Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilish_

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

senin kılıf ta mavi mi geldi ? :)

hocam ben satıcıya kırmızı, pembe olmasında ne olursa olsun dedim.siyah yollamış

Hangi saticidan aldiniz acaba? Orijinalligini teyit etme imkaniniz oldu mu? Ben de sanalpazardan almayi dusunuyorum.

burdan aldım hocam
    http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-10400mah-Sarj-Aleti-Kilif-Hediye__isp24884651?malid=SP_MYDCAT_24884651

birde bu satıcı var.fakat kılıf hediyesi yok sanırım
    http://www.sanalpazar.com/Xiaomi-10400mah-Tasinabilir-Sarj-Aleti-Powerbank__isp40532696?malid=SP_CATFRST_40532696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Mart 2015; 22:00:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

senin kılıf ta mavi mi geldi ? :)

hocam ben satıcıya kırmızı, pembe olmasında ne olursa olsun dedim.siyah yollamış

Hangi saticidan aldiniz acaba? Orijinalligini teyit etme imkaniniz oldu mu? Ben de sanalpazardan almayi dusunuyorum.

ben de samersten aldım,http://www.mi.com/verify/ burdan kontrol ettim, 1 yazdı ama doğru yermi yanlış yer mi bilemiyorum :)

kutu üstünde başka bir adres var ama orda da captcha çince yazıyor ve giremiyoruz :)

• Üyeliksiz paypal üzerinden 21 şubat 2015 te sipariş geçtim ancak halen gelmedi. Malum takip edemiyorum. Sizce ne zaman gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Ben diğer ayın 15'inde almıştım. Takipsiz kırmızı modeli. Bakalım kaç güne elime geçeçek.

şansa bak ben de şubatın 15'inde dx'ten siparişim kargoya verildi fakat daha elime geçmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Ben diğer ayın 15'inde almıştım. Takipsiz kırmızı modeli. Bakalım kaç güne elime geçeçek.

şansa bak ben de şubatın 15'inde dx'ten siparişim kargoya verildi fakat daha elime geçmedi.

Gecen ayin 6'sinda elime ulasti hic sorunu yok suana kadar. Fakat model tam kirmizi degil biraz pembemside kaciyor.

• Ben bu powerbankı şarj etmeye çalıştığımda iphone ve samsung adapter kullandım.
    İkisi de bayağı ısındı bunlar bana özgü bir durum mu yoksa genelde olan bır durum mu?
  • Geekbuy sitesinden bi tane 16000 lik olanını aldım, indirim vardı 23 veya 24 dolara...o gelmeden bi arkadaşım istedi geldiğinde ona vereceğim...
    o ara kendime de bekleyemeden SP den 10tl anlık indirimle semersten 16binlik aldım...
    şu an banggoodda 22,99 dolar...%5 indirim de yapılırsa 21,99 a gelir. 10400 yerine 16binlik ürünü düşünün derim...

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-16000mAh-Universal-Battery-Charger-Power-Bank-p-953908.html

düzeltme. Banggood dan 20 dolarlık 3-5 helikopter aldım yedek pil 2600mahlık cep bataryası aldım ve ihçbirinde sorun yaşamadım ayrıca DX ten ebuydan ve aliexpressten gelen kargolardan çok daha kısa sürede geldi hep..tavsiye ederim BG yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 21 Mart 2015; 10:42:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

NLPost ile geliyorsa tam bir işkence oluyor.
    Çinden Hollanda'ya gelecek, Hollanda'da birkaç gün bekleyip TR'ye gelecek derken süreç 1 ayı geçiyor.
    Hem daha pahalı hem de kalitelidir diye NLPost ile gönderi seçmiştim. Hâla bekliyorum.

Ben Xiaomi Power bank Sanalpazar'dan aldım. Toplam 53 TL'ye mâl oldu. Hem muhatap olacabileceğim biri hem de garantisi var.
    Sizlere de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Sanalpazar konusunda indirimli hesaplar paylaşılıyor.
    Geekbuying'ten aldığım Power Bank gelince aldığım fiyata satmayı düşünüyorum.

evet NLpost ile geliyor yarın 1 ay dolmuş olacak kargo hala yolda aldığıma pişman oldum ama iş işten geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Çinden Hollanda'ya gelecek, Hollanda'da birkaç gün bekleyip TR'ye gelecek derken süreç 1 ayı geçiyor.
    Hem daha pahalı hem de kalitelidir diye NLPost ile gönderi seçmiştim. Hâla bekliyorum.

