyormuş ama bende 8.30-9 saat sürüyor.2 tane sahip olduğumdan pek problem olmuyor. acil durum için 5 saatte dolsa iyi olur tabi.
  • metep M kullanıcısına yanıt
    Yok farklı kablo ile şarj ettim. Sorunlu olan kendi kablosu değil.

• Beyler sarj full olunca 4 ısık yanıp soner mı yoksa sadece yanar mı acil yardım ?
  • Dx den aldigim bu powerbank dun elime geçti. 3 cubuk sarj olarak geldi.
    Cihazin dışında 5v 2.0 mah ile sarj edilebileceği yazıyor. Bende G2 sarji var 5v 1.8 mah bir zarari olurmu acaba ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    daha üzün sürede şarj olması dışında sorun olmaz.
  • Mart 27 de takipsiz olarak siparise gectigim urun 1 nisanda kargolandi ve 28 nisanda bana ulasti adres Ankara takipsiz alanlara yardimci olsun diye yaziyorum .

• bende 27 sinde sipariş verdim 28 inde kargolandı,bakalım kaç günde gelecek takipli. sweden post ile geliyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Mart 27 de takipsiz olarak siparise gectigim urun 1 nisanda kargolandi ve 28 nisanda bana ulasti adres Ankara takipsiz alanlara yardimci olsun diye yaziyorum .

Ben de 6 nisanda aldım 14ünde kargolandı. Umarım gelir takipsiz almak hiç iyi değilmiş (ki yanlışlıkla takipsiz aldım.

• 1 Nisan'da siparişini verdiğim ürünler 28 Nisan adresime geldi. Kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürler.
  • 4 nisanda kargoya verilen siparişim bugün elime ulaştı. alırken takipli kargo yapmayı unutmuşum umutsuz bir bekleyişin ardından gelmesi sevindirdi :))
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.