Şimdi Ara

[SICAKLIĞINI KAYBETTİ]XIAOMI POWERBANK 5V 2A 10400mAh (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
22
Favori
24.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Tercih meselesi hocam. Saygı duyuyorum ama hiç uğraşmadım sanalpazarda. Nasip meselesidir belki.
    İyi alışverişler.

Ben akım korumalı priz aldım anlık ve günlük ile. 3 hafta uğraştım. Ardından Mi Band aldım onun için 3 gün uğraştım. Şans meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

Bangdood dan Şubat 21 inde sipariş verdim,Kargo Takipsiz,Halen bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek :)) 42 tl ye gelmişti zannedersem..

hocam 4 şubattaki siparişim hala gelmedi.

sizinki tam olarak nezaman kargoya verilmiş ?

benım siparişim 12 şubattı. kargoya verdikleri tarih 20 şubat.

gerçi aynı gün selfie çubugu siparişim vardı o da 13 şubatta kargoya verilmiş ama ne gelen var ne giden... 24 mart'a kadar gelseler keşke

• Geçenlerde aldığım geldi 24 günde hemde. Bu konudan almamıştım ama galiba, herneyse 18 dolara aldık geldi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: digitbook

quote:

Bangdood dan Şubat 21 inde sipariş verdim,Kargo Takipsiz,Halen bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek :)) 42 tl ye gelmişti zannedersem..

hocam 4 şubattaki siparişim hala gelmedi.

sizinki tam olarak nezaman kargoya verilmiş ?

benım siparişim 12 şubattı. kargoya verdikleri tarih 20 şubat.

gerçi aynı gün selfie çubugu siparişim vardı o da 13 şubatta kargoya verilmiş ama ne gelen var ne giden... 24 mart'a kadar gelseler keşke

Arkadaşlar herkese söylüyorum burdan.Banggood dan el feneri almıştım aralık ayının sonunda gelmedi falan mail attım banggood a bi kargo numarası verdi bi sorgulattım kargom kocaeli ye geleceğine ankara ya gitmiş. Paa iadesi istedim vermediler tabi Kargolarınız uzun süredir gelmediyse mail atın banggood destek ekibine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

Google translate in telefon uygulamasında çizerek karakter girme var. Ordan gördüğümü çizip gösterdiği karakterlerden kopyalayarak yaptım. Baya uğtaştırdı ama

Sonunda da bu ürün orijinal şimdiye kadar 1 kez sordulandı diye bir yazı çıkıyor çince yine. Sadece 1 latin alfabesinde. Onu görmeniz yeterli.

translatede foto çekip onu tarama özelliği de var, keşke onu deneseydiniz

karakterlerin üzerini falan çiziyor, eğiyor büküyor. kesin tanımazdı.

kolay çizilcek bişi olsun diye refresh ettim paso captcha yı

• http://www.mi.com/verify/

bu adresten yaptım, artık doğru mu değil mi bilmem de iki cihaz da er kere kontrol edilmiş çıktı.
  • bende 2 marrta verdim şipariş 6 martta verildi.takipsiz ama yaklaşık 15günde gelir dedi müşteri hizmetleri.47 tl mal oldu.2A çıkış candır ciğerdir böbrektir yaww.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 13 Mart 2015; 0:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bende 2 marrta verdim şipariş 6 martta verildi.takipsiz ama yaklaşık 15günde gelir dedi müşteri hizmetleri.47 tl mal oldu.2A çıkış candır ciğerdir böbrektir yaww.

1A-2A çıkış diye bahsedilen mevzu nedir ?

• Bende bir kılıf satın almıştım bu siteden tam 21 günde geldi hatta postacı dış kapıya bırakıp gitmiş

Kılıf çakma bi kılıfdı da acaba burdan alıp eline gelmiş ve orjinal olduğunu söyleyenler varmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

quote:

52 tl ye sanalpazardan aldim saolsun burdan bi arkadas yardimci oldu. 10tl fazla verdim ama yarin elimde . Bir sorun olursa muhattabim var... Demek istiyorum ki kucuk hesaplar yapip buyuk bedeller odemeyin hocam.

Hocam Küçük hesaplar yapan birisi değilim :) Sadece anlıkmıdır nedir o indirimler gelmiyor. Yoksa 10 tl nedir ki 1 porsiyon köfte değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

bende 2 marrta verdim şipariş 6 martta verildi.takipsiz ama yaklaşık 15günde gelir dedi müşteri hizmetleri.47 tl mal oldu.2A çıkış candır ciğerdir böbrektir yaww.

akım mevzusu hocam.çıkış akımı ne kadar büyükse telefonunuzu o denli hızlı şarj eder.tabi bunun için telefon markasıda önem taşıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

akım mevzusu hocam.çıkış akımı ne kadar büyükse telefonunuzu o denli hızlı şarj eder.tabi bunun için telefon markasıda önem taşıyor.

Yukardaki powerbank ürünü alırken dikkat etmemiz gereken bir husus değil yani, doğru mu anladım ?

• moral83 kullanıcısına yanıt
    dikkat etmeniz yararınıza olur şöyle örnek vereyim.

1A çıkış veren powerbank samsung gibi telefonları şarj ederken daha yavaş şarj eder.2A çıkış veren powerbank bu süreyi dahada kısaltır.zamandan tasarruf sağlar.
  • neredeyse 1 ay sonra yani kargoya verildikten 1 ay geçti ve bugun teslim aldım.

samsung note 4 şarj cihazı ile şuan şarj ediyorum xiaomi'yi. umarım bir sıkıntı olmaz.
  • Fiyatı 17 küsür dolara düşmüş arkadaşlar.

• kaç $?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Şubatta Sipariş geçmiştim,4 Martta Kargoya verilmiş..Bugün 14. Gün. 10 güne kadar gelir diye tahmin ediyorum..
  • Herkese merhaba Mavi ve gümüş rengi modeli $15.12 düşmüş bence kaçırmayın hem orjinal mi değil mi derdiniz de olmaz .

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_144265.html

Yarına kadar bırakırsanız karta para yükleyeceğim bende bi mavi bi gümüş rengi almayı düşünüyorum . Bi tane banggood dan aldım geçen ayını 9 da siparişi verdim hala gelmedi .
  • 2 martta sipariş verdim takipsiz olarak.17 martta kargolandı acaba ne zaman gelecek merakla bekliyorum
  • 22 şubatta sipariş verdim (kargo takipli olarak)

en son gelişme ise şu

2015-03-11 14:00, NETHERLANDS (THE) (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi,

hala bekliyoruz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.