Şimdi Ara

Sıcaklık değerleri normal mi? (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: er36po

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Mümkünse Aida64 ile çeker misiniz?
    Bana göre en doğru sonucu Aida64 gösteriyor.

sicaklik degerlerini HWMonitor ile olcuyordum uzun zamandir. Kasa degistim fanlar ekledim 4-5 derece fark etti. Ancak sizin mesajinizdan sonra aida64 ile HW arasinda dunya fark var. Simdi bunlardan hangisi guvenilir?

Bazen Aida64 te yanılıyor olsa da Benim tek güvendiğim Aida64'tür.

HW`de 70 civari olan degerler Aida64`de max 48

Aida64 öyle söylüyorsa doğrudur.

Boyrun OC'lu Custom S.Soğutmalı sistem :
    [simage] Sıcaklık değerleri normal mi? (SS'li)[/simage]

Edit : Sistem an itibariyle boşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 26 Ekim 2014; 19:04:26 >

• AIDA64 yanlış gösteriyor arkadaşlar ben çok araştırdım hwmonıtör'de tmpın0=anakart tmpın1=işlemci tmpın2=işlemci çekirdeği'ni gösteriyor AIDA yerine hwmonıtörde'de benim dediğim gibi bakın.
     Sıcaklık değerleri normal mi? (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalupa1907 -- 27 Ekim 2014; 22:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalupa1907

AIDA64 yanlış gösteriyor arkadaşlar ben çok araştırdım hwmonıtör'de tmpın0=anakart tmpın1=işlemci tmpın2=işlemci çekirdeği'ni gösteriyor AIDA yerine hwmonıtörde'de benim dediğim gibi bakın.

Gönderdiğm ilk ss'te işlemci çekirdek sıcaklığının 9 derece olması normal mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapped under ice -- 28 Ekim 2014; 7:44:39 >

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış şuanda o değerler işlemci ile çekirdekler aynı sıcaklıkta olamazlar
  • Sıcaklığa en doğru böyle bakabilirsiniz easy tune anakartın kendi programı zaten fanlar voltajlar oc buradan yapılıyor hw monıtöre göre biraz daha geç yeniliyor ama ikiside aynı sonucu veriyor.En güzel sonucu almak için hwmonıtöre bakın.Dikkat ederseniz tmpın2 ile fx6300'ün altındaki tempatures kısmı birebir aynı ikiside çekirdek sıcaklığını gösteriyor.

• quote:

Sıcaklığa en doğru böyle bakabilirsiniz easy tune anakartın kendi programı zaten fanlar voltajlar oc buradan yapılıyor hw monıtöre göre biraz daha geç yeniliyor ama ikiside aynı sonucu veriyor.En güzel sonucu almak için hwmonıtöre bakın.Dikkat ederseniz tmpın2 ile fx6300'ün altındaki tempatures kısmı birebir aynı ikiside çekirdek sıcaklığını gösteriyor.

aynen hocam.konu açarken koyduğum ilk resimde de aynı eşitliği görebilirsiniz.tek fark sizde 6300 bende 6100 var

• lalupa1907 L kullanıcısına yanıt
    Bende aida64 doğru gösteriyor bu arkadaşın pcdeki yanlış algılıyor nedense
  • trapped under ice kullanıcısına yanıt
    Siz dediğim gibi cpuıd monıtörde tmpın1'e bakın işlemci için biosa en yakın o.Easy tune 6'danda takip edebilirsiniz ama o biraz daha geç algılıyor hw daha hızlı.Easy tune 6'dan fanları falan ayarlayabilirsin oc yapabilirsin(tabi biosdan yapsan daha iyi)
  • Bilmiyorum hocam bende de AIDA yanlış gösteriyor.Demek herkeste doğru çalışmıyor
  • quote:

Siz dediğim gibi cpuıd monıtörde tmpın1'e bakın işlemci için biosa en yakın o.Easy tune 6'danda takip edebilirsiniz ama o biraz daha geç algılıyor hw daha hızlı.Easy tune 6'dan fanları falan ayarlayabilirsin oc yapabilirsin(tabi biosdan yapsan daha iyi)

eyvallah hocam saolasın
  • Sonuçlar gayet tatmin edici.Kuzey kutbunda yaşamın avantajı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuky16

Sonuçlar gayet tatmin edici.Kuzey kutbunda yaşamın avantajı :D

aynen hocam kuzey kutbunun üsküdar ilçesinde yaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.