Ben Xiaomi Power bank Sanalpazar'dan aldım. Toplam 53 TL'ye mâl oldu. Hem muhatap olacabileceğim biri hem de garantisi var.
    Sizlere de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Sanalpazar konusunda indirimli hesaplar paylaşılıyor.

evet NLpost ile geliyor yarın 1 ay dolmuş olacak kargo hala yolda aldığıma pişman oldum ama iş işten geçti

Sanalpazardan neden almadınız ki değermiydib10-20lira için

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Sanalpazardan neden almadınız ki değermiydib10-20lira için

ben aldığımda semerste değişik bir renk kalmıştı fiyatıda 70 küsürdü o yüzden onları eledim
    normalde bu kadar uzun sürmemesi lazımdı

• Arkadaşlar banggood dan geçen ayın 9 da sipariş ettiğim ürün geldi bu gün bayaa bi uzun sürdü gelmesi neyse ki orijinal bir ürün geldi . Yani arkadaşların verdiği siteden kontrol ettim bu numarayı ilk ben kontrol etmişim . linki tekrar vereyim yeni gelen arkadaşlar da kontrol edebilirler.

http://www.mi.com/verify/

Yalnız bir şey belirtmek istiyorum benim artık baya geç oldu diye 2-3 gün önce paypal dan itiraz çektim yoksa 45 gün sonra itiraz hakkında elimden gidecek üründe gelmezse ortada kalacaktım . İtirazda bulundum fakat hiç bir dönüş yapmadı banggood eğer gelmezse umurunda olmayacak herhalde parada haliyle yanacak . Neyse ki Paypal denen bu sistem var da alışveriş yapabiliyoruz . PandaWilden de kontrolsüz kargo ile alışverişim olmuştu ürünler 2 ayda geldi ama 45 gün geçmeden paypaldan yaptığın itiraza hemen dönüş yaptılar ve eğer 2-3 hafta içinde gelmezsse paranızı iade edeceği dediler ve dedikleri gibide 2-3 hafta içinde geldi ürünler .

Sonuç olarak banggoodan ürün alırken iki kere düşünün gelen ürünü babama hediye ettim .şimdi tekrar Xiaomi Power Bank 10040 mAh alacağım gearbest'den almışken 2 tane alıp isteyen eş dost mutlaka ihtiyacı olan olur bence sizde almışken 2 tane alın .Hem şuan fiyatı uygun biraz dolardan dolayı hissedemiyoruz ama doların düşeceğin veya çıkmayacağının garantisi yok . 15.02$ uygun .

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomox1 -- 23 Mart 2015; 15:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Geekbuy sitesinden bi tane 16000 lik olanını aldım, indirim vardı 23 veya 24 dolara...o gelmeden bi arkadaşım istedi geldiğinde ona vereceğim...
    o ara kendime de bekleyemeden SP den 10tl anlık indirimle semersten 16binlik aldım...
    şu an banggoodda 22,99 dolar...%5 indirim de yapılırsa 21,99 a gelir. 10400 yerine 16binlik ürünü düşünün derim...

http://www.banggood.com...ower-Bank-p-953908.html

düzeltme. Banggood dan 20 dolarlık 3-5 helikopter aldım yedek pil 2600mahlık cep bataryası aldım ve ihçbirinde sorun yaşamadım ayrıca DX ten ebuydan ve aliexpressten gelen kargolardan çok daha kısa sürede geldi hep..tavsiye ederim BG yi

Hocam hayırlı olsun 16000lik sanki biraz büyük günlük kullanım içi çok uzun geldi bana

10400mAh lıkta 17$ a geliyor %5 lik çek ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simit -- 23 Mart 2015; 19:04:37 >

• 22 şubatta banggood'dan sipariş verdim ürün ülkeye giriş yaptı

2015-03-23 13:57
    Gönderi Yurt Içi Merkezine Sevk Edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 23 Mart 2015; 22:14:58 >
  • Arkadaslar yurt icinden alinacak en uygun yer neresi acaba.. yurt disini beklemeye zamanim yokta

• Forumda, ürünü bu kadar alan olduğuna göre ürünün performansı hakkında da yorum yapabilecek arkadaşlar olur mutlaka.
    10400 lük olan bu cihaz gerçekten o değerin (10400 mAh) hakkını veriyor mu? Kaç mAh lık bataryanızı kaç defa ve ne kadar sürede doldurabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Arkadaşlar banggood dan geçen ayın 9 da sipariş ettiğim ürün geldi bu gün bayaa bi uzun sürdü gelmesi neyse ki orijinal bir ürün geldi . Yani arkadaşların verdiği siteden kontrol ettim bu numarayı ilk ben kontrol etmişim . linki tekrar vereyim yeni gelen arkadaşlar da kontrol edebilirler.

Yalnız bir şey belirtmek istiyorum benim artık baya geç oldu diye 2-3 gün önce paypal dan itiraz çektim yoksa 45 gün sonra itiraz hakkında elimden gidecek üründe gelmezse ortada kalacaktım . İtirazda bulundum fakat hiç bir dönüş yapmadı banggood eğer gelmezse umurunda olmayacak herhalde parada haliyle yanacak . Neyse ki Paypal denen bu sistem var da alışveriş yapabiliyoruz . PandaWilden de kontrolsüz kargo ile alışverişim olmuştu ürünler 2 ayda geldi ama 45 gün geçmeden paypaldan yaptığın itiraza hemen dönüş yaptılar ve eğer 2-3 hafta içinde gelmezsse paranızı iade edeceği dediler ve dedikleri gibide 2-3 hafta içinde geldi ürünler .

Sonuç olarak banggoodan ürün alırken iki kere düşünün gelen ürünü babama hediye ettim .şimdi tekrar Xiaomi Power Bank 10040 mAh alacağım gearbest'den almışken 2 tane alıp isteyen eş dost mutlaka ihtiyacı olan olur bence sizde almışken 2 tane alın .Hem şuan fiyatı uygun biraz dolardan dolayı hissedemiyoruz ama doların düşeceğin veya çıkmayacağının garantisi yok . 15.02$ uygun .

Herkese iyi forumlar

15 dolara aldığınız yerin linkini atabilir misiniz? En uygun burası mıdır şu anda? Beklemekte problem yok, bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Arkadaşlar banggood dan geçen ayın 9 da sipariş ettiğim ürün geldi bu gün bayaa bi uzun sürdü gelmesi neyse ki orijinal bir ürün geldi . Yani arkadaşların verdiği siteden kontrol ettim bu numarayı ilk ben kontrol etmişim . linki tekrar vereyim yeni gelen arkadaşlar da kontrol edebilirler.

Herkese iyi forumlar

15 dolara aldığınız yerin linkini atabilir misiniz? En uygun burası mıdır şu anda? Beklemekte problem yok, bekleriz

Siparişi tam veriyordum ki 2 dolarda mecburi kargo için kesiyor kargo takipli herhalde en azından diğerleri gibi takipsiz kargo değil kısacası en ucuz benim bildiğim bu site var toplu alım için daha ideal ;)

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144265.html

• nomox1 kullanıcısına yanıt
    Hmm toplu alım da mantıklı olabilir. Şahsen ben sipariş geçeceğim. Almak isteyen arkadaşlar varsa bana haber verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Hmm toplu alım da mantıklı olabilir. Şahsen ben sipariş geçeceğim. Almak isteyen arkadaşlar varsa bana haber verebilirler.

Toplu alım olacaksa bende 2 adet alabılırım, haberleşelim beyler bayanlar.
  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html

ama 2 dolar takip ücreti alıyor ve mecburen alıyor

toplu alım vs olayına girmeyin 2 dolar kar edeceksiniz diye başınızı yakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 24 Mart 2015; 0:25:15 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